Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gördüm gordum hsgsjshs yeterli bence bu kadar, daha soguyacakmi gsgsjsbs

Evet lutfen, şöyle ortaya dogru olsun hafsjsbs

Ay negosum cok şükür, ite kaka taktirdik cuma gecesi
bacim daha araba ustu buz tutacak kadar olmadi sabah uyanip buz kazimadik

Poğaça hamurum mayalanmadı kızlar sabaha bıraksam sarıp bi sorun olur mu sizce.?
Normalde çok iyi kabarır
Ben geceden yogurursam buzdolabına koyuyorum yavaş yavaş mayalansin diye. Sabah da yapmadan bi saat önce çıkarıyorum. Ama havalar zaten serin buzdolabına koymasan da olur herhalde.

Askim o guzel barnaklarin neler yazıyor oyle inanamıyorum
okula giderken o kadar zor oluyor ki yağan yağmıs yok sogugunu buzunu biz cekiyoruz oyle arada deredeyiz

balikesir e yagar sogugu gelir istanbul a yagar sogugu gelir bize anca sogugu gelir

Canom sıkıntılı yaa. Valla ne yapacağımı bilemiyorum yemiyor çocuk 1 haftadır mama. Ek gıdaya ağırlık veriyim dedim iyi gidiyordu 2 gündür ona da ağzını kapatıyor. Her şeyden tiksinmiş gibi davranıyor. En son dedim Ankarada doktor tanıdığımız var baya meşhur ona gidelim. Aradık getirmeyin iştahsızlık döneminde olabilir demiş. Üst diş çıkıyor deyince üst diş zor olur demiş. 2 tane iştah açıcı şurup yazmış 3 4 gün kullanın düzelmezse idrar tahlilini vermeye çalışın demiş.
Şuruplardan biri alerji şurubu niye verdi anlamadım onu vermek istemiyorum yarın diğerine başlayacağız bakalım. Gün içinde bakıyorum ara ara bıngıldak çöküyor hemen su veriyorum düzeliyor sonra. Nasıl dayanabiliyor anlamıyorum. Az içtiği dönemlere şükrediyorum şimdi böyle olduğu için. Psikolojik olarak çöktüm resmen. Hani günde 1 bile içse şükredicem

bak goreceksin o cocuk buyudugunde löpür löpür yiyecek

benim en buyuk oglan yemezdi bende +20 dogum kilosu kaldi

herkes laf soyluyordu cocuga bakamiyor diye

şuan hepimizden daha guzel besleniyor
.evde dogru durust pismeyen yemekleri bile tatmak ostiyor .

hatta ebe olan bir komsum dedi ki turk kadinlari takiyor bu acliga hic bir cocuk acliktan olmez yemiyorsa zorlama kiza hic zorlamadim buyuk le kucuk bazen o kadar abartiyor ki yerde yuvarlaniyor yedikten sonra

Ama hiç almıyor mamayı minik ya. Nasıl duruyo aç anlamıyorum ki. İnşallah ilerde bari rahat ederim. Diş de bi çıkamadı ya 1 haftadır çekiyoruz morarmış orası bugün çıktı çıkacak sanırım

Ayy ben de kitabımı değiştirmeye gitcem bikac güne kaydedeyim fikir oldu tesekkurler

Kesinlikle sabah temiz mutfağa uyanmanın mutlulukla bi ilgisi var
Kütüphaneye mi?
Ben de ayda en az 2 defa giderim. Çok severim kütüphaneleri
Bu ay eşim de üye olduğu için daha fazla kitap alabildim, süresini uzatıp okuyorum, fahiş fiyatlı kitapları okuyabiliyoruz en azından
Burdaki kütüphane de maşallah yok yok

Kuzum canim seni öyle iyi anliyorum ki annelik ya yavrunun beslenemedigini dusunmek kadar yaralayici birsey yok.

Ama sakin kal biliyorum cok zor bende beceremedim zamaninda ama sakin kal. Sen sakin kal ki oda hissetmesin seni.

Tahlillerde ciddi birsey cikmadi. Illa ki dis onu cok zorluyordur. 1 ay yemeyen bebekler var. Aciktikca yiyecek inşallah.

Suruplari da ver ama bitkisel olsun. Sifa olur inşallah yavruna

Evet canim ben de bikac ay önce üye oldum. Gerçekten çok güzel bi fırsat kütüphaneler
Ben de her defasında aradığım kitabı alıp cikcam diye giriyorum bi saat dolaşıyorum dalıyorum

Aynen canım, eski ismi on küçük zenciymiş
Bende ki on kişiydiler. Ama pdf olarak bakınca on küçük zenci yazıyor aynı kitap, Agatha'nın en iyi kitaplarından
Evet pdf den okicam mecbur, kitap almaya çıkabilir miyim bilmiyorum, kütüphaneye de şu an için gidemem. Yolum düşerse farklı bir kitap bakarım. Sabah ilk işim önerdiğin kitaba başlamak olacak. Öneri için tekrar teşekkürler

Siz sakinleştiriyorsunuz beni Allah razı olsun. Geçenkinde de çok yardımcı oldun sonraki süreçte takmamıştım bu sefer 1 haftayı bulunca korkuyorum bişey olacak diye.

Ya şurubun biri alerji için zaditen adı uyku yapıyormuş sanırım alkol var içinde bizim alerjimiz yok ki niye verdi anlamadım onu. Birinde de vitaminler var iştahsız kalan çocuklara veriliyormuş polivit adı. Bir de eczacı baya övmüş önermiş bitkisel yine içinde vitaminler var. O zaman eczacının verdiğini mi deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…