Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kıymalı pırasalı börek yapıp attım fırına yanına ayran bu aralar çok üşeniyorum yemek yapmaya ya aynı şeyleri yapmaktan sıkılmış olabilirim
Bende dün yaptığım lavaşla yağlama yaptım kıymalı üstüne de sarımsaklı yoğurt arada birde böyle olsun

Tam da sana onu soracaktım geçen demiştin yemek seçme lüksleri yok gibisinden bişey. Nasıl alıştırdın bende her şeyi yesin istiyorum
İki çeşit üç çeşit yapıyorum zaten hani çorba yemek pilav makarna gibi. Daha az sevdiklerini iki üç kaşık da olsa yiyeceksiniz diyorum çok sevdiklerinden daha fazla yiyorlar. Bunu bulamayan çocuklar var aç çocuklar var şükredin diye konuşuyoruz, Afrikalı çocukları aç çocukları anlatan belgeseller de izlettim yaşları büyüyünce. Birde en önemlisi anne veya baba ben bunu yemem diye yemek ayırt ederse çocuğun yanında çocukta yapıyor aynısını. Eşim mesela her yaptığım yemeğe eline sağlık çok güzel olmuş der çocuklar da bunu görüyor etkisi oluyor. Ben bunu yemem diye bir kere dememiştir 16 yılda. İkimizin de bakış açısı bunu bulamayan var şükredelim olur hep. İtiraz ediyorlar tabii ki ama yemek bu ister yiyin isterseniz aç kalın diyorum çok netim ah yavrum ne yapayım sana diye nazlamam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…