Anketi doldurdum EfsercimKısacası sorunumuz şu ki dr bir arkadaşın 684 tane 0-6 yaş aralığında taze kan anneye ihtiyacı varuzmanlık Tezi için bir anket linki vereceğim onu doldururmuzsunuz
ERKEN ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE TAKVİYE GIDA KULLANIMI ve ANNELERİN BESLENME SÜRECİNDEKİ TUTUMU
Bu anket formu Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde yürütülmekte olan '' Erken Çocukluk Döneminde Takviye Gıda Kullanımı ve Annelerin Beslenme Sürecindeki Tutumu '' başlıklı çalışma için yapılmaktadır. Bu çalışmada 0-72 aylık çocukların gıda takviyesi...docs.google.com
Burda kişisel verilerinzi vermiyorsunuz sadece anketi doldurup gönderiyorsunuz
Arkadaşların varsa verebilirsinKatılıyorum
Kışın da sevemiyorum ben ya kış dediğin kar olur her yer bembeyaz olur ev sıcacık olur
Kriterlere uysaydım katılırdım canım. Arkadaşına Allah sabır versin tez zor bi süreç ben bi 10 yıl yaslanmistiminşallah hemen bulur birilerini.
Çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettinAnketi doldurdum Efsercim
Hayırlı olsun jesikamm güle güle oturunCanlar evi dun tasidik şükür, yerlesme asamasindayiz lakin acele etmedik her gun bir oda hallediyoruz. Malum bebem de olunca ona da zaman ayirmamiz lazim.
Esim koli aciyor kaba taslak koyuyor ben detaylari hallediyorum. Öyle is böldük. Bu sürecte en cok keske şu cocuga yanimizda olan biri olsaydi da baksaydi dedik. Oda sagolsun hic durmuyor surekli huysuzyeni ev yeni hayat hissediyor sipam demek ki
Evi temizlemeye gelen kadin maalesef sadece duvar silmiş gitmiş, aradi birde başkası gelse oda aynisini yapardi diyor. Herşeyi dip köşe siliyoruz yine. Birşey demiyorum allaha havale ediyorum.
Nakliye de maalesef zarar vermis esyalara oda karşılamıyor olur oyle seyler deyip geciyor. Onlari da bugun emniyete gidip ne yapabilirim bakacagim
Kisacasi iyiyiz be canlar şükür saglikliyiz ya gerisi bir sekilde halloluyor.dün evde ilk yemegimizi yaptim. Makarna yedik
Ne tür istersinÖnereceğiniz bir kitap var mı
Konuşma tek olsa iyi aldik eve cagirdik tek tek ne yapacağını oda oda anlattim. Davlumbazi silmemis banyoya su carpip çıkmış duvarlari da merdiven götürdük ona rağmen boyu kadar silmiş gitmis. İzden anladik direk. Eşim beğenmedi temizliği dedim. Başkasını da çağırsan aynısını yapardi dedi. Helal edin diyor. Öteye kalsin dedim bozuldu. Madem helalligi umursuyorsun ahlakli olacaksinSadece duvar mı silmiş pes. E önceden konuştunuz niye böyle yapmış
DoldurdumKısacası sorunumuz şu ki dr bir arkadaşın 684 tane 0-6 yaş aralığında taze kan anneye ihtiyacı varuzmanlık Tezi için bir anket linki vereceğim onu doldururmuzsunuz
ERKEN ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE TAKVİYE GIDA KULLANIMI ve ANNELERİN BESLENME SÜRECİNDEKİ TUTUMU
Bu anket formu Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde yürütülmekte olan '' Erken Çocukluk Döneminde Takviye Gıda Kullanımı ve Annelerin Beslenme Sürecindeki Tutumu '' başlıklı çalışma için yapılmaktadır. Bu çalışmada 0-72 aylık çocukların gıda takviyesi...docs.google.com
Burda kişisel verilerinzi vermiyorsunuz sadece anketi doldurup gönderiyorsunuz
++++Bulaşık makinesini yerleştirdim
Dün kullandığım fırın tepsisini yikadm
Fırını ve icindekileri ayrıntılı temizledim
Mutfağı topladim
Elimde yikanacaklari yıkadım
Yemeği disardan yicem, yanina yeşillik ayran falan hzrladim
Buzdolabının yüzünü lastiğini falan temizledim
Evi supurttum
Süpürgeyi temizledim
Banyoyu temizledim
Camasir kurumustur toplayip katlarim yemekten sonra. Küçük halilarımı makineye atip asarım.
Bugün bir şey yapmadım saniyordum ama yapmışım yine
İştah için nutrigenin üzüm şurubunu tavsiye edebilirim canım bizde işe yaramıştı. Ama önce yakın zamanda kan değerlerine baktırmadıysan bi baktır belki demiri düşüktürDoldurdumbenim kız bu ara iştahsız bende gıda takviyesi düşünüyorum demir yada omega onun arayışındayım.
Benim ev ccok günes aldığı icin bayagi ılık.ama özellikle gece sabaha kadar klima bizde hic yanmadi.catlarim kiz ben o sıcaktaBugün hava çok iyiydiilkbahar gibiydi. Ben klima açıyorum gündüz geceden sabaha kadar açıktı sonrasında güneş alıyor oda ve sıcacıktı.
Fakat benim bi korkum var Derencimbunun yazını düşenemiyorum kış ılık geçince yazlarda daha fena oluyomuş.
Gelecekte bu gibi şehirlerde yaşanılamayacak deniliyor küresel ısınmadan dolayı.
Akdeniz çok güzel ama iklimi nemi hastalık getiriyor hatta alerji gibi hastalıkların sebebiymiş fazla nemli havalar.
Katılıyorum
Kışın da sevemiyorum ben ya kış dediğin kar olur her yer bembeyaz olur ev sıcacık olur
Kriterlere uysaydım katılırdım canım. Arkadaşına Allah sabır versin tez zor bi süreç ben bi 10 yıl yaslanmistiminşallah hemen bulur birilerini.
Teşekkür ederim bakacağımİştah için nutrigenin üzüm şurubunu tavsiye edebilirim canım bizde işe yaramıştı. Ama önce yakın zamanda kan değerlerine baktırmadıysan bi baktır belki demiri düşüktür
Benim çocuklar üzerini açıyor bende 26 da düşük fanda çalıştırıyorum maalesef ki çabuk hastalanıyorlar.Benim ev ccok günes aldığı icin bayagi ılık.ama özellikle gece sabaha kadar klima bizde hic yanmadi.catlarim kiz ben o sıcaktaama gercekten küresel isınmada nolcaz bilmiyorum.artik soguk sehirleremi naklederler
Bide ben 9yil soguk sehirde yasayinca buranin kışı hepten sıcak gelior bana.
Bazen komsular falan cok soguk bugün falan deyince sogukmu var ayol diyorum yani
İçmek istemiyorsa içmesin benimkki de bir dönem hep çorba içti başka şey yemedi sonra bir dönem çorbayı reddetti falan. Sebze yiyorsa sebze yesin bırak ya da ne seviyorsaTeşekkür ederim bakacağımcanım baktırmıştık maalesef biraz düşüktü.
Çorba içmek istemiyor garip bi kıztatlı şeyleri seviyo ne yazık ki.
Halbuki sebze ile başladım ek gıdaya çorbadan gittim vs.
Yeni yeni bebe büskivisi veriyorum oda yoğun yada hergün değil.
Sanki solgun görüyorum ama bu yüzden takıldım biraz araştırmaya geçtim.
Roman olabilirNe tür istersin
Hıı bir de kan için ben her gün olmasa da ara ara pekmeze limon sıkıp biraz sulandırıyorum meyve suyu diye veriyorumTeşekkür ederim bakacağımcanım baktırmıştık maalesef biraz düşüktü.
Çorba içmek istemiyor garip bi kıztatlı şeyleri seviyo ne yazık ki.
Halbuki sebze ile başladım ek gıdaya çorbadan gittim vs.
Yeni yeni bebe büskivisi veriyorum oda yoğun yada hergün değil.
Sanki solgun görüyorum ama bu yüzden takıldım biraz araştırmaya geçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?