Sağol canımOfff offffff ellerine sağlıkk negoşummmm
Sonra da gülerim dedikten sonra daha uyumlu bişey varda şimdi demiyim
Kulağıma söyleSonra da gülerim dedikten sonra daha uyumlu bişey varda şimdi demiyim
Mabadimla da gülerimKulağıma söyle
Eki Görüntüle 3174863
Bende size günaydın mesajımı gitmişim dua topiğinde paylaşmışımmm gece yatarkenn
Yeni yıkanmış nevresimle uyuduğumu belli etmiyorum demi demişim size good morningler bana good nightler demişim bide
Çok şükür canım daha iyiyiz. Allah razı olsun aminNego geçmiş olsun nasıl oldunuz
Kabak tatlısı ve ayva reçeli enfes görünüyor ellerine sağlık yiyenlere şifa olsun
Valla bende kocası yemek yapanlara helal diyorum.Yaaaa çok kötü bi durum oluyo o an yaa olsun bişekilde bitirip yaparsin baktın olmuyo sal rafları
Sende benim kv gibisin oda evde 4 adam kızı yok yıllardır hep kendi yapar eder işi ama tabi kp de marketi yapar gelir hep pazarı yapar kv pek gitmezz
Eşim tek yaşadı çalışırken başka şehirde tek olduğu için mecbur kendi ediyodu oyle alışmış düşünsene benim kocam herhafta sonu perdeleri yıkarmış ama evlendi zarzor astırıyorumm bazı seyleri vurdum duymaz oluyo
Rahatlığa kavuştu tabi evlenince ama ayağinı denk aldırıyorum zorlada olsa yaptırıyorum bazı şeyleri neseki dağınık konusunda iyiyiz
Market işi kız doğduğundam beri hep kendi gidiyo yoksa beraber giderdik alıştı hergün birşey alıp geliyoben evde toto üstüne otur
Enazında yemek yapan adamlara özeniyorum cidden benimki el sürmez
Herkesin derdi apayrı canım evin huzuru mutluluğu kaçmasın gerisi fasafiso
Ne çok şey yapmışsınNegocuuummm ödevler geri gelmiş sevindim :)
Güzel bir hafta sonu diliyorum herkese, dün akşamdan başlayarak perişan evimi adam etme çalışmalarını bitirdim şükürler olsun. Bu sabah 7 de kalktım, eşimi işe gönderdikten sonra bu saate kadar gayet disiplinli devam ettim. Gelelim yaptıklarıma
-Nevresimler ve havlular değiştirilip yıkandı
-Koltuk örtüleri ve mutfak halısı yıkandı
-Tüm evi süpürüp, sildim, salondaki parkenin bir kısmını elle cifleyip sildim araları siyahlaşmış
-İki banyoyu da detaylı temizledim
-Dün akşam montları yıkamıştım onları toplayıp hurçladım, eşim giydiği giymediği ne varsa birbirine katmış
-İç çamaşır ve çorap çekmecelerini düzenledim
-Elbise dolabında günlük elbiselerin olduğu rafları düzenledim
-Mutfakta dolap kapaklarını sildim, tezgahı cifledim, aspiratörü temizledim
-Balkonun tozunu aldım ve sildim
-Süpürgemi ve robotu temizledim
-Kuruyan çamaşırları katlayıp kaldırdım
-Düğmeli bir nevresimim vardı sabah alt kısmını söküp fermuar diktim ona çarşafına da ek yapıp lastikliye çevirdim kullanmıyordum yıllardır duruyordu kullanıma hazır oldu
-Buzdolabını da elden geçirdim atılacakları ayırdım, organizerlerini yıkadım, ocak tellerini de atarak bulaşık makinasını çalıştırdım
-Akşam yemeği için köfte ve piyaz hazırladım
-Ebeveyn banyosundaki dolabı düzenledim, örtüsü yıkandı nevresimlerle birlikte
-Kalmış sabunları biriktirmiştim onları rendeledim çamaşır yıkarken kullanmak için
-Ayakkabı dolabını sildim, rampaları yeniden yerleştirdim
Yoruldum artık, perdeler ve salon camları yine kaldı ama bileklerim çok acıyor yılbaşı üstü yeni bir alçı vakasını gözüm yemedi, ellemedim o yüzden, hala bir yardımcı bakıyorum camlar için, bulamadım. Bir çayı hakettiğimi düşünüyorum, eşim 7 gibi gelecek biraz dinlenir yemeği hazırlarım nasipse. Allah'a emanet olun canlarım
Arada şaşırtmayı seviyo bu adamlarrValla bende kocası yemek yapanlara helal diyorum.
Bizimki de hiç bilmez.
Markete gider pazarada gider ama dağınıklık işte ona bi çözüm yok.
Zamanla değişti biraz daha iş konusunda el attığı oluyor.
Haklı daTeyze atarlı ama haklıda
Bı düşündüm kv acaba dublaj mi yaptı diyeTeyze atarlı ama haklıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?