Düzenli Evimiz & Hayatımız

Buyuk kızım tam bir hanımefendi de küçüğü böyle niyeyse

enercisi fazla gelmiş poncigin geçen daireye bi arkadas kızını getirdi benimkinden bı kaç ay büyük. Allah'ım o kadar sakin ve güzel kucağında oturuyo ki babasinin imrendim valla. benimki ordan oraya girmediği oda gezmedigi servis kalmadi en son müdürün odasında resim yapip bardak sularla kule yapiyodu bide dönüp bana anne eksik bunlar dedi kresteki bloklardan sandi kesin

Ne anlatcaz birbirimize. Pisişik şeylerden konuşalım. Kokuyu alan gelir

hahaha anlat bakalım ne gibi psişik yeteneklerin var onun testi var internette biliyo musun. 25 tane mi ne kart aciyosun aynısını bulmaya çalışıyosun doğru sayina göre seni kategoriye aliyo

hahaha anlat bakalım ne gibi psişik yeteneklerin var onun testi var internette biliyo musun. 25 tane mi ne kart aciyosun aynısını bulmaya çalışıyosun doğru sayina göre seni kategoriye aliyo
Benim pisişik biseylerim yok kız ne varsa sende var. Ben tirsarim zaten

Çok gizemlisin gi. Cevap bekliyorum heyecanlı heyecanlı. Çayını cegirdegini alıp TV izlemeye mi gittin nettin

Hadis Metni: Çocuğun küçüklüğünde yaramaz oluşu, büyüklüğünde aklının ziyadeliğidir.

Ravi:
Hz. Amr İbni Ma'dikerib (r.a.)

Kaynak: Ramuz el e-hadis, 315. sayfa, 6. hadis

Okuycagin insana faydali olup olmadığını biliyor musun canım. Hissediyor musun yani

hmm genelde ağrısını hissederim karsidakinin:) o ne acı cekiyosa bende de aynısı oluyodu. sonra bı şekilde kapattım kendimi dışarıya. ama mesela negonunkini hissettim dün biraz sanırım

hmm genelde ağrısını hissederim karsidakinin:) o ne acı cekiyosa bende de aynısı oluyodu. sonra bı şekilde kapattım kendimi dışarıya. ama mesela negonunkini hissettim dün biraz sanırım
Ben şok
Şaka yapıyorsun değil mi

Ben korkarım kız öyle şeylerden

niye korkuyosun kız korkcak bişey yok valla

Benim pisişik biseylerim yok kız ne varsa sende var. Ben tirsarim zaten

o 25 kartta maksimum beş yapmisimdir çok da psişik değilim sanırım

ama karşımdaki ağzını acmadan söyleyebilirim neresi nasıl agriyo
eşim de korkar bazen benden

Sıkıntının ne kadar derin ya da yüzeysel olduğunu hissedebiliyor musun gözlerden

Hadis Metni: Çocuğun küçüklüğünde yaramaz oluşu, büyüklüğünde aklının ziyadeliğidir.

Ravi:
Hz. Amr İbni Ma'dikerib (r.a.)

Kaynak: Ramuz el e-hadis, 315. sayfa, 6. hadis

işte onun bi ayari vardır ya şimdi zaten kimse aptal demiyo ki çocuğuna hepsi süper sonik zeka her hareketini zekasına yoruyolar. bence benimki normal bi çocuk ama hareketli bı çocuk:)

Allah hayırlı yazılar yazsin evlatlarimiza:)

Aptallık ayrı şey. Saman altından su yürüten çocuklar var. Büyüünce de üç kâğıtcı oluyorlar. Çok gördüm ama yaramaz olan çocuk büyüyünce bir akıllı bir uslu bir terbiyeli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…