Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet bende hergün uğraşıyorum darmadağın oluyor yerlerde pisleniyor bakalım iştahla yiyipte üzmeyen bebişler olurlar inş.

Bi kere brokoli verdim koydum önüne mıncıkladı hiç ağzına götürmedi ama deneyeceğim mutlaka az az
Dene canım pişman olmazsın denemediğin için pişman olursun.
Ne yiyorsanız ondan ver çok baharatlı yağlı çok tuzlu yiyeceklerden bahsetmiyorum anlamışsındır zaten ona uygun menüde ne varsa onu önüne ver siz yerken bi yandan sende destekle arada ver hoşuna gider inş.
Makarna pişirdiysem onu veriyorum, dolma yaptıysam içini yediriyorum, kısır yaptıysam tattırıyorum ne yerse artık.
Dün biraz maşallah ıspanaklı börek yedi mesela çok hoşuma gitti yufka yumuşaktı ağzına verdim ufak ufak. Tükürse bile yine yine dene sıkmadan.

Ohhh maşallah şimdilik yemeklerden vermiyorum ama 8 aylık falan olunca tuzsuz yapıp ayırcam yediklerimizden vercem inşallah

gecmis olsun

Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım tez vakitte yavrular şifa bulsun

Ay 2 tepsi oklavayla acilan çörek ten yaptim 3buckta basladim yeni oturdum.hızlida acarim oysaki firini bekle dunya bulasigi yika derken aksam oldu yavv.oglumda anne bugün mutfaktan çikmadin diyor
Sabah her tarafı topladim
Oğlanin nevresimlerini gecirdim yastıgini carsafini serdim
Beyazlar yikandi serdim
Renklileri topladim katladim yerlestirdim
Kahvalti yapildi toplandi
Ocagi sildim
Büyük banyonun kozeti dus teknesi lavobosu yikandi yerleri camasir suyuyla fircalandi yikandi
Aynasini sildim
1renkli daha attim makinaya
Salon mutfak oglanin calisma masasi süpüruldu
Çorek yaptim.kizla beraber damla çikolatali kek yaptik
Dunyaaaaaaa bulasik yikandi
Tepsiler tavalar kaplar havada ucustu
Bul.mak.calistirdim bosalttim
Makinayi bos calistiracaktim.2tencere vardi onlari koydum hijyen ayarinda calistirdim
Dus aldım namaz kıldım
Yemek yedik. Oglum sofrayi topladi
Onlarida elimde yikadim
Simdi uzandim yorulmusum
Birazdan mak.biter camasir sererim

10 gün mü kullandınız antibiyotiği kukrim geçmiş olsun temizlenmedi demek böyle tekrarlarda tahlil yapılsa daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…