Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay gece gece ilaç gibi geldi mesajın çok güldüm vallahi. Ficudda son noktaydi ha ha

Geçmiş olsun cnm
Ellerine sağlık
Saol canım. Senin kadar hamarat değiliz.
benim evim bir türlü toplanmıyor oyuncak sepeti bir dökülünce bütün ev ayakta gibi oluyor hele bide küçük toplardan almıştım bir saniyede dağılıyor bir saatte ancak toplanıyor :)))
Ayyyy o toplardan tam 3 poşet aldım heves işte çocuga top havuzu yapcam diye. Bebek küvetinin içine koydum o zamanlar küçüktü. Yaklaşık 6 ay önce hepsini kaldırıp baza altına attım. Manyak mışım.
Ay gece gece ilaç gibi geldi mesajın çok güldüm vallahi. Ficudda son noktaydi ha ha
Ama gerçekten narin ficudum alışık değil bacaklarım acayip acıyor ya. Benim neyime avize silmek.

Ya ben dün gece uyurken parmağımdan yüzüğümü çıkarmışım nereye attım bilmiyorum. Uyandğımda kızımın yanındaydım. Öğlene doğru farkettim yüzük yok. Nasıl üzüldüm baktım eve ama bulamadım. Temizliğe gidip almıştım o yüzüğü. Bildiğiniz dua var mı? Annem biliyordu sordum unuttum dedi.

Aman Allahım o ne iş öyle uf kıskandım

Kırmızı yaziliyi yapmıştım cep telefonu mu bulmuştum canim

Yapılan işler
5 camlı evin 3 ünü sildim eşim gececi diğerleri pzt ye kaldı
Mutfak fayanslar yerleri silindi
Salon parkeler silindi yerleri elle silerim vileda kullandığım nadirdir.
Balkon süpürüldü halıları silkelendi serildi
Balkon camı diğer camlar penler ciflendi mermerlerdeki kuş bokları kazındı
Lavabolar ovuldu
Misafir odası mobilya tozları alındı
Çamaşırlar asıldı makinaya 2.posta atıldı birazdan onlar serilecek
Akşam gezmeye gidildi
Yarın
Oturduğum oda silinecek
Mutfak dolapları dışı silinecek biraz yağ var
Tuvalet parlatılıp ciflenecek
Eşim gececi olduğu için yatak odası pazartesiye kaldı artık inşallah daha baya iş var yani evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…