Düzenli Evimiz & Hayatımız

Anketi doldurdum Efsercim

Ev havalandırılıp yataklar toplandı.
Nevresim takımı değiştirildi.
Giyinme odası düzenlendi.
Bazanın altı çekilip süpürülüp silindi.
Kahvaltı yapıldı.Bulaşık makinesi çalıştırıldı.
Buzdolabının içi dip köşe silindi.
Buzluk düzenlendi.
Ocak fırın temizlendi.
Mikrodalganın içi silindi.
Buzdolabı bulaşık makinesi fırının dış yüzeyleri silindi parlatıldı.
Çaydanlık ve kettle parlatılıp temizlendi.
Ev süpürülüp silindi.Kanepenin altı çekilip silindi.
Banyo wc temizlendi.Aynalar silindi. Tozlar alındı.
Banyo dolabı düzenlendi.
Çöp kovaları yıkandı.Poşetleri yenilendi.
Havlular değiştirildi.
2 posta makineye çamaşır atıldı.
Kurutmadan sonra yerleşirildi.
Akşam yemeği yapıldı.
Bulaşık makinesi yerleştirildi.
Ütü yapıldı.

Arkadaşların varsa verebilirsin
Aynen 684 kişiyi bulaması lazım cevresi olmayan kapı kapı gezecek her kapıda öyle hemen açılmıyor

Hayırlı olsun jesikamm güle güle oturun

Sadece duvar mı silmiş pes. E önceden konuştunuz niye böyle yapmış
Konuşma tek olsa iyi aldik eve cagirdik tek tek ne yapacağını oda oda anlattim. Davlumbazi silmemis banyoya su carpip çıkmış duvarlari da merdiven götürdük ona rağmen boyu kadar silmiş gitmis. İzden anladik direk. Eşim beğenmedi temizliği dedim. Başkasını da çağırsan aynısını yapardi dedi. Helal edin diyor. Öteye kalsin dedim bozuldu. Madem helalligi umursuyorsun ahlakli olacaksin

Doldurdum benim kız bu ara iştahsız bende gıda takviyesi düşünüyorum demir yada omega onun arayışındayım.

++++
Çamaşırları topladım, kurumayanlari içeri astım
1 saat yürüyüş yaptım totom dondu
Çayı demledim

Bugün bu kadar yeter artık Kitap okur uyurum

İyi akşamlar canlar. Günün raporunu veriyorum
Yatakları topladım
Banyo dolabnı düzenledim
Klozeti lavaboyu ovdum banyoyu yıkadım
Banyo paspasları yıkandı
Kırlentler yıkandı asıldı
2837474774 parça ütü yaptım yerleştirdim
Çamaşır makinesini temizledim
Mutfağı toplu tutmaya çalıştım
Bulaşık makinesini boşalttım
Akşam yemekten sonra makine yine doldu çalıştırdım

Doldurdum benim kız bu ara iştahsız bende gıda takviyesi düşünüyorum demir yada omega onun arayışındayım.
İştah için nutrigenin üzüm şurubunu tavsiye edebilirim canım bizde işe yaramıştı. Ama önce yakın zamanda kan değerlerine baktırmadıysan bi baktır belki demiri düşüktür

Benim ev ccok günes aldığı icin bayagi ılık.ama özellikle gece sabaha kadar klima bizde hic yanmadi.catlarim kiz ben o sıcaktaama gercekten küresel isınmada nolcaz bilmiyorum.artik soguk sehirleremi naklederler
Bide ben 9yil soguk sehirde yasayinca buranin kışı hepten sıcak gelior bana.
Bazen komsular falan cok soguk bugün falan deyince sogukmu var ayol diyorum yani

Bnde kari sevemmedim ya.karli memlekettede yasadim.o zaman cocuklar kucuktu kar yaginca disari cikamazdik.kendimi hapis gibi hissederdim ondanmidir bilmem.bide buz olunca yürümesi bi bela

İştah için nutrigenin üzüm şurubunu tavsiye edebilirim canım bizde işe yaramıştı. Ama önce yakın zamanda kan değerlerine baktırmadıysan bi baktır belki demiri düşüktür
Teşekkür ederim bakacağım canım baktırmıştık maalesef biraz düşüktü.
Çorba içmek istemiyor garip bi kız tatlı şeyleri seviyo ne yazık ki.
Halbuki sebze ile başladım ek gıdaya çorbadan gittim vs.
Yeni yeni bebe büskivisi veriyorum oda yoğun yada hergün değil.
Sanki solgun görüyorum ama bu yüzden takıldım biraz araştırmaya geçtim.

Benim çocuklar üzerini açıyor bende 26 da düşük fanda çalıştırıyorum maalesef ki çabuk hastalanıyorlar.
Odanın üstü teras yakmayınca sıcaklık istiyor. Ama maalesef mutfak koridor soğuk yan oda da buz gibi

İçmek istemiyorsa içmesin benimkki de bir dönem hep çorba içti başka şey yemedi sonra bir dönem çorbayı reddetti falan. Sebze yiyorsa sebze yesin bırak ya da ne seviyorsa yaşını geçti diye hatırlıyorum o yüzden hemen her şeyi çekinmeden verebilirsin zaten artık

Hıı bir de kan için ben her gün olmasa da ara ara pekmeze limon sıkıp biraz sulandırıyorum meyve suyu diye veriyorum aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…