Allah razı olsun, hepinize nasip etsin RabbimATTRAENTE hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Tv de izlerken hemen aklıma düştün
Hayrını gör inşallah.
Herkeslere hayırlı olsun
O zaman itiraf edeyim
3 çocuklu gibi davranıyorsun hareketlerine dikkat et
Yok ben 2 diye biliyordum ama emin değilim şuan
Canim msjini bulamadim.heralde emekli oluyorsun. Rabbim mutlulukla huzurla yedirsin insallah.Allah razı olsun, hepinize nasip etsin Rabbim
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsunCanim msjini bulamadim.heralde emekli oluyorsun. Rabbim mutlulukla huzurla yedirsin insallah.
bende 3 cocukluyum
63 yaş bildiğim kadarıyla , 2000 sonrası için maalesef emeklilik yaşı çok ileri. Geçmiş olsun bu arada, dikkat et kendineEyt hakkı kazananlara hayırlı olsun
Bonus geçmiş olsun canım şu bobregim duraydi iyidi sızlıyor halaa
Urologa randevu aldım pazartesi için bakalm ne dicek
Benm eşim Eylül 2009 girişli gecenlerde bakmıştim ama tam anlamadım açıkçası,2047 diyordu emeklilik
Belediyede taşeron dan kadroya geçti
Kaç yılında emekli oluyor kızlar anlayan varmi
Şu an kimlikte 38 yaşında esasen ,39
SGK'dan girdim bilgileri geçen gün ama anlamadım eyt eşime vurmuyor ama yılı çok uzun gibi geldi ,67 yaşında mi emekli oluyor
Aa süper yok mu arttıranbende 3 cocukluyum
E devlette çalışma hayatım diye bir yer var oradan bakabilirsiniz ama bu akşam kitlendi giriş yok resmen...sayfa açılmıyorEyt hakkı kazananlara hayırlı olsun
Bonus geçmiş olsun canım şu bobregim duraydi iyidi sızlıyor halaa
Urologa randevu aldım pazartesi için bakalm ne dicek
Benm eşim Eylül 2009 girişli gecenlerde bakmıştim ama tam anlamadım açıkçası,2047 diyordu emeklilik
Belediyede taşeron dan kadroya geçti
Kaç yılında emekli oluyor kızlar anlayan varmi
Şu an kimlikte 38 yaşında esasen ,39
SGK'dan girdim bilgileri geçen gün ama anlamadım eyt eşime vurmuyor ama yılı çok uzun gibi geldi ,67 yaşında mi emekli oluyor
Sağol canım63 yaş bildiğim kadarıyla , 2000 sonrası için maalesef emeklilik yaşı çok ileri. Geçmiş olsun bu arada, dikkat et kendine
Aynen cnm bakarım tabi aunen denedim kitlenms herkes bı anda girdi tsbi ondanE devlette çalışma hayatım diye bir yer var oradan bakabilirsiniz ama bu akşam kitlendi giriş yok resmen...sayfa açılmıyor
Sgk giriş tarihine göre kademe kademe emeklilik şartları değişiyor
Ortalama 58-63 yaş.. siz yine e devletten bakarsınız canım
Pinhana dedim ben onu ya3 çocukmu
Benim de 3
Ay doğru doğruuu biliyordum yaaBenim de 3
yakinda 3 den asagi cocugu olani almayacak nego diyollağAy doğru doğruuu biliyordum yaa
Karıştırıyorum kızlar.
İyi bari sayımızı bilelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?