Allah güç kuvvet versin haydi bismillah :) bende cam silcektim ama kar yağmış ne güzel kaldı cam :)Bugün ki planım
Oturma odasının kalan koltukları yıkamak
Cam silecektim ama ayaz var vazgeçtim, hasta olmamam lazım
Wc temizlemek
Banyo temizlemek
Yemek yapmak
Kapıları silmek
Toz almak
Pencere önlerini silmek
Bir dolap içi düzenlemek
Manevi listem
Kuran'ı Kerim okumak
Esma okumak
Dizi izlemek
Kitap okumak
Spor yapmak
Sağol canım aminAllah güç kuvvet versin haydi bismillah :) bende cam silcektim ama kar yağmış ne güzel kaldı cam :)
İyi misin canım. Kafan iyi miAllah güç kuvvet versin haydi bismillah :) bende cam silcektim ama kar yağmış ne güzel kaldı cam :)
Bugün ki planım
Oturma odasının kalan koltukları yıkamak
Cam silecektim ama ayaz var vazgeçtim, hasta olmamam lazım
Wc temizlemek
Banyo temizlemek
Yemek yapmak
Kapıları silmek
Toz almak
Pencere önlerini silmek
Bir dolap içi düzenlemek
Manevi listem
Kuran'ı Kerim okumak
Esma okumak
Dizi izlemek
Kitap okumak
Spor yapmak
Çok şükür canımİyi misinNego .
Bence sende yap atmaktan daha kolaySen iki çocuk ve sunnet temizliğiyle bu manevi listeyi yaparsan ben kendimi atarım negom camdan balkondanBugün hava soguk biraz, atmayı erteleyebilirim
Çok şükür canım uyandım :) çok sağol iyiyim bi sıkıntı yok gibi duruyor ama gidecem bakalım doktora.İyi misin canım. Kafan iyi mi
Ay bu çocukların kusmasi beni öldürecekGünaydın herkese güne sinir krizi geçirerek başladım. Yatakları topladım Kıızm da bu ara bir iştahsız ki anlatamam sadece doktorun verdiği mamayı içiyor ona kahvaltı yaptırırken kustu o kusunca içime içime delirdimtemizlerken üstteki sanki mehteran takımı gibi yürüyüp düşman ordusuna kapı kapatır gibi kapıları kapıyordu yeter artık diye çığlık çığlığa gittim. İnş duymuştur bıktım artık.
Yarın yemekli kalabalık misafirim var bugün evi süpüreceğim ve tatlılarını haxirlayacağim17 Ocak Ödevi
Halıları fırçalamak
Bir dolap üstü silmek
Buzdolabı temizlemek
Tost makinesi temizlemek
Ivır zıvır koyduğumuz kutu, çekmece her ise orayı düzenlemek
İçinden istediğinizi yaparsınız
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Bns
M Musluk Suyu
D Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@s i d e l y a
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@kedicelik06
@samdan
@MenekseSare
@Niran Nevra
E emtllah93
Kolay gelsinYarın yemekli kalabalık misafirim var bugün evi süpüreceğim ve tatlılarını haxirlayacağim
Teşekkür ederimKolay gelsin
Komşunla konuşsana canım böyle olmaz kiGünaydın herkese güne sinir krizi geçirerek başladım. Yatakları topladım Kıızm da bu ara bir iştahsız ki anlatamam sadece doktorun verdiği mamayı içiyor ona kahvaltı yaptırırken kustu o kusunca içime içime delirdimtemizlerken üstteki sanki mehteran takımı gibi yürüyüp düşman ordusuna kapı kapatır gibi kapıları kapıyordu yeter artık diye çığlık çığlığa gittim. İnş duymuştur bıktım artık.
Sular kesildi temizlik yalan oldu
Hala uyuyorumTek gözüm kapalı orta parmağ ile size mesaj yazıyorum
Günaydın
BAs parmagimla da beğendim yapıyorumOrta parmak diyor ellam yarabbim
İş beni bekler kendime sonra bakarımBugün kendine bak, nego günü olsun diye gitmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?