Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aaaa bak uzun yaparsan cok daha guzel olur. Omuzdan balon gibi gelse de bilekte daralsa olur mu ? Ben oyle cok severim
O modelleri çok severim. Aklımı okudun. Parlak ince siyah yumağım var. Tığ işi örgü olunca nasıl durur bilemedim.

Yuhhhh menemen dedigin icinde 1 tatli kasigi biber salcasi olmadan olur mu beeee. Sen hiç mi bilmiyon agzinin tadini. O totoyu yoktan yere mi buyuttun
Allah Allah menemen salçalı da mı oluyo ben bol domatesli yapıyorum. Denemediğim ne çok şey varmış onu da deniyim

Günaydın, iyi pazarlar.
Nego beni çıkarma lütfen
Annemdeyken hiç girip aktif olamadım ama bugün eşyalar yeni eve gidecek. Ben de haftaya gideceğim inşallah. Ondan sonra eski düzenime girip, aktif olmaya başlarım inşallah.

He ya olmayan eltitoşkomun günahına girdim durduk yere ben de

Gelinin kim bonusun kızı mı var

@JES sen neden kahvaltı yapmiyorsun?

Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi
Bonusun 1 oğlu 2 kızı var. Büyük kızı benim büyük oğlumdan 1 yaş küçük, küçük kızı da benim küçükle yaşıt yani benim gelinim

Ona ne şüphe canım. Ben her sabah kalkıp neredeyse dip köşe yapar hale geldim çok dağılıyor.
Artık iş yapasım gelmiyor klima açıyoruz mutfakta soğuk oluyor gidip her işi yapasım hiç gelmiyor.
Erken kalkmak çok işe yarıyor.

İlk defa duydum biliyor musun
Kahvaltı ne demek? Kahve-altı eskiden sabah kahvesini aç karnına içmemek için peynir ekmek vs hafif şeyler atıştırılırmış kahvaltı oradan türemiş. Sigaraya uyarlamış ATTRAENTE bunu

Direk şekeri attım 2 su bardağı su attı. Kaynattım demek pişmemiş
Hayır bebişim 1 kilo ayvaysa 1 litre su 2 kiloyla 2 litre birebir yani oran. 1 kiloya 4 bardak şeker 1 litre su benim ölçü daha tatlı seversen 5 bardak şeker.
Önce sade suyla kaynamasını bekle yarım saat kaynasın sonra şekerini at 1 çay kaşığı tuzsuz tereyağ bozulmasın diye. Son 10 dakika kalası limon suyu bir iki kaşık. Toplamda 2.5 saat kaynayacak.

Yok canım zaten biliyorum mazeretlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…