Ben veriyorum tarif zevkle
E tatlım o zaman eltini bize neden gömdürdün
He ya olmayan eltitoşkomun günahına girdim durduk yere ben deBizde hazır bekliyor gibi olduk
Bdv görev yapan vataşlar gibi
Gelinin kimDaha iyi gibi bende aynen. Dilim falan yara gibi bugün. Geçmiş olsun gelinime.
Minik harbi yoktan yere büyümüş laben o totoyu nasil kolaylikla buyuttum bi bilsen cocuklardan kalani mi yemedim cope gitmesin ziyan olur yiyeyim mi demedim
yarin a kalirsa cope gider mi demedim hey yavrum heyyy
hep yiyeyim dedim kisacasi
İlk defa duydum biliyor musunKahvaltıya daha çok vakit olduğu için çayın yanında bir parça peynir ve ekmek demek, aç karnına sigara içmemek için, sigara altı deniyor :)
O da yatıyor kalkıp ne yapacağımki yine bekleyeceğimEfo şeyhin birsey buyurduysa oyle totonu devirip yatamazsin
gecen 90 lara 86 bildirdim sozde zayiflicaz 80 doye hedef yazdimMinik harbi yoktan yere büyümüş la
Civcikim gec uyandim valla ondan az once biraz sıkma yaptim cayla yedim bile
He ya olmayan eltitoşkomun günahına girdim durduk yere ben de
Gelinin kimbonusun kızı mı var
JES sen neden kahvaltı yapmiyorsun?
Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi
Bugun yazliklarimi kolilere dolduracagim. Aslinda gunde 3 4 koli yapsak toplanir komple ev de işte cok yoruluyoruz efo yaO da yatıyor kalkıp ne yapacağımki yine bekleyeceğim
Sen ne yaptın toplaya bildin mi biraz evi?
Ooo mük oluyor dene derimSogan yumurta nasil kombinasyon la
Sende mi burutusOoo mük oluyor dene derimben salçasız yapıyorum salçalı hiç denemedim
gecen 90 lara 86 bildirdim sozde zayiflicaz 80 doye hedef yazdim
dun aksam 89 a dayamisim kiloyunasil azimli ve istikrarliyim
80 e yuvarlamak zor 90 a yuvarliyorum
Kolu hırka kadar uzun ya da yelek kadar kısa yapmayı düşünüyorum.Kollardaki beyaz kismi daha oval yapabilirsen birde gobek bitisini de ayni sekilde yaparsan bence daha on numara durur
sende 85 e yuvarliyorsun sanirimSarılalım biz, 83 ü zorluyorum :))))
Aaaa bak uzun yaparsan cok daha guzel olur. Omuzdan balon gibi gelse de bilekte daralsa olur mu ? Ben oyle cok severimKolu hırka kadar uzun ya da yelek kadar kısa yapmayı düşünüyorum.Acelesi yok olmadı baharda giyerim.
Anlıyorum kuzumBugun yazliklarimi kolilere dolduracagim. Aslinda gunde 3 4 koli yapsak toplanir komple ev de işte cok yoruluyoruz efo ya
sende 85 e yuvarliyorsun sanirim
Bazen krmiklerimin ağrıdığıni hissediyorumAnlıyorum kuzumsen bir ucundan önemsiz şeyleri yavaş yavaş kaldır
Soğanlı yumurta yaptum
Ne kadar degisik tarif varsa senden cikiyor
Ben de bilmiyorum sanırım yöresel farklılıktan.Nasıl ya bilmiyor musun bu müthiş lezzeti
Ordan oraya Koşturuyosun bebekte küçük birde o yanında ağrımazmıBazen krmiklerimin ağrıdığıni hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?