Çok geçmiş olsun canım ya çocuklar hasta olmasın yaben çok üzülüyorum
İnşallah daha da iyi olur
Sağolun kızlarGeçmiş olsun canım
Evet bende hergün uğraşıyorum darmadağın oluyor yerlerde pisleniyor bakalım iştahla yiyipte üzmeyen bebişler olurlar inş.Durum bizde de aynı. Oynayarak yiyor yiyorsa. Şimdi kahvaltıdan kalktık görsen savaş alanı gibi. Hiç olmadık yerlere fırlatıyor. Bardağın içine yumurta attı, elini soktu, döktü, kalanını içti.mama sandalyesinin altına sofra bezi seriyorum. Aşağı indirince oradakileri de yiyor benim kız :) emniyet kemeri zaten bizde de yok :) Belki yer sofrasını sever senin bebiş.
Doğum günü kutlu olsun paşanın hayırlı bir ömrü olsun inş.Sağol bonus teyzesi
Teşekkürler kızlar oğlumun doğum günüydü
Dene canım pişman olmazsın denemediğin için pişman olursun.Bi kere brokoli verdim koydum önüne mıncıkladı hiç ağzına götürmediama deneyeceğim mutlaka az az
İyi ki doğmuş yavrun çok güzel bir ömrü olsun
Teşekkürler kızlarDoğum günü kutlu olsun paşanın hayırlı bir ömrü olsun inş.
Ohhh maşallah şimdilik yemeklerden vermiyorum ama 8 aylık falan olunca tuzsuz yapıp ayırcam yediklerimizden vercem inşallahDene canım pişman olmazsın denemediğin için pişman olursun.
Ne yiyorsanız ondan ver çok baharatlı yağlı çok tuzlu yiyeceklerden bahsetmiyorum anlamışsındır zaten ona uygun menüde ne varsa onu önüne ver siz yerken bi yandan sende destekle arada ver hoşuna gider inş.
Makarna pişirdiysem onu veriyorum, dolma yaptıysam içini yediriyorum, kısır yaptıysam tattırıyorum ne yerse artık.
Dün biraz maşallah ıspanaklı börek yedi mesela çok hoşuma gittiyufka yumuşaktı ağzına verdim ufak ufak. Tükürse bile yine yine dene sıkmadan.
gecmis olsunDün gece ortanca ateşlendi doktora götürdüm boğazı kızarık dedi iğne yaptı antibiyotik yazdı ,eve geldim iki saat somra küçük ateşlendi
İkisine de yine ilaç başladım ,ne olacak böyle ya bir hafta okula gidiyorlar bir hafta evde
Sağol canımgecmis olsun
ben okumadimAy çok şükür geçmişi bitirdim gırgır şamatayı kaçırmışımHepinize iyi hafta sonları canlarım
Saat 10:02 Aslında evet uyuyor olacaktım miniğim ama Türkiyedekiler saati daha öğrenemediler onlar aradı
Geçmiş olsunDün gece ortanca ateşlendi doktora götürdüm boğazı kızarık dedi iğne yaptı antibiyotik yazdı ,eve geldim iki saat somra küçük ateşlendi
İkisine de yine ilaç başladım ,ne olacak böyle ya bir hafta okula gidiyorlar bir hafta evde
Çok geçmiş olsun canım tez vakitte yavrular şifa bulsunDün gece ortanca ateşlendi doktora götürdüm boğazı kızarık dedi iğne yaptı antibiyotik yazdı ,eve geldim iki saat somra küçük ateşlendi
10 gün mü kullandınız antibiyotiği kukrim geçmiş olsun temizlenmedi demek böyle tekrarlarda tahlil yapılsa daha iyiDün gece ortanca ateşlendi doktora götürdüm boğazı kızarık dedi iğne yaptı antibiyotik yazdı ,eve geldim iki saat somra küçük ateşlendi
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim amin sağolunÇok geçmiş olsun canım tez vakitte yavrular şifa bulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?