- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
İyi öğlenlerGünaydınnnn yeni güne yeni haftaya huzur dolsunEki Görüntüle 3178755
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Sidraa
Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
mimesis
@Hemsirecik
@D U T
@ATTRAENTE
@fridabaci
@74FRIDA
@Jou
@Oriana
Minik Duduklu Tencere
@Tubismavis
gordun mu manisanin ayaziniNerdesiniz yav siz, ben dogalgazi kokledim
hemide nasilO kadar sexili olcak yaniii
Hoşgeldin jes Allah kolaylık versinCanlar evi dun tasidik şükür, yerlesme asamasindayiz lakin acele etmedik her gun bir oda hallediyoruz. Malum bebem de olunca ona da zaman ayirmamiz lazim.
Esim koli aciyor kaba taslak koyuyor ben detaylari hallediyorum. Öyle is böldük. Bu sürecte en cok keske şu cocuga yanimizda olan biri olsaydi da baksaydi dedik. Oda sagolsun hic durmuyor surekli huysuzyeni ev yeni hayat hissediyor sipam demek ki
Evi temizlemeye gelen kadin maalesef sadece duvar silmiş gitmiş, aradi birde başkası gelse oda aynisini yapardi diyor. Herşeyi dip köşe siliyoruz yine. Birşey demiyorum allaha havale ediyorum.
Nakliye de maalesef zarar vermis esyalara oda karşılamıyor olur oyle seyler deyip geciyor. Onlari da bugun emniyete gidip ne yapabilirim bakacagim
Kisacasi iyiyiz be canlar şükür saglikliyiz ya gerisi bir sekilde halloluyor.dün evde ilk yemegimizi yaptim. Makarna yedik
Jes hayırlı olsun yeni eviniz. Allah kolaylık versin. Eşyalar eve gitmiş ya olsun bir ayda olsa da yavaş yavaş yerleşirsiniz. Bu süreçte bebekler hissediyor valla ben de çok zorlandım. Emzirirken bir yandan kıyafet katladım koydum kenara hep. :))Canlar evi dun tasidik şükür, yerlesme asamasindayiz lakin acele etmedik her gun bir oda hallediyoruz. Malum bebem de olunca ona da zaman ayirmamiz lazim.
Esim koli aciyor kaba taslak koyuyor ben detaylari hallediyorum. Öyle is böldük. Bu sürecte en cok keske şu cocuga yanimizda olan biri olsaydi da baksaydi dedik. Oda sagolsun hic durmuyor surekli huysuzyeni ev yeni hayat hissediyor sipam demek ki
Evi temizlemeye gelen kadin maalesef sadece duvar silmiş gitmiş, aradi birde başkası gelse oda aynisini yapardi diyor. Herşeyi dip köşe siliyoruz yine. Birşey demiyorum allaha havale ediyorum.
Nakliye de maalesef zarar vermis esyalara oda karşılamıyor olur oyle seyler deyip geciyor. Onlari da bugun emniyete gidip ne yapabilirim bakacagim
Kisacasi iyiyiz be canlar şükür saglikliyiz ya gerisi bir sekilde halloluyor.dün evde ilk yemegimizi yaptim. Makarna yedik
Mantıya bayılırım canım evde tek başına hiç denemedim annemlerle yapıp yerdik.Yaaa adanalim sıkma canını çıkar buzluktan az bir kiyma aksama mantı yapalım. Valla bir aksilik olmazsa bugün aksama mantı yapicam baya istekliyim bakalım geri kacmazsa istek
Gözümde canlandı cok güldüm alem kadın seni
Kız geçen seni rüyamda gördüm, banlanınca yazamadım buraya gelmiştin yineŞuan varya ben bende değilim nerdeyim bilmiyorumtelefon bile 3 gündür ayni yerde duruyor gunde 1 defa bakmışım ahahhahahha
Çok zekisinBana hiç bir şey demedin niye ?hep çalışıyom ondan mı ki
Oooo bağlanmışNerdesiniz yav siz, ben dogalgazi kokledim
Sadece duvar mı silmiş pes. E önceden konuştunuz niye böyle yapmışCanlar evi dun tasidik şükür, yerlesme asamasindayiz lakin acele etmedik her gun bir oda hallediyoruz. Malum bebem de olunca ona da zaman ayirmamiz lazim.
Kötü olmuş maalesef işte böyle dengesiz insanlar denk geliyor Allah düşürmesin bunların eline gerçekten.Canlar evi dun tasidik şükür, yerlesme asamasindayiz lakin acele etmedik her gun bir oda hallediyoruz. Malum bebem de olunca ona da zaman ayirmamiz lazim.
Dünden yapmıştım bir şeyler onları yedik.Kızlar selam ❤
Akşam menüde neler var akşam oldu ben daha karar verip yapamadım
Nasılll tatlısınnn senn öyleeee yahuuhaaa haaa benim halimi atmışsın resmen PC başında gözlüklü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?