Miniğim ben geldimm. Akşam yemeği öncesi bir turlayım dedim
hosgeldinMiniğim ben geldimm. Akşam yemeği öncesi bir turlayım dedim
Bu ne güzellik yahu
Negosum bunlarin kcine su karistiriyorlarmis. Trendyol saticilarina pek guvenmedim bu konuda Orhaneli degildi yazan olmus yorumlaraViking Premium Yumuşatıcı Konsantre Flamingo 1200 ml x 2 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Viking Premium Flamingo Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı 1200 Ml 2 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Viking Premium Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Flamingo 1200 ml 4 Adet - Fiyatı, Yorumları
Viking Premium Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Flamingo 1200 ml 4 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bisey diyim mi bende seni 3 cocuklu biliyordumAaaaaaaaaa
Sendemi
Market nerde hemsireVikingin butun ürünlerini satan bir market buldum
Cevabi yazacan inşallahMarket nerde hemsire
NegoooooooooooooCanınızın istediğine nasıl da minnoş ve ponçiksiniz nasıl iki yüzlülük çifte standart vay beee
3
Valla çok enteresanBisey diyim mi bende seni 3 cocuklu biliyordum
Acil şifalar versin Rabbim seninde eşinle çocuğunla hayırlı yaşların olsunMerhaba, iyi geceler. Gün içinde mesajlara pek zaman ayıramadım. Birikenlerin bir kısmını okuyabildim ancak. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Çok geçmiş olsun.
Eşim bugün tekrar doktora gitti. Doktor, böyle ağır kazalarda genelde kangren olup uzuv kaybı yaşanıyor demiş. Onu kafama taktım. Allah şifasını verir inşallah. Canının acısıyla uğraşırken bir de doğum gününe birkaç gün kaldı hediye alamadım, kendine hediye al dedi. Ne doğum günü, ne hediyesi hiçbiri umrumda değil ki. İyileşsin en büyük hediye o olacak bana. Yine de bugünü mümkün olduğunca normal bir günmüş gibi geçirmeye çalıştım.
Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Dün yıkanan çamaşırları toplayıp ütülenecekleri ayırdım,
Beyazlar yıkandı,
Oto koltuğunu eve getirdim, kılıfını söküp yıkadım makinada, iskeletini silip yiyecek kırıntılarını topladım,
Evi süpürüp, sildim, (banyo dahil- yıkayamadım süpürüp sildim sadece),
El havlularını değiştirdim,
Tuvaleti ve lavaboyu dezenfekte ettim,
Banyo çöpünü boşalttım,
Yemek yaptım,
Bulaşık makinasını çalıştırdım, program bitince boşalttım,
Yemekten sonra mutfağı topladım,
Ocağı ve fırını sildim,
Fırın tepsilerini ve makinaya sığmayanları yıkadım,
Bulaşık makinasını çalıştırdım,
Kızımın odasını topladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?