Bazen krmiklerimin ağrıdığıni hissediyorum
O modelleri çok severim. Aklımı okudun. Parlak ince siyah yumağım var. Tığ işi örgü olunca nasıl durur bilemedim.Aaaa bak uzun yaparsan cok daha guzel olur. Omuzdan balon gibi gelse de bilekte daralsa olur mu ? Ben oyle cok severim
Allah Allah menemen salçalı da mı oluyo ben bol domatesli yapıyorum. Denemediğim ne çok şey varmış onu da deniyimYuhhhh menemen dedigin icinde 1 tatli kasigi biber salcasi olmadan olur mu beeee. Sen hiç mi bilmiyon agzinin tadini. O totoyu yoktan yere mi buyuttun
Bilinç altı oyunları bunlarElti gömmeyi severiz
İçimde zaten bir aslan yatıyorBastırılmış duygularAslında içinden geçen kavga demek ki
Direk şekeri attım 2 su bardağı su attı. Kaynattım demek pişmemişNe kadar pişirdin? 2 saat pişmesi lazım şeker atmadan öncede sade suyla 30 dakika yani 2.5 saatte pişiyor.
Ooo sen zirvede birakmissinCivcikim gec uyandim valla ondan az once biraz sıkma yaptim cayla yedim bile
Günaydın, iyi pazarlar.11 aralık ödevi
Ütü yapmak.
Banyo temizlemek.
Not:Listeyi yeniden düzenleyeceğim ben aktif olamam vs diyenler varsa bildirsin. Aktif olmayanları da çıkarıyorum artık.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Sidraa
Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
paeneperfectus
mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
@fridabaci
@74FRIDA
@Jou
@Oriana
Soğanlı yumurtayı salçasız yapmıyorum ben yiyemem öyleyoksa sen hala salcali y7murta yemedinmi biz onu sogansiz yapiyoruz
Bonusun 1 oğlu 2 kızı var. Büyük kızı benim büyük oğlumdan 1 yaş küçük, küçük kızı da benim küçükle yaşıt yani benim gelinim
He ya olmayan eltitoşkomun günahına girdim durduk yere ben de
Gelinin kimbonusun kızı mı var
@JES sen neden kahvaltı yapmiyorsun?
Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi
Ona ne şüphe canım. Ben her sabah kalkıp neredeyse dip köşe yapar hale geldim çok dağılıyor.Bütün hafta rutin işlerin haricinde bir şey yapamıyorum o yüzden hafta sonuna kalıyor her iş, sabah erken kalkınca da gün bereketli oluyor yoksa hamaratlığımdan değilev işi nankör yemeği hazırladım mutfak battı yine kızartmadan batmış ocağa bakarken ağlamama ramak kaldı
Kahvaltı ne demek? Kahve-altı eskiden sabah kahvesini aç karnına içmemek için peynir ekmek vs hafif şeyler atıştırılırmış kahvaltı oradan türemiş. Sigaraya uyarlamışİlk defa duydum biliyor musun
Salçalı dene ama öyle çok değil kaşığını ucuylaOoo mük oluyor dene derimben salçasız yapıyorum salçalı hiç denemedim
Peki senin bunu bilmemenSende mi burutus
Boy kaç?Sarılalım biz, 83 ü zorluyorum :))))
Menemene salça koymamAllah Allah menemen salçalı da mı oluyo ben bol domatesli yapıyorum. Denemediğim ne çok şey varmış onu da deniyim
Evet tinimmm siz hep aklımdaydınizYaaa sen geldin mi çiçeğimmm bir kaç gün önce aklımdaydınn hoşgeldin
Hayır bebişim 1 kilo ayvaysa 1 litre su 2 kiloyla 2 litre birebir yani oran. 1 kiloya 4 bardak şeker 1 litre su benim ölçü daha tatlı seversen 5 bardak şeker.Direk şekeri attım 2 su bardağı su attı. Kaynattım demek pişmemiş
Yok canım zaten biliyorum mazeretlisinGünaydın, iyi pazarlar.
Nego beni çıkarma lütfen
Annemdeyken hiç girip aktif olamadım ama bugün eşyalar yeni eve gidecek. Ben de haftaya gideceğim inşallah. Ondan sonra eski düzenime girip, aktif olmaya başlarım inşallah.
Bende salcasız yapıyorumSende mi burutus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?