Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün ki planım

Oturma odasının kalan koltukları yıkamak
Cam silecektim ama ayaz var vazgeçtim, hasta olmamam lazım
Wc temizlemek
Banyo temizlemek
Yemek yapmak
Kapıları silmek
Toz almak
Pencere önlerini silmek
Bir dolap içi düzenlemek

Manevi listem
Kuran'ı Kerim okumak
Esma okumak
Dizi izlemek
Kitap okumak
Spor yapmak

Allah güç kuvvet versin haydi bismillah :) bende cam silcektim ama kar yağmış ne güzel kaldı cam :)

Sen iki çocuk ve sunnet temizliğiyle bu manevi listeyi yaparsan ben kendimi atarım negom camdan balkondan Bugün hava soguk biraz, atmayı erteleyebilirim

Günaydın herkese güne sinir krizi geçirerek başladım. Yatakları topladım Kıızm da bu ara bir iştahsız ki anlatamam sadece doktorun verdiği mamayı içiyor ona kahvaltı yaptırırken kustu o kusunca içime içime delirdim temizlerken üstteki sanki mehteran takımı gibi yürüyüp düşman ordusuna kapı kapatır gibi kapıları kapıyordu yeter artık diye çığlık çığlığa gittim. İnş duymuştur bıktım artık.

Ay bu çocukların kusmasi beni öldürecek yeseler ne olur ki sanki. Benimde vardı tepemde 2 çocuklu biri gece 2 ye kadar çocukları tepinirdi tepemde şükür gittiler ama şimdi 4 çocuklu biri geldi

Yarın yemekli kalabalık misafirim var bugün evi süpüreceğim ve tatlılarını haxirlayacağim

Komşunla konuşsana canım böyle olmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…