- 1 Aralık 2021
- 14.938
- 54.457
- 548
- 35
Hoşgeldin başkan
Birşeyler öğrenmeye çalışıyorlar belliki de o ne olaki27 ziyaretçi azminize hayranım
HoşbuldumHoşgeldin başkan
DurmuyorduAv zamanı
Eeee onlar istedi her şeyin bedeli var kurallar mühim!Durmuyordu
Hoşbuldum canımJES gececek kuzum herşey kismet olusa hafta bugün evindesin öyle yada böyle o eşya gidecek sonuca otaklı ol bittince herşey çok güzel olacak
Nego hoşgeldin canım seni burda görmek istiyoruz bdvye kilit vurduk boşver kuzum kendi cevremizin gerginli bize yeter başkaların negatif enejisini üzerine çekme
Eeee onlar istedi her şeyin bedeli var kurallar mühim!
Gayet güzel bir öğün bizimde peynirli böreğimiz varKıymalı pırasalı börek yapıp attım fırına yanına ayran bu aralar çok üşeniyorum yemek yapmaya ya aynı şeyleri yapmaktan sıkılmış olabilirim
İyi diyelim iyi olalım, sürekli ders çalışmaya çalışıyorum bu aralar. O yüzden sık uğrayamıyorumiyiyim teyocanım sen nasılsın bayadır görmemiştim senı denk gelınce seslenmek istedim
Düz pırasa yemeği yemiyorlar çünkü sebze yedirene kadar bizim ahaliye akla karayı seçiyorumGayet güzel bir öğün bizimde peynirli böreğimiz var
Daha ne olsun çalışan bebeli kadınsın
Allah kolaylık versin canımİyi diyelim iyi olalım, sürekli ders çalışmaya çalışıyorum bu aralar. O yüzden sık uğrayamıyorum
Sağolasın canım, yaşlanmışım kafa almıyor artıkAllah kolaylık versin canım
Benimkilerde yemez hele küçük kış sebzesinim ağzına sürmezDüz pırasa yemeği yemiyorlar çünkü sebze yedirene kadar bizim ahaliye akla karayı seçiyorum
Ne yaşlanması cıtır cıtırızSağolasın canım, yaşlanmışım kafa almıyor artık
Ara ara bana da oluyor bu his hiç yemek yapmak gelmiyor içimden zorla yapıyorum bazende coşuyorumKıymalı pırasalı börek yapıp attım fırına yanına ayran bu aralar çok üşeniyorum yemek yapmaya ya aynı şeyleri yapmaktan sıkılmış olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?