Allah razı olsun canım dondurucu için fazla yapıyorum eşim işe götürüyor küçüğün beslenmesine koyuyorum arada kahvaltıya çıkarıyorumEline sağlık afiyet olsun
Enfesto
Patatesliye biz İspanyol Omleti diyoruzBen papatesli yapıyorum minik minik doğruyorum kızartıp üzerine yumurta kırıyorum varsa kaşarda rendelerim güzel olur.
Salçalı yapan var abim ablam yapardı ama bana ters geldi hep hiç denememiştim kk sayesinde deneyeceğim tabularımı kıracağım galiba
mahalle ağzıyla kavga bana göre değil.
Üzerine koruyucu sıkkıncaMakyaj bazı gibi lan
Yine hamurdan tutturmuşuz amaAfiyet şeker olsun Süpürgecim.Bugün bizim Boşnak böreği günümüz diye hissetmiştim, bu sefer tutturamadım.
Kaç gündür kendimden nefret ettimBi de rüya da görmek lazım seni
Seneye aklımda olsun negom saolHayır bebişim 1 kilo ayvaysa 1 litre su 2 kiloyla 2 litre birebir yani oran. 1 kiloya 4 bardak şeker 1 litre su benim ölçü daha tatlı seversen 5 bardak şeker.
Önce sade suyla kaynamasını bekle yarım saat kaynasın sonra şekerini at 1 çay kaşığı tuzsuz tereyağ bozulmasın diye. Son 10 dakika kalası limon suyu bir iki kaşık. Toplamda 2.5 saat kaynayacak.
İlk defa ütüm yok11 aralık ödevi
Ütü yapmak.
Banyo temizlemek.
Not:Listeyi yeniden düzenleyeceğim ben aktif olamam vs diyenler varsa bildirsin. Aktif olmayanları da çıkarıyorum artık.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Sidraa
Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
paeneperfectus
mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@fridabaci
@74FRIDA
@Jou
@Oriana
Merceğimi getirin göremiyorumAha burdayımcanım başkan güzel başkan. En büyük başkan bizim başkan .
Sivasın yollarına çıkayım dağlarına
Taşındığımız gün %80 i bitti kalanı ertesi gün bitirdikSwetim siz 1 gunde mi yerlestirdiniz evi
İçin öyle demiyorrrr işte bastırılmış duygular bir etsen rahatlarsınUyandığımda diyorum şimdi ne gerek vardı
Hiç bana göre değil sorulursa benden net cevap alır hiç politik değilim içim neyse saygı cercevesinde anlatırım .İş saygı boyutunu aşarsa susar konuyu kapatırım birimize yükselmek ancak kedi öz değerimizi kaybetmektir mahalle ağzıyla kavga bana göre değil.
Bu neyin nesi anlamadım hayır olsun inşallah diyelim
En sevdiğimSoğanlı yumurta yaptum
Çok şükür. Nasıl geçti?Selamlar huzurlu pazarlar
Dün akşam geldim. Ev toplu ama temizlik ister. Yarın genel temizlik yapar sonra oturma odasına yoğunlaşırım.
Nasılsınız?
Salçalı yapılan soğan patates değilBen papatesli yapıyorum minik minik doğruyorum kızartıp üzerine yumurta kırıyorum varsa kaşarda rendelerim güzel olur.
Salçalı yapan var abim ablam yapardı ama bana ters geldi hep hiç denememiştim kk sayesinde deneyeceğim tabularımı kıracağım galiba
Sadece patatesli seviyorum yaparım ikisi karışık hoşuma gitmedi denemiştim. Biberli omlet de güzel oluyor sende onu dene denemediysen
Benim varİlk defa ütüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?