Amin insaAllah teşekkürlerKız kardeşler can parçamız inş ummadığın kadar kısa sürede tekrar görüşürsünüz
Yatağı topladım,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Kızımla kek yaptık, tekrar mutfağı topladım,
Reçel, pekmez, tahin vs bulunan dolabı düzenledim,
Dün yıkanan çamaşırları toplayıp, ütülenecekleri ayırdım,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Bazanın altına koyacaklarımı koydum,
Yemek yaptım,
Akşamüstü kapının önüne çıktık kızımla,
Yemek yedik. Daha mutfağı toplamadım.
Şimdi hatırladım yarın kardeşime temizliğe gidicez tadilat oldu ev batık durumda kadın bulamadık bi ucundan tutucazTabi kisabah başındayım erken kalk
Kolay gelsin bonusum o zamanŞimdi hatırladım yarın kardeşime temizliğe gidicez tadilat oldu ev batık durumda kadın bulamadık bi ucundan tutucaz
Sağolasın civcikim ❤ işten kaytarmayacağım garanti ama öyle düşün :)Kolay gelsin bonusum o zaman
Sağol canımCanım sizlerede geçmiş olsun RABBİM şifa versin. kiminle konuşsam kendi yada yavruları yada eşi hasta. Maalesef bu kış böyle gidecek sanırım.
Bol bol sebze meyve sıvı tüketmeye bakalım ve soğan sarımsak antibiyotik niyetine
Teşekkür ederim ,size de çok geçmiş olsun canım ,umarım geçsin gitsin de bir daha uğramasın bu kışGeçmiş olsun canım.Bizde sırayla hastalandık. Şimdi tekrar benim öksürük vücut ağrısı başladı.Bebiş öksürüyor eşimde öksürüyor
Grip zor ya insanın tadı olmuyor.
Çok teşekkür ederim,inşallahÇok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlarlar.
Birşey anlamadım valla,ortanca bir dağa ateşlenmesi hiç ama küçük tekrarladı dönüşümlü ilaç veriyorum sürekli .Acaba yeni mi aktifleşti diye geliyor insanın aklına valla bunun mantığını kurmak çok zorlaştı artık. Geçmiş olsun
Sevgiyle huzurla sağlıkla nice güzel yıllarınız olsun İNŞAALLAHGünaydın
Herkese iyi pazarlar
Dün koşturmalı bir gündü ve evlilik yıldönümümüzdü epey yoruldum ama güzel bir gün oldu, eşim çalıştı akşam geç geldi o yüzden kutlamayı evde yaptık başbaşa, akşama kadar bende işlerimi bitirmiş oldum
-Nevresimler ve havlular değiştirildi
-İki banyoda temizlendi
-Balkonun tozunu aldım ve sildim
-Cam önlerini sildim iki camın tellerini yıkadım
-Ev komple süpürüldü ve silindi
-5 makina çamaşır yıkandı
-Çöp kutumun olduğu dolabı söküp temizledim
-Akşam için yemekleri yaptım
-Mutfak bilmem kaç kez toparlandı
-Gece en son yağçözle ocağı temizleyip, bulaşık makinasını çalıştırdım
Bugün öğleden sonra arkadaşım gelecek, nikah şahidimizdi kendisi ahretlik dostum, onunla vakit geçiririz biraz, o gelene kadar yemek yapma ve bir iki dikiş işi hallettme planım var bakalım, hepinize güzel bir gün diliyorum
Allah razı olsun canSevgiyle huzurla sağlıkla nice güzel yıllarınız olsun İNŞAALLAH
Kaçıncı yılınızı kutladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?