Düzenli Evimiz & Hayatımız

sizin izlemeniz bol oluyor

Sogan yumurta nasil kombinasyon la
Soğanı yemeklik doğruyorum ben sıvıyağ tereyağ karışık onda bir güzel kavuruyorum çok azcık renk versin diye salça azıcık su çok değil üstüne çırpılmış yumurta var ya bayılırsın.

benim namim var jes bana
bor sonodo ommo cok yozmosson diyen oldu sen yeter ki iste

Günaydınnn güzel kadınlar

9 a kadar uyudum bu sabah, eşim öğleden önce kalkmayacağı için kahvaltıya daha çok var, çay demledim kendime sigara altı yaparım. Çayım olana kadar işlerimi hallettim.

- Bulaşık makinasını boşalttım yerleştirdim
-Makinanın filtresini ve pervanelerini yıkadım, dışını sildim, iç kenarlarını sildim, makina temizleyicisi koyup çalıştırdım
-Bir makina daha çamaşır attım yıkanıyor
-Nohut ısladım

Eşim kalkana kadar nohut ve karnabahar pişireceğim akşam üzeri kardeşime gideceğiz başka iş yapamam sanırım yarına yemekler hazır olsun. Nego iki banyomu da dün temizledim, ütü ödevini alıyorum bir kaç yastık kılıfım var onları yaparım çıkar aradan :)

salcayla menemen mi olur

zeyntinyagina dok salcayi az kavur icinr pul biber sonra kir yumurtayi yörügun bir numarali yunurta tarifidir bu
Yuhhhh menemen dedigin icinde 1 tatli kasigi biber salcasi olmadan olur mu beeee. Sen hiç mi bilmiyon agzinin tadini. O totoyu yoktan yere mi buyuttun

Bende aç aç oturuyom
Sabah sabah gerilince oturma otasına attım kendimi gecerken şeh hazretleri kahvaltıya ne yapacaksın dedi börek dedim benim canım sucuklu yumurta istiyor dedi canıma minnet dedim
Oturma odasına geçtim nasıl olsa hemen yaparım hesabına kanepede 1saat uyumuşum gelmiş şaşkın şaşkın sen uyuyormusun dedi ne var uyuyamazmıyım sende uyumuşsun ben niye uyuyamıyorumki hazır ol vaziyetinde bekliyeceğimmi dedim

Yuhhhh menemen dedigin icinde 1 tatli kasigi biber salcasi olmadan olur mu beeee. Sen hiç mi bilmiyon agzinin tadini. O totoyu yoktan yere mi buyuttun
ben o totoyu nasil kolaylikla buyuttum bi bilsen cocuklardan kalani mi yemedim cope gitmesin ziyan olur yiyeyim mi demedim

yarin a kalirsa cope gider mi demedim hey yavrum heyyy

hep yiyeyim dedim kisacasi

Efo şeyhin birsey buyurduysa oyle totonu devirip yatamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…