@ATTRAENTE ablam hayırlı uğurlu olsun. Rabbim ağız tadıyla harcamalarını nasip etsin.
penyez83 pamuğumm eşine de hayırlı olsunn. İnşallah darısı sana da olur abloşummm. Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin aminn
Merhaba, iyi geceler. Gün içinde mesajlara pek zaman ayıramadım. Birikenlerin bir kısmını okuyabildim ancak. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Çok geçmiş olsun.
Eşim bugün tekrar doktora gitti. Doktor, böyle ağır kazalarda genelde kangren olup uzuv kaybı yaşanıyor demiş. Onu kafama taktım. Allah şifasını verir inşallah. Canının acısıyla uğraşırken bir de doğum gününe birkaç gün kaldı hediye alamadım, kendine hediye al dedi. Ne doğum günü, ne hediyesi hiçbiri umrumda değil ki. İyileşsin en büyük hediye o olacak bana. Yine de bugünü mümkün olduğunca normal bir günmüş gibi geçirmeye çalıştım.
Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Dün yıkanan çamaşırları toplayıp ütülenecekleri ayırdım,
Beyazlar yıkandı,
Oto koltuğunu eve getirdim, kılıfını söküp yıkadım makinada, iskeletini silip yiyecek kırıntılarını topladım,
Evi süpürüp, sildim, (banyo dahil- yıkayamadım süpürüp sildim sadece),
El havlularını değiştirdim,
Tuvaleti ve lavaboyu dezenfekte ettim,
Banyo çöpünü boşalttım,
Yemek yaptım,
Bulaşık makinasını çalıştırdım, program bitince boşalttım,
Yemekten sonra mutfağı topladım,
Ocağı ve fırını sildim,
Fırın tepsilerini ve makinaya sığmayanları yıkadım,
Bulaşık makinasını çalıştırdım,
Kızımın odasını topladım
Efserim geçmiş olsun acil şifalar versin RABBİMBu gece bizde nöbetteydin kızın karnı ağrıdı
Onunla ilgilendiksanırım bugün okula gitmeyecek
Geçmiş olsun canım daha iyi misinGunahdin hastaneden
Dün gece böbrek ağrısı uyutmadi beni sanırım kum döküyorumacile geldim sabahı zor ettim buscopan vardı gece ve sabah 6:da onu içtim ama bayadir yokluyordi ama bu kadar degldi usuttim herhalde diyordum dün gece uyutmadi hatta baya zamandır geniz akıntısı da vardı tuz biber oldu
Sağlık ocağında antibiyotik etki etmedi sanırım
Geceleri iki kat giyinip yatıyorm yine üşüyorum
Bakalm idrar tahlili yaptırdım yarım saate çıkacakmış
Senede 1 oluyor illa Allah'tan biraz boştu hemen sıra geldi
Geçmiş olsun negocumAteşim var gibi başıma da ağrı girdi hayrolsun
Geçmiş olsun limonsuzGeçmiş olsun canım
Akşam kızımın bişeyi yoktu. Gece bi baktım yanıyor çocukbu hastalık geçmek bilmiyor.
Benim de sigorta girişim var eşimin yanında çalışıyor gözüküyorumdum bende yaşı bekleyeceğimTiniminimmmm canım çok sağol ablammmmALLAH ağız tadıyla sağlıkla yemeyi nasip etsin amin
Mimes canım RABBİM acil şifalar versin iyi düşünün iyi olsun eşin tez vakitte sağlığına kavuşsun İNŞAALLAH
Efserim geçmiş olsun acil şifalar versin RABBİM
Eşimin emeklilik haberi içinde sağol canım bizlerde emekli olduğumuz günleri görürüz İNŞAALLAH
Ben olsam robot aldırırdımKızlar mutfak şefi kullanan var mı, şu mikserlerden?
Eşim tutturdu ondan alalım diye. Birkaç gün içinde karar ver alalım diyor.
Şimdi inanmıcaksınız ama valla kocam istiyor
O sever böyle elektronik aletleri, araştırır inceler.Elektroniğe meraklı, mesleğinden midir hobiden midir,zevkle araştırır saatlerce
Hep onun başının altından çıkar.
Ben ilk zamanlar hevesliydim ama açıkcası şuan olsa da olmasa da ne olur ki kafasındayım. Tamam çok hamur işi yapıyorum. Cidden faydası olur ama bilemedim.
Kullanan, iyiki almışım diyenler var mı?
İlle birşey alacakmışız yılbaşına kadar.
Kurutma mak istiyoruz onun zamanı var,o zaten olacak inşallah.
Airfry istemiyorum (ciddiyim)
Dyson isterdim ama süpürgem yeni sayılır ve çok memnunum (phılıps)
Dik dyson mı alsam?
Robota da hevesim yok.(onu da çok istedi ben aldırmadım zamanında)
Batıyor adama demekki illa çıkacak cebinden. Zam gelmeden birşey alası var.
Hadi beni ikna edin.
Şef gerekli mi?
Ya da ne?
Efser canım sgk başlangıcın 08.09.1999 öncesi ise doğum borçlanması yapabilirsin eğer primin eksik iseBenim de sigorta girişim var eşimin yanında çalışıyor gözüküyorumdum bende yaşı bekleyeceğim
Geçmiş olsunBu gece bizde nöbetteydin kızın karnı ağrıdı
Onunla ilgilendiksanırım bugün okula gitmeyecek
Tenefüsüm canım babacığına da hayırlı olsun emeklilik. sağlıkla huzurla yemek nasip olsunHayırlı olsun canım.Darısı babama da inş. diğer tüm bekleyenlere
Çok geçmiş olsun yaGünaydın
Ateşli bir gecenin sabahı ayamıyor günmenenjit aşısı olmuştuk ateşi çıktı ilk kez sabaha kadar nöbet
Geçmiş olsun bonusum şimdi nasılsınAğrıdıkça karnım şişti garip bi haldeyim ya bal şerbeti içmiştim kalktım kızların çenesinden durulmuyor ki
Jes kombinin filtresi tıkalı olabilir kendini ble ısıtmıyorsa. Bizim tesisattan kaynaklı sık sık tıkanıyor ve tıkandığında ne kadar açarsak açalım ısınmıyorValla elektrik ne gelecek biliyorum. Birde ufo calisiyor. Dogalgaz kendini isitmiyor
Geçmiş olsun swetimmm ah kıyamam penyez teyzesi cokkkk öptü hemencecik toparlanır İNŞAALLAHGünaydın
Ateşli bir gecenin sabahı ayamıyor günmenenjit aşısı olmuştuk ateşi çıktı ilk kez sabaha kadar nöbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?