Pırasa sarması gördüm çok hoş görünüyorduDüz pırasa yemeği yemiyorlar çünkü sebze yedirene kadar bizim ahaliye akla karayı seçiyorum
Birde yemedikleri zaman tekrar yapasım gelmiyorAra ara bana da oluyor bu his hiç yemek yapmak gelmiyor içimden zorla yapıyorum bazende coşuyorum
Yememek mi yoo yiyecekler mecburBirde yemedikleri zaman tekrar yapasım gelmiyor
İçim geçmişNe yaşlanması cıtır cıtırız
Katur kutur olaya çok var
Tam da sana onu soracaktım geçen demiştin yemek seçme lüksleri yok gibisinden bişey. Nasıl alıştırdın bende her şeyi yesin istiyorumYememek mi yoo yiyecekler mecbur
Bizde o konu da küçük çok problem diğerleri sevmeseler bile tadına bakar küçükte o yokYememek mi yoo yiyecekler mecbur
Bizde de kural öyleydi, ne piştiyse o yenir, yemeyen aç kalırdıYememek mi yoo yiyecekler mecbur
Şişiririz içini iki gün bdv takıl bak nasıl şişersinİçim geçmiş
Bir ara bağımlılık yapmıştı Bdv, bu aralar bıraktım orayı daŞişiririz içini iki gün bdv takıl bak nasıl şişersin
Bizde de öyleydi istersen yeme salça ekmeğe talim ederdik yada aç kalırdıkBizde de kural öyleydi, ne piştiyse o yenir, yemeyen aç kalırdı
Bende dün yaptığım lavaşla yağlama yaptım kıymalı üstüne de sarımsaklı yoğurt arada birde böyle olsunKıymalı pırasalı börek yapıp attım fırına yanına ayran bu aralar çok üşeniyorum yemek yapmaya ya aynı şeyleri yapmaktan sıkılmış olabilirim
Bağımlı olamadım gittiBir ara bağımlılık yapmıştı Bdv, bu aralar bıraktım orayı da
İki çeşit üç çeşit yapıyorum zaten hani çorba yemek pilav makarna gibi. Daha az sevdiklerini iki üç kaşık da olsa yiyeceksiniz diyorum çok sevdiklerinden daha fazla yiyorlar. Bunu bulamayan çocuklar var aç çocuklar var şükredin diye konuşuyoruz, Afrikalı çocukları aç çocukları anlatan belgeseller de izlettim yaşları büyüyünce. Birde en önemlisi anne veya baba ben bunu yemem diye yemek ayırt ederse çocuğun yanında çocukta yapıyor aynısını. Eşim mesela her yaptığım yemeğe eline sağlık çok güzel olmuş der çocuklar da bunu görüyor etkisi oluyor. Ben bunu yemem diye bir kere dememiştir 16 yılda. İkimizin de bakış açısı bunu bulamayan var şükredelim olur hep. İtiraz ediyorlar tabii ki ama yemek bu ister yiyin isterseniz aç kalın diyorum çok netim ah yavrum ne yapayım sana diye nazlamam.Tam da sana onu soracaktım geçen demiştin yemek seçme lüksleri yok gibisinden bişey. Nasıl alıştırdın bende her şeyi yesin istiyorum
Bende gizli gizli takip edip bakıp kaçanlardanım27 ziyaretçi azminize hayranım
Aynen canım ki ben çok yemek seçen bir çocuktum ama anneme ben bunu yemem demezdim alırdım elime ekmek arasına bir şey koyar yerdim.Bizde de kural öyleydi, ne piştiyse o yenir, yemeyen aç kalırdı
27 kişi senin hariçin bazen 30 kişi hareketli olursa 40 kişi oluryor 27 kişi takılmış vaziyette bazen genel ihtiyaç için kalkıyolarBende gizli gizli takip edip bakıp kaçanlardanım
Gizli kalmayın açık açık katılınBende gizli gizli takip edip bakıp kaçanlardanım
Yaban da öküz yok ki sivastaÖküz neyin avla topiğe yediririk akşam yemeğimiz çıksın çocuklar okuldan döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?