Daha iyiyim şükür geçmiş iyi kıvrandırdı beniGeçmiş olsun bonusum şimdi nasılsın
manisad ki tuhaf market isimlerinxen biriManisadagirginler
gecmis olsunGünaydın
Ateşli bir gecenin sabahı ayamıyor günmenenjit aşısı olmuştuk ateşi çıktı ilk kez sabaha kadar nöbet
Yok girişim ilk doğumdan sonraydı 2000 lerdeydi kayıpederim kendi fabrikasına yaptı.2 çocuk için gecerli bir durummuşEfser canım sgk başlangıcın 08.09.1999 öncesi ise doğum borçlanması yapabilirsin eğer primin eksik ise
Teşekkür ederim loraÇok geçmiş olsun ya
Teşekkür ederiz teyzoşuGeçmiş olsun swetimmm ah kıyamam penyez teyzesi cokkkk öptü hemencecik toparlanır İNŞAALLAH
Teşekkür ederim minikgecmis olsun
Bonusum sana ne oldu geçmiş olsunDaha iyiyim şükür geçmiş iyi kıvrandırdı beni
Size de Geçmiş olsun sweetcimTeşekkür ederim lora
Teşekkür ederiz teyzoşu
Teşekkür ederim minik
Üşüttüm heralde akşam fena sancım vardı gölgecim geçti şükürBonusum sana ne oldu geçmiş olsun
Tamam o zaman. canım ilk giriş yılı önemli zaten. 2000 den sonra ise, 58 yaşta emekli olucazYok girişim ilk doğumdan sonraydı 2000 lerdeydi kayıpederim kendi fabrikasına yaptı.2 çocuk için gecerli bir durummuş
Çok anlamıyorum bu işlerdenbelli miktarda pirim yatırıp bir sene daha sigortalı gözüküp yaşı bekliyecekmişim
Geçmiş olsun canımGünaydın
Ateşli bir gecenin sabahı ayamıyor günmenenjit aşısı olmuştuk ateşi çıktı ilk kez sabaha kadar nöbet
Merhaba, iyi geceler. Gün içinde mesajlara pek zaman ayıramadım. Birikenlerin bir kısmını okuyabildim ancak. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Çok geçmiş olsun.
Eşim bugün tekrar doktora gitti. Doktor, böyle ağır kazalarda genelde kangren olup uzuv kaybı yaşanıyor demiş. Onu kafama taktım. Allah şifasını verir inşallah. Canının acısıyla uğraşırken bir de doğum gününe birkaç gün kaldı hediye alamadım, kendine hediye al dedi. Ne doğum günü, ne hediyesi hiçbiri umrumda değil ki. İyileşsin en büyük hediye o olacak bana. Yine de bugünü mümkün olduğunca normal bir günmüş gibi geçirmeye çalıştım.
Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Dün yıkanan çamaşırları toplayıp ütülenecekleri ayırdım,
Beyazlar yıkandı,
Oto koltuğunu eve getirdim, kılıfını söküp yıkadım makinada, iskeletini silip yiyecek kırıntılarını topladım,
Evi süpürüp, sildim, (banyo dahil- yıkayamadım süpürüp sildim sadece),
El havlularını değiştirdim,
Tuvaleti ve lavaboyu dezenfekte ettim,
Banyo çöpünü boşalttım,
Yemek yaptım,
Bulaşık makinasını çalıştırdım, program bitince boşalttım,
Yemekten sonra mutfağı topladım,
Ocağı ve fırını sildim,
Fırın tepsilerini ve makinaya sığmayanları yıkadım,
Bulaşık makinasını çalıştırdım,
Kızımın odasını topladım
Senin de miii
İyi olmana sevindim bonusumÜşüttüm heralde akşam fena sancım vardı gölgecim geçti şükür
Allah kalıcı şifalar versin mimesis. Kalbini ferah tut inşallah iyi olacak. Dua ediyorumMerhaba, iyi geceler. Gün içinde mesajlara pek zaman ayıramadım. Birikenlerin bir kısmını okuyabildim ancak. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Çok geçmiş olsun.
Eşim bugün tekrar doktora gitti. Doktor, böyle ağır kazalarda genelde kangren olup uzuv kaybı yaşanıyor demiş. Onu kafama taktım. Allah şifasını verir inşallah. Canının acısıyla uğraşırken bir de doğum gününe birkaç gün kaldı hediye alamadım, kendine hediye al dedi. Ne doğum günü, ne hediyesi hiçbiri umrumda değil ki. İyileşsin en büyük hediye o olacak bana. Yine de bugünü mümkün olduğunca normal bir günmüş gibi geçirmeye çalıştım.
Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Dün yıkanan çamaşırları toplayıp ütülenecekleri ayırdım,
Beyazlar yıkandı,
Oto koltuğunu eve getirdim, kılıfını söküp yıkadım makinada, iskeletini silip yiyecek kırıntılarını topladım,
Evi süpürüp, sildim, (banyo dahil- yıkayamadım süpürüp sildim sadece),
El havlularını değiştirdim,
Tuvaleti ve lavaboyu dezenfekte ettim,
Banyo çöpünü boşalttım,
Yemek yaptım,
Bulaşık makinasını çalıştırdım, program bitince boşalttım,
Yemekten sonra mutfağı topladım,
Ocağı ve fırını sildim,
Fırın tepsilerini ve makinaya sığmayanları yıkadım,
Bulaşık makinasını çalıştırdım,
Kızımın odasını topladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?