Allah'ım evinizin huzurunu,neşesini artırsın canım.Ne yapsın aynı bu sene biraz daha huzurluyuz çok şükür şimdilik bakalm
Bu sıra baya kosturmali geçti
Amin kuzum amin cümlemizinAllah'ım evinizin huzurunu,neşesini artırsın canım.
Gönlünüze göre versin inşallah.
Online diyet mi alion kuzuŞükür kızlar mesaj geldi gruptan hocamız yazmış beslenme aynen devam moralim yerine geldi.Uygun görülmemiştir tahminimce.
Evet asko kedisimin adiPamuksu kedinin adiydı dimi?alerjiyle ilgisini anlamadim kiz
Babamda alerjik ilaclar kullaniyor.test yaptirdik kedi tuyüne alrjisi cıktı.
Benimde fındık agaci ve hamambocegine
Sanki evde fındık agaci yetistiriyorum
Belli oluyorGruptan baya uzak kaldım bı kac aksamdir yaa
Kendime de uzak kaldım canisi ya,Belli oluyor
Dünya meskalesi bitmez kendine de zaman ayırKendime de uzak kaldım canisi ya,gelen gidenden kendimden bile bı haberim koşturma bitmiyor
Yarın ayırmış olcam sanırım canım kuaföre gidicemDünya meskalesi bitmez kendine de zaman ayır
Hahahahaha bende oyle belim ince basenim var neseki belden kurtaeıyorum her giysinleriBen tüm vücut alıyorum çok alırsam göbek çıkar göbekten nefret ediyorum.Annemle fiziken hiç benzemiyoruz onun bel kalın benim ince.
Basenler bende alırsam biraz genişler şimdilik tam dümdüz olmuş durumdayım
Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı demişleray utandım yazarken.
Verdim canım inşallah işe yarar bakalımAlerji şuruplarının yan etkilerinden bazıları iştah açmasısweetgirlcandy ben bu dr.u
beğendim doğru tespitleri çok iyi bence siz dr.unuzu dinleyin canım bi bildiği var elbet.
Şöyle açıklayayım benim ablam çok zayıftı alerji şurubu verilmişti sipraktin iştah açar uyku yapardı bazılarında yoğun uyku yapardı bende içmiştim gözümü açamıyordum
Takip ettiğim çok tanınan bi çocuk dr.u böyle iştahsızlık dönemlerinde 3,5 gün bu şuruplardan verilebilineceğini iştah dönünce kesilmesi gerektiğini yazmıştı.
Bende oğlumda iştahsızlık sorunu çok yaşadım sana yazacaktım şimdi gördüm.
Bence şahsi fikrim dr.unun önerisini uygula sonrasında ek takviye de alabilirsin tabi sen bilirsin yinede.
Ya gerçekten hem zayıflamak istiyorum hemde yemek yemek istiyorum. Bence zor bi imtihan ya diyet yapmak.Diyet konusunda çok başarısızm en başarısız kişiyim valla
Yüzyüze diyetisyen online vs hepsini deneidm olmuyor
En son olmuştu 2. Sene önce babam hastalanmadan. Babam çok istiyor diye teşvikle yapıyordum baya düşmüştüm ne zaman covd oldu ölüm dosegine düştü o zaman bende bittimbı daha da öyle motive olamadım hırslı olamadım ne yazik ki babam gittikten sonra da babam için çabaladım ama olmadı böle devamke
Bu konuda benden daha azını düşünemiyorumYa gerçekten hem zayıflamak istiyorum hemde yemek yemek istiyorum. Bence zor bi imtihan ya diyet yapmak.
Su ana kadar yaptigim diyetlerde en cok 4kilo vermişimdir.
Olmuyor arkadas.
Benden daha basarısızı yoktur
Ya gerçekten hem zayıflamak istiyorum hemde yemek yemek istiyorum. Bence zor bi imtihan ya diyet yapmak.
Su ana kadar yaptigim diyetlerde en cok 4kilo vermişimdir.
Olmuyor arkadas.
Benden daha basarısızı yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?