Bilmiyorum canim yaaayyy duygularıma tercüman olmuşsun derenim bende hem yemek istiyorum hemde zayıflamak nasıl başaracağız
Kavrulmus revani tatlisı da ne kiz☺hic duymadımBugün rutinim
Sabah Kızçeyi emzirip uyuttum
Sabah kahvaltı ettim
Evi havalandırdım
Evi toparladım
Dolap ustü sildim
Öğlende akşam yemegi ettim
Kavrulmuş revani tatlısı ettim
Kızçeyii ek gıda işlere başladık muhallebi verdim araöğüne
Dr a gittik burun akıntısı için
Eve geldik akşam yemeği yedikk
kızçe uyudu
Bende uyurum.birazdan totom yer görmedii
Bencede.veliler karsi çiktıya vazgecmislerdir.Şükür kızlar mesaj geldi gruptan hocamız yazmış beslenme aynen devam moralim yerine geldi.Uygun görülmemiştir tahminimce.
yatilimiydi misafirlermisafirim var akşamdan börek sardım bisküvi pastası yaptım daha yapacaklarım var hazırlık falan uğrayamam belki bugün
Çok güzel oluyo irmiği kavuruyosun soğutuyosun yapıyosun canom tavsiye ederimmKavrulmus revani tatlisı da ne kiz☺hic duymadım
Ben deKavrulmus revani tatlisı da ne kiz☺hic duymadım
Kesinlikle değerlendireceğim.Çok güzel oluyo irmiği kavuruyosun soğutuyosun yapıyosun canom tavsiye ederimm
Aaaa doğruu yapıpta saklamakta hiç aklıma gelmezdii bende oyle değerlendireyim o haldeBen de
Kesinlikle değerlendireceğim.
Genellikle tel ya da arpa şehriye alınca hemen paketi kavurup öyle kavanozda saklarım. 5 dakika da olsa tasarruf sağlıyor. Aynı şeyi irmiğe de yapacağım.Teşekkürler öneri için.
Burayı bu yüzden seviyorum, herkes birbirinden öğreniyor.Aaaa doğruu yapıpta saklamakta hiç aklıma gelmezdii bende oyle değerlendireyim o haldesagoll
Bende öyleeBurayı bu yüzden seviyorum, herkes birbirinden öğreniyor.
Günaydın canem, kedi biraz sinirli sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?