şahin bakışlım senin ihtiyacın yok ki ele şeylereMerceğimi getirin göremiyorum
Zaten Erzurumlu yemeklerin bi ucundan tatmışsa bi insan her şeye patates koyar net.Enfesto
Ey gidi denedim tabi. Şeyi istiyorum onu hep yapıcam bişey çıkıyo biberi unla kavuruyolarSadece patatesli seviyorum yaparım ikisi karışık hoşuma gitmedi denemiştim. Biberli omlet de güzel oluyor sende onu dene denemediysen
Her şeyde patates var hakikaten bi de şalgamZaten Erzurumlu yemeklerin bi ucundan tatmışsa bi insan her şeye patates koyar net.
Lahana sararlar börek gibi içi patatesli fırında pişer üstüne tereyap kızdırıp dökerler
Lor dolması istedi canımHer şeyde patates var hakikaten bi de şalgamşalgamı ilk turp zannedip almıştım
Benim de buzlukta biber var onla olur mu bilemediğinden denemedim annem sağolsun yazın memleketten getirmiştiEy gidi denedim tabi. Şeyi istiyorum onu hep yapıcam bişey çıkıyo biberi unla kavuruyolar
Allah adi verdim su menemenleri bi gun biber salcali yapin bak artik o yavan halini yiceniz miMenemen salçasız olur zaten salçayı koyan kesin enteplidir
Ya sen gel yapmasını bilmesem de güzel yapılan yerler biliyorum gider yeriz ya da sen gelene kadar yapmasını öğrenirim bilemedimLor dolması istedi canım
Verdik canim verdik. Tuttuk evi simdi esya isleri var bakalim tasinma da biteydi hayirlisiyla
Güzel olmaz demedim ki kız koyulmaz dedim.Allah adi verdim su menemenleri bi gun biber salcali yapin bak artik o yavan halini yiceniz mi
Ya sen gel yapmasını bilmesem de güzel yapılan yerler biliyorum gider yeriz ya da sen gelene kadar yapmasını öğrenirim bilemedim
Cidden çok seviyorum ben misafir ağırlamayı hele sevdiğim kişilerse çok isterim gerçektenAyrıca öyle içten davet ediyorsun ki süpürge eksik olma U UcanSupurge
Öğrenme sırası bize geldi artıkOrda südüzü koyarlar burda paket krema koyuyoruzben hiç yapmadım annanem yapardı sonra anam yaptı sonra da ablam
kabaklar şokta satılıyordu geçen gördüm süs için mi bunlar yaÖdev olmasaydı keyif çayım daha keyifli olabilirdi.
Kitap yanıltmasın efendim şu an okunmuyor çocuğum almış getirmiş ana bunu hangi gün okuyacan diyebi gün dedim
merak etmeyin rüyamda hırsımı alıyorum sabahına şehin karısı olarak uyanıyorumİçin öyle demiyorrrr işte bastırılmış duygular bir etsen rahatlarsın
Yani biraz süs için duracak sonra yiyeceğim. Civciv besleyip büyütünce kesenler gibikabaklar şokta satılıyordu geçen gördüm süs için mi bunlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?