Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben bugünü atma değerlendir günü ilan ediyorum, eşimin çok eski bir hırkası var evde giyer bir türlü de vazgeçmez ondan, geçen gün gözüme çarptı etekleri kol ağızları sökülmüş hep. Eski kot pantalonların verilemeyecek durumda olanlarının bacaklarını keser kumaş olarak kullanırım, çanta yaparım genelde bu sefer tek bacaktan biye yaptım, emektar hırkasını bir kaç yıl daha idare eder allah ömür verirse

Eklentiler

• IMG_20221225_121954.webp
    171,2 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20221225_115419.webp
    76,2 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20221225_114654.webp
    105,2 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20221225_113523.webp
    155,4 KB · Görüntüleme: 47
Nice senelere

Harikasınız, ellerinize sağlık
Değerlendiren insan naiftir, kıymet bilir, vefalıdır bence. Rabbim hep karşınıza sizin gibileri çıkarsın.
Eşinizle birlikte nice güzel yıllarınız olsun.

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var. Dün gece eşim iş kazası geçirmiş. Bacaklarının üzerinden 30 tonluk iş makinası geçmiş. Az kalsın ezip geçecekmiş. Allah korumuş. Kırıklar ve dikişler var. Eskisi gibi olur mu doku kaybı var mı henüz belli değil. Acilde alçıya alıp eve yollamışlar. Tüm bunlar olana kadar da üç hastane gezmiş o durumda. Yarın detaylı muayene için tekrar hastaneye gideceğiz.

Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
İnşallah eskisi gibi olur

Çok geçmiş olsun canım cok umarım hiç bı hasar olmadan atlatır eşin rabbim şafi ismiyle tecelli etsin

Son düzenleme:
Evi havalandirdim
Yatağı topladm
Evi supurttum
Kahvaltı hazırladım topladim
Yemeği hallettim (hünkarbegendi)
Banyoya silikon çektik oraları bi toparladım, silcem birazdan
Buzluğa kurabiye yaptım attim

Şimdi bi kahvemi içip spor yapcam sonra çamaşır katlicam, kitap okurum başka da bir isim yok şimdilik.

Harikasınız, ellerinize sağlık
Değerlendiren insan naiftir, kıymet bilir, vefalıdır bence. Rabbim hep karşınıza sizin gibileri çıkarsın.
Eşinizle birlikte nice güzel yıllarınız olsun.
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun hepimiz güzel günler, güzel insanlar görelim inşallah

Rabbim hayırlı şifa nasip etsin, gözlem altında kalması gerekmiyor mu, nasıl çıkardılar hastaneden, dua edeceğim sizler için, Allahım güzel doktorlarla karşılaştırsın

Canım çok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin

Allah yardımcınız olsun canım inşallah kalıcı bir durum oluşmaz çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…