Sana kalsa zeytin Ekmege de siir yazarsin domdomHele o tereyağda soğanlar cızlıyor ya oyyyu
sizin izlemeniz bol oluyorbonus dikiste 4 .fatmaymisim ben bir tane sivasli var
bende hem boylu hem hallice
diyorlarki diktigi kiyafeti denerken biraz sikcan bogazini
oda diyor ki ama hocam yemekler cok guzel ben yemek yemeye asigim
aynrn oyle fatma ablacim bende arkandayim dedim
ustune karabiberSogan yumurta nasil kombinasyon la
Soğanı yemeklik doğruyorum ben sıvıyağ tereyağ karışık onda bir güzel kavuruyorum çok azcık renk versin diye salça azıcık su çok değil üstüne çırpılmış yumurta var ya bayılırsın.Sogan yumurta nasil kombinasyon la
Sen misin ortalik karistiran dur hele artik seni aldım kiskaca domuşuk minik
Valla deniycem salca olunca işler değişir benim icinSoğanı yemeklik doğruyorum ben sıvıyağ tereyağ karışık onda bir güzel kavuruyorum çok azcık renk versin diye salça azıcık su çok değil üstüne çırpılmış yumurta var ya bayılırsın.
benim namim var jes banaSen misin ortalik karistiran dur hele artik seni aldım kiskaca domuşuk minikgünlük topikte en az 15 mesajin olacak 1 hafta boyunca sonra günlük en az 7 mesajın olacak olmazsa totonu tüm kk nin ortasinda deşeceğim ahahahahahhahahhahah
yoksa sen hala salcali y7murta yemedinmi biz onu sogansiz yapiyoruzValla deniycem salca olunca işler değişir benim icin
Hadi bakalim bu lafinin üstüne sana güveniyorum artikbenim namim var jes bana
bor sonodo ommo cok yozmosson diyen oldu sen yeter ki iste
Valla yemedim sadece menemende yiyom salca yumurta bulusmasiniyoksa sen hala salcali y7murta yemedinmi biz onu sogansiz yapiyoruz
Bu ne demek ?çay demledim kendime sigara altı yaparım.
salcayla menemen mi olurValla yemedim sadece menemende yiyom salca yumurta bulusmasini
Ya gec o eski defterleri biz geçmişe değil icraate bakariz minik5 yila 50 bin msj sigdirmisim bahceli gibi yap hesabiniJES
Yuhhhh menemen dedigin icinde 1 tatli kasigi biber salcasi olmadan olur mu beeee. Sen hiç mi bilmiyon agzinin tadini. O totoyu yoktan yere mi buyuttunsalcayla menemen mi olur
zeyntinyagina dok salcayi az kavur icinr pul biber sonra kir yumurtayi yörügun bir numarali yunurta tarifidir bu
Sabah sabah gerilince oturma otasına attım kendimiBende aç aç oturuyom
ben o totoyu nasil kolaylikla buyuttum bi bilsen cocuklardan kalani mi yemedim cope gitmesin ziyan olur yiyeyim mi demedimYuhhhh menemen dedigin icinde 1 tatli kasigi biber salcasi olmadan olur mu beeee. Sen hiç mi bilmiyon agzinin tadini. O totoyu yoktan yere mi buyuttun
Ya gec o eski defterleri biz geçmişe değil icraate bakariz minik
Efo şeyhin birsey buyurduysa oyle totonu devirip yatamazsinSabah sabah gerilince oturma otasına attım kendimigecerken şeh hazretleri kahvaltıya ne yapacaksın dedi börek dedim benim canım sucuklu yumurta istiyor dedi canıma minnet dedim
Oturma odasına geçtim nasıl olsa hemen yaparım hesabına kanepede 1saat uyumuşum gelmiş şaşkın şaşkın sen uyuyormusun dedi ne var uyuyamazmıyım sende uyumuşsunben niye uyuyamıyorumki hazır ol vaziyetinde bekliyeceğimmi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?