Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben duzenli acik tutuyorum. 1 ay böyle deneyecegim sonra kapatayim diyorum ama bebek var maceraya gerek yok. Alt komsu yakmıyor yaksa ev isinirdi da yakmiyor millet

Ben duzenli acik tutuyorum. 1 ay böyle deneyecegim sonra kapatayim diyorum ama bebek var maceraya gerek yok. Alt komsu yakmıyor yaksa ev isinirdi da yakmiyor millet
Yuh ya neden yakmiyorlar, yasak diye biliyorum ben boyle yapmak, cunku senin isini ve dogal olarak parani calmis oluyor

Bu semtte herkes koyden ordan burdan gocme asla kural bilmiyorlar. Kimse yakmiyor dogru duzgun
benimdr 2 senedir duvarlarimdan su akiyor ust kattaki kışın koye gidiyor belki 1 aydir koyde ara kattayim ama

evin koseleri kuf oldu artik o kadar ev havalandiriyorim bana misin demiyor o yakmadigi icin banyo tavani da küf yapmaya basladi

Ay çok güldüm yazışına.
Çok yaşasın amca.
Izgara bizde de var, kullanıyoruz ama.
Alırsak hakkını veririm sanırım
Benim annem der ki "alan adama alma demeyeceksin" demiyim bari.
Kuzum bizim ev müstakil bahçede mangal varken elektirikli ızgara kullanmak garip olurdu ama almış

Ah miniko valla zor. Ne diyeyim inşallah hepimizin içine sinen evleri olur.

Küf olan yere çamaşır suyu sık cam sil kutusuyla kaybolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…