- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Jesikommm hoşgeldin aramıza yeni evinde makarna bile pişmiş daha neCanlar evi dun tasidik şükür, yerlesme asamasindayiz lakin acele etmedik her gun bir oda hallediyoruz. Malum bebem de olunca ona da zaman ayirmamiz lazim.
Esim koli aciyor kaba taslak koyuyor ben detaylari hallediyorum. Öyle is böldük. Bu sürecte en cok keske şu cocuga yanimizda olan biri olsaydi da baksaydi dedik. Oda sagolsun hic durmuyor surekli huysuzyeni ev yeni hayat hissediyor sipam demek ki
Evi temizlemeye gelen kadin maalesef sadece duvar silmiş gitmiş, aradi birde başkası gelse oda aynisini yapardi diyor. Herşeyi dip köşe siliyoruz yine. Birşey demiyorum allaha havale ediyorum.
Nakliye de maalesef zarar vermis esyalara oda karşılamıyor olur oyle seyler deyip geciyor. Onlari da bugun emniyete gidip ne yapabilirim bakacagim
Kisacasi iyiyiz be canlar şükür saglikliyiz ya gerisi bir sekilde halloluyor.dün evde ilk yemegimizi yaptim. Makarna yedik
Gördüm gordum hsgsjshs yeterli bence bu kadar, daha soguyacakmi gsgsjsbsgordun mu manisanin ayazini
Evet lutfen, şöyle ortaya dogru olsun hafsjsbshemide nasilincili istersen inci de takayim
Ay negosum cok şükür, ite kaka taktirdik cuma gecesiOooo bağlanmış
Jesikom, bende yeni tasinmis biri olarak seni cok iyi anliyorum. Allah yardimciniz olsun. Yeni eviniz size ugur mutluluk huzur getirsinCanlar evi dun tasidik şükür, yerlesme asamasindayiz lakin acele etmedik her gun bir oda hallediyoruz. Malum bebem de olunca ona da zaman ayirmamiz lazim.
Esim koli aciyor kaba taslak koyuyor ben detaylari hallediyorum. Öyle is böldük. Bu sürecte en cok keske şu cocuga yanimizda olan biri olsaydi da baksaydi dedik. Oda sagolsun hic durmuyor surekli huysuzyeni ev yeni hayat hissediyor sipam demek ki
Evi temizlemeye gelen kadin maalesef sadece duvar silmiş gitmiş, aradi birde başkası gelse oda aynisini yapardi diyor. Herşeyi dip köşe siliyoruz yine. Birşey demiyorum allaha havale ediyorum.
Nakliye de maalesef zarar vermis esyalara oda karşılamıyor olur oyle seyler deyip geciyor. Onlari da bugun emniyete gidip ne yapabilirim bakacagim
Kisacasi iyiyiz be canlar şükür saglikliyiz ya gerisi bir sekilde halloluyor.dün evde ilk yemegimizi yaptim. Makarna yedik
Gözün aydın canımGördüm gordum hsgsjshs yeterli bence bu kadar, daha soguyacakmi gsgsjsbs
Evet lutfen, şöyle ortaya dogru olsun hafsjsbs
Ay negosum cok şükür, ite kaka taktirdik cuma gecesi
Sagol bebisGözün aydın canım
MersinNerdesiniz yav siz, ben dogalgazi kokledim
Sicak diye egeye geldik, burasida sogukmus.Mersin
Kısi harika daha klima bile yakmadik aralığın ortasindayizSicak diye egeye geldik, burasida sogukmus.bidahakine oraya gelelim bari
Senin canin sagolsun geleyim de ismarla yineKız geçen seni rüyamda gördüm, banlanınca yazamadım buraya gelmiştin yineseninle geziyorduk yemek falan ısmarlıyordum sana ahkskd
Bugün hava çok iyiydiMersin
Rabbim kolaylıklar versin canımCanlar evi dun tasidik şükür, yerlesme asamasindayiz lakin acele etmedik her gun bir oda hallediyoruz. Malum bebem de olunca ona da zaman ayirmamiz lazim.
Buyur ablam..DinliyoreeKızlar kızlar yüreğim sızlar size bir mecalım var
Allah işlerinizi kolaylaştırsınCanlar evi dun tasidik şükür, yerlesme asamasindayiz lakin acele etmedik her gun bir oda hallediyoruz. Malum bebem de olunca ona da zaman ayirmamiz lazim.
Kısacası sorunumuz şu ki dr bir arkadaşın 684 tane 0-6 yaş aralığında taze kan anneye ihtiyacı varKızlar kızlar yüreğim sızlar size bir mecalım var
KatılıyorumKısi harika daha klima bile yakmadik aralığın ortasindayiz
Ama yazın cok kotu tavsiye etmem kacacak delik arıyorum
Kriterlere uysaydım katılırdım canım. Arkadaşına Allah sabır versin tez zor bi süreç ben bi 10 yıl yaslanmistimKısacası sorunumuz şu ki dr bir arkadaşın 684 tane 0-6 yaş aralığında taze kan anneye ihtiyacı varuzmanlık Tezi için bir anket linki vereceğim onu doldururmuzsunuz
ERKEN ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE TAKVİYE GIDA KULLANIMI ve ANNELERİN BESLENME SÜRECİNDEKİ TUTUMU
Bu anket formu Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde yürütülmekte olan '' Erken Çocukluk Döneminde Takviye Gıda Kullanımı ve Annelerin Beslenme Sürecindeki Tutumu '' başlıklı çalışma için yapılmaktadır. Bu çalışmada 0-72 aylık çocukların gıda takviyesi...docs.google.com
Burda kişisel verilerinzi vermiyorsunuz sadece anketi doldurup gönderiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?