Düzenli Evimiz & Hayatımız

Jesikommm hoşgeldin aramıza yeni evinde makarna bile pişmiş daha ne
Biraz şansızlıkların olmuş çiçeğim Rabbim bir şekilde çıkartır onlardan er yada geç. Kendini yormadan sakin sakin şimdi yerleşme zamanı

Jesikom, bende yeni tasinmis biri olarak seni cok iyi anliyorum. Allah yardimciniz olsun. Yeni eviniz size ugur mutluluk huzur getirsin

Bulaşık makinesini yerleştirdim
Dün kullandığım fırın tepsisini yikadm
Fırını ve icindekileri ayrıntılı temizledim
Mutfağı topladim
Elimde yikanacaklari yıkadım
Yemeği disardan yicem, yanina yeşillik ayran falan hzrladim
Buzdolabının yüzünü lastiğini falan temizledim
Evi supurttum
Süpürgeyi temizledim
Banyoyu temizledim

Camasir kurumustur toplayip katlarim yemekten sonra. Küçük halilarımı makineye atip asarım.

Bugün bir şey yapmadım saniyordum ama yapmışım yine

Bugün hava çok iyiydi ilkbahar gibiydi. Ben klima açıyorum gündüz geceden sabaha kadar açıktı sonrasında güneş alıyor oda ve sıcacıktı.
Fakat benim bi korkum var Derencim bunun yazını düşenemiyorum kış ılık geçince yazlarda daha fena oluyomuş.
Gelecekte bu gibi şehirlerde yaşanılamayacak deniliyor küresel ısınmadan dolayı.
Akdeniz çok güzel ama iklimi nemi hastalık getiriyor hatta alerji gibi hastalıkların sebebiymiş fazla nemli havalar.

Rabbim kolaylıklar versin canım

Allah işlerinizi kolaylaştırsın JES hayırlı olsun yeni yuvanız Allah ım ev sahibi olmayıda nasip etsin.

Kızlar kızlar yüreğim sızlar size bir mecalım var
Kısacası sorunumuz şu ki dr bir arkadaşın 684 tane 0-6 yaş aralığında taze kan anneye ihtiyacı var uzmanlık Tezi için bir anket linki vereceğim onu doldururmuzsunuz

Burda kişisel verilerinzi vermiyorsunuz sadece anketi doldurup gönderiyorsunuz

Kısi harika daha klima bile yakmadik aralığın ortasindayiz
Ama yazın cok kotu tavsiye etmem kacacak delik arıyorum
Katılıyorum
Kışın da sevemiyorum ben ya kış dediğin kar olur her yer bembeyaz olur ev sıcacık olur
Kriterlere uysaydım katılırdım canım. Arkadaşına Allah sabır versin tez zor bi süreç ben bi 10 yıl yaslanmistim inşallah hemen bulur birilerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…