Nice seneleriniz olsun inşallahAllah razı olsun can10. Yılı kutladık
Allah razı olsun, Rabbim hepimize uzun yıllar nasip etsin sağlıkla eşlerimizleNice seneleriniz olsun inşallah
Nice 10 yıllaraAllah razı olsun can10. Yılı kutladık
Nice senelereGünaydın
Herkese iyi pazarlar
Dün koşturmalı bir gündü ve evlilik yıldönümümüzdü epey yoruldum ama güzel bir gün oldu, eşim çalıştı akşam geç geldi o yüzden kutlamayı evde yaptık başbaşa, akşama kadar bende işlerimi bitirmiş oldum
-Nevresimler ve havlular değiştirildi
-İki banyoda temizlendi
-Balkonun tozunu aldım ve sildim
-Cam önlerini sildim iki camın tellerini yıkadım
-Ev komple süpürüldü ve silindi
-5 makina çamaşır yıkandı
-Çöp kutumun olduğu dolabı söküp temizledim
-Akşam için yemekleri yaptım
-Mutfak bilmem kaç kez toparlandı
-Gece en son yağçözle ocağı temizleyip, bulaşık makinasını çalıştırdım
Bugün öğleden sonra arkadaşım gelecek, nikah şahidimizdi kendisi ahretlik dostum, onunla vakit geçiririz biraz, o gelene kadar yemek yapma ve bir iki dikiş işi hallettme planım var bakalım, hepinize güzel bir gün diliyorum
Harikasınız, ellerinize sağlıkBen bugünü atma değerlendir günü ilan ediyorum, eşimin çok eski bir hırkası var evde giyer bir türlü de vazgeçmez ondan, geçen gün gözüme çarptı etekleri kol ağızları sökülmüş hep. Eski kot pantalonların verilemeyecek durumda olanlarının bacaklarını keser kumaş olarak kullanırım, çanta yaparım genelde bu sefer tek bacaktan biye yaptım, emektar hırkasını bir kaç yıl daha idare eder allah ömür verirse
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versinKızlar dualarınıza ihtiyacım var. Dün gece eşim iş kazası geçirmiş. Bacaklarının üzerinden 30 tonluk iş makinası geçmiş. Az kalsın ezip geçecekmiş. Allah korumuş. Kırıklar ve dikişler var. Eskisi gibi olur mu doku kaybı var mı henüz belli değil. Acilde alçıya alıp eve yollamışlar. Tüm bunlar olana kadar da üç hastane gezmiş o durumda. Yarın detaylı muayene için tekrar hastaneye gideceğiz.
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah.Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
İnşallah eskisi gibi olur
Çok geçmiş olsun canım cok umarım hiç bı hasar olmadan atlatır eşin rabbim şafi ismiyle tecelli etsinKızlar dualarınıza ihtiyacım var. Dün gece eşim iş kazası geçirmiş. Bacaklarının üzerinden 30 tonluk iş makinası geçmiş. Az kalsın ezip geçecekmiş. Allah korumuş. Kırıklar ve dikişler var. Eskisi gibi olur mu doku kaybı var mı henüz belli değil. Acilde alçıya alıp eve yollamışlar. Tüm bunlar olana kadar da üç hastane gezmiş o durumda. Yarın detaylı muayene için tekrar hastaneye gideceğiz.
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsunHarikasınız, ellerinize sağlık
Değerlendiren insan naiftir, kıymet bilir, vefalıdır bence. Rabbim hep karşınıza sizin gibileri çıkarsın.
Eşinizle birlikte nice güzel yıllarınız olsun.
Rabbim hayırlı şifa nasip etsin, gözlem altında kalması gerekmiyor mu, nasıl çıkardılar hastaneden, dua edeceğim sizler için, Allahım güzel doktorlarla karşılaştırsınKızlar dualarınıza ihtiyacım var. Dün gece eşim iş kazası geçirmiş. Bacaklarının üzerinden 30 tonluk iş makinası geçmiş. Az kalsın ezip geçecekmiş. Allah korumuş. Kırıklar ve dikişler var. Eskisi gibi olur mu doku kaybı var mı henüz belli değil. Acilde alçıya alıp eve yollamışlar. Tüm bunlar olana kadar da üç hastane gezmiş o durumda. Yarın detaylı muayene için tekrar hastaneye gideceğiz.
Canım çok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versinKızlar dualarınıza ihtiyacım var. Dün gece eşim iş kazası geçirmiş. Bacaklarının üzerinden 30 tonluk iş makinası geçmiş. Az kalsın ezip geçecekmiş. Allah korumuş. Kırıklar ve dikişler var. Eskisi gibi olur mu doku kaybı var mı henüz belli değil. Acilde alçıya alıp eve yollamışlar. Tüm bunlar olana kadar da üç hastane gezmiş o durumda. Yarın detaylı muayene için tekrar hastaneye gideceğiz.
Allah yardımcınız olsun canım inşallah kalıcı bir durum oluşmaz çok geçmiş olsunKızlar dualarınıza ihtiyacım var. Dün gece eşim iş kazası geçirmiş. Bacaklarının üzerinden 30 tonluk iş makinası geçmiş. Az kalsın ezip geçecekmiş. Allah korumuş. Kırıklar ve dikişler var. Eskisi gibi olur mu doku kaybı var mı henüz belli değil. Acilde alçıya alıp eve yollamışlar. Tüm bunlar olana kadar da üç hastane gezmiş o durumda. Yarın detaylı muayene için tekrar hastaneye gideceğiz.
Nice sağlıklı mutlu yıllarınız olsun canımÇok teşekkür ederim, Allah razı olsunhepimiz güzel günler, güzel insanlar görelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?