Geçen sefer antibiyotik kullanmadılar canım ,sadece grip ilaçları o zaman ateş olmamıştı hiç10 gün mü kullandınız antibiyotiği kukrim geçmiş olsun temizlenmedi demek böyle tekrarlarda tahlil yapılsa daha iyi
Acaba yeni mi aktifleşti diye geliyor insanın aklına valla bunun mantığını kurmak çok zorlaştı artık. Geçmiş olsunGeçen sefer antibiyotik kullanmadılar canım ,sadece grip ilaçları o zaman ateş olmamıştı hiç
Çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlarlar.Dün gece ortanca ateşlendi doktora götürdüm boğazı kızarık dedi iğne yaptı antibiyotik yazdı ,eve geldim iki saat somra küçük ateşlendi
İkisine de yine ilaç başladım ,ne olacak böyle ya bir hafta okula gidiyorlar bir hafta evde
Geçmiş olsun canım.Dün gece ortanca ateşlendi doktora götürdüm boğazı kızarık dedi iğne yaptı antibiyotik yazdı ,eve geldim iki saat somra küçük ateşlendi
İkisine de yine ilaç başladım ,ne olacak böyle ya bir hafta okula gidiyorlar bir hafta evde
Geçmiş olsun teneffüs size de. Bu kış gerçekten zor geçiyor. Sürekli hasta haldeyiz.Geçmiş olsun canım.Bizde sırayla hastalandık. Şimdi tekrar benim öksürük vücut ağrısı başladı.Bebiş öksürüyor eşimde öksürüyor
Grip zor ya insanın tadı olmuyor.
Sağol @mimesisGeçmiş olsun teneffüs size de. Bu kış gerçekten zor geçiyor. Sürekli hasta haldeyiz.
Canım sizlerede geçmiş olsun RABBİM şifa versin. kiminle konuşsam kendi yada yavruları yada eşi hasta. Maalesef bu kış böyle gidecek sanırım.Geçmiş olsun canım.Bizde sırayla hastalandık. Şimdi tekrar benim öksürük vücut ağrısı başladı.Bebiş öksürüyor eşimde öksürüyor
Grip zor ya insanın tadı olmuyor.
biz bile ogrendik artikSaat 10:02 Aslında evet uyuyor olacaktım miniğim ama Türkiyedekiler saati daha öğrenemediler onlar aradı
Yatağı topladım,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Kızımla kek yaptık, tekrar mutfağı topladım,
Reçel, pekmez, tahin vs bulunan dolabı düzenledim,
Dün yıkanan çamaşırları toplayıp, ütülenecekleri ayırdım,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Bazanın altına koyacaklarımı koydum,
Yemek yaptım,
Akşamüstü kapının önüne çıktık kızımla,
Yemek yedik. Daha mutfağı toplamadım.
Bugün duş alıp maske peeling yapıp bakıma gireyim diyordum ama eşim daha işten gelmedi. Bebe de uyudu, uyanırsa diye cesaret edip duşa giremedim. Yüzüme maske ve peeling yapayım en azından.
Bonus keyfin yok biliyorum ama en acilinden yüz maskesi tarifi lazım kolilerden yüz maskesi çıkmadı. Eşim toplarken unuttu ya da bilerek almadı sanırım.
İstanbul'dan gelen kızkardeşimj görmeye annemlere gitmiştim, eve dönerken çok ağladım.
Bir zamanlar hiç anlaşamadığım sürekli kavga ettiğim kızkardeşim için. Pazartesi günü istanbula dönüyor, kim bilir bir daha ne zaman bir araya geleceğiz.
Ayrılıklar'dan nefret ediyorum.
İyi akşamlar kızlar
Bugün hiçbir şey yapmadım bi saldım her yer dağıldı yarın sağlam bi derleme toplama beni bekler.
Bu boşluktan da sıkıldım artık kitap okuma diyet spor dersi düzene soksam iyi olacak bomboş tv izleyerek geçiyor günlerim hiç hoşuma gitmiyor
Tabi kiYarın bi omuz at bana da birlikte yapalım civcikim olur mu? Çok ihtiyacım var yardıma
Çok teşekkür ederim Bonus. Ben de başka işlere dalınca yapamadım, çocuk da uyandı zaten. Yarın kahve ile deneyeyim.Geç gördüm canım en basit kahve telvesi olur.
Cildin çok kuruysa bi damla zeytinyağı katabilirsin içine.
Toz şekerlede peeling yapıyolar ama baya iri taneli ben denemedim hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?