- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Ayyyy son cümleye koptum.Bilmiyorum neydi telefon bide gitti gitti dedim. Nasıl oldu bilmiyorum hala aynı teli kullanıyorum. Adinida köşesi koydum. Yani küçük Emrah'ın şarkısı gibi ciğerimin köşesi
İnşallah canım kısmetten çıkmadıysa bulunur Allahın izniyleYarın yapıcam ya inş bende bulurum.
Sen de bulursan ismini öyle köy. Çok kıymetli ölüyor kaybolanAyyyy son cümleye koptum.Tam ciğer köşesi ama.
Yaaaa aşkım utandiriyosun benii
İyicene utandım
Ayyy bir bulayım en gizli yerlerde saklayacam.Sen de bulursan ismini öyle köy. Çok kıymetli ölüyor kaybolan
Maşallah kız. Nazar değmesin dilosumaYaaaa aşkım utandiriyosun benii
Sağol canım bunları yapmak benim için bir mucize gibi bişey biliyor musunNiloyatospikk eline sağlık baya iş yapmışsin maşallah
Sen burayı bırakma canım. Hem sana moral olur güç olur.Sağol canım bunları yapmak benim için bir mucize gibi bişey biliyor musunçok şükür Allahıma bugün tesadüfen girdim bu topiğe dedim ah bir zamanlar ben de yapardım diye okurken gaza geldim
Bırakmam canım inşallah siz de beni bırakmayınSen burayı bırakma canım. Hem sana moral olur güç olur.
Etiketleriz seni. Allah iyilik versin inşallahBırakmam canım inşallah siz de beni bırakmayın
İyiyim canım bebeleri uyuttum şükür :) bu saatten sonrada inşallah bişey olmaz az daha duruyum dedim uyumaya da korktum.Durumun iyi mi kız aklım sende kaldı. Seni rahatlattim şimdi ben telaslandim
Kız bende korktum valla. İnşallah iyi olursun. Kavanozu düşünüyordum bı kiloluk muyduİyiyim canım bebeleri uyuttum şükür :) bu saatten sonrada inşallah bişey olmaz az daha duruyum dedim uyumaya da korktum.
2 buçuk kiloluk tu ağır bayada. İnşallah artık bişey olmaz baya zaman geçtıKız bende korktum valla. İnşallah iyi olursun. Kavanozu düşünüyordum bı kiloluk muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?