Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Neredeyse bütün dolaplara giriştim, tekrar düzenledim. Son kullanma tarihi geçen şeyleri de attım. (Tüpün olduğu dolap, tencerelerin dolabı, saklama kaplarının, elektronik aletlerin, çayların bulunduğu raf ile erzakların dolabı düzenlendi)
Tuvaleti ve lavaboyu temizledim,
Çamaşır makinesinin tozunu aldım, deterjan çekmecesini temizledim, üstünü de silip düzenledim,
Lavabonun altındaki dolabın kapaklarını, aynanın önünü sildim,
Salon, mutfak ve çocuk odası toplu.

Sağol canım Rabbim beterinden korusun başka salgınlar çıkmasın.
Sarımsak sevmiyoruz ama soğan yerim
Meyveye de düşkün değilim tüketmeye çalışıyorum yinede.

Geçmiş olsun canım. Bizde sırayla hastalandık. Şimdi tekrar benim öksürük vücut ağrısı başladı.Bebiş öksürüyor eşimde öksürüyor
Grip zor ya insanın tadı olmuyor.
Teşekkür ederim ,size de çok geçmiş olsun canım ,umarım geçsin gitsin de bir daha uğramasın bu kış

Acaba yeni mi aktifleşti diye geliyor insanın aklına valla bunun mantığını kurmak çok zorlaştı artık. Geçmiş olsun
Birşey anlamadım valla,ortanca bir dağa ateşlenmesi hiç ama küçük tekrarladı dönüşümlü ilaç veriyorum sürekli .
Sağol canım

Günaydın
Herkese iyi pazarlar

Dün koşturmalı bir gündü ve evlilik yıldönümümüzdü epey yoruldum ama güzel bir gün oldu, eşim çalıştı akşam geç geldi o yüzden kutlamayı evde yaptık başbaşa, akşama kadar bende işlerimi bitirmiş oldum

-Nevresimler ve havlular değiştirildi
-İki banyoda temizlendi
-Balkonun tozunu aldım ve sildim
-Cam önlerini sildim iki camın tellerini yıkadım
-Ev komple süpürüldü ve silindi
-5 makina çamaşır yıkandı
-Çöp kutumun olduğu dolabı söküp temizledim
-Akşam için yemekleri yaptım
-Mutfak bilmem kaç kez toparlandı
-Gece en son yağçözle ocağı temizleyip, bulaşık makinasını çalıştırdım

Bugün öğleden sonra arkadaşım gelecek, nikah şahidimizdi kendisi ahretlik dostum, onunla vakit geçiririz biraz, o gelene kadar yemek yapma ve bir iki dikiş işi hallettme planım var bakalım, hepinize güzel bir gün diliyorum

Sevgiyle huzurla sağlıkla nice güzel yıllarınız olsun İNŞAALLAH
Kaçıncı yılınızı kutladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…