Kadını tanımıyorum her kimse Allah kocasına acısınÇok haklısın aynen öyle canım.
Ortalık zaten karışık bir de böyle ne idugu belirsiz insanlar çıkıp videolar çekince hepten karisiyoama zaten çoğu insan farkında bu kadina inanan var mıdır yoktur diye ummak istiyorum show yapıyor kendince
Kesinlikle öyle cocugu yetiştirmek çok önemlibu çok güzel bir şey bir kere dinimizde de öyle yani peygamber efendimiz de öyle bir insanmış.
Ama maalesef aileler işlerine geldiği gibi davranıyor tabi. Söz konusu kötülük olunca ne din kalıyor ne bir şey kendileri doğrular sadece.
Efserim yarn tartilcam açım gerginim arada eşimi gömdüm çok iyi geldi bugünün şanslısı oymuş demek kiCivciv Ben gülelim dedim
Böyle diyenler genelde evlendikten sonra en çok şeyi yapanlar oluyorŞu kafadan bizde olsaydı bugün erkekler bu topiği açmıştı
Akşam yemek yok
Yerler berbat
Aman o deterjanın şusu bu derjanın şusu daha iyi diyeceklerdi
Şimdi kötü oldum haEfserim yarn tartilcam açım gerginim arada eşimi gömdüm çok iyi geldi bugünün şanslısı oymuş demek ki
Garibim hiçbir şeyden haberi yok şu an masum masum çalışıyor üzüldüm lan şimdi
Ben ona akşam misir patlatırım bosver söylemeyelimŞimdi kötü oldum ha
Git de hep Efser in suçu
Amacım gülmektiKadını tanımıyorum her kimse Allah kocasına acısın
Neyse..
Efser güldük ettik biraz da iç döktük yani iyi oldu
İyi insanlar olalım iyi insanlarla karşılaşalım.
Çocuklarımız da peygamber ahlakıyla ahlaklansın ve öyle insanlarla karşılaşsın inşallah
Af için kaysı yollayayım bacımsuyaBen ona akşam misir patlatırım bosver söylemeyelim
Maç var mı inşallah vardir
Süpürüp otur da aklın kalmasınEvi süpürüp de mi derse otursam süpürmeden mi otursam çok fena bir çıkmazdayım
Kombi bakimi yapılmıştı adam 3 defa geldi ev sahibinin tuttugu. Ama yani tıkalı yere de açık demez sanirim. Kendini isitmiyordan kastim şu yani dokunuyorsun el yakan bir sicaklik hic olmuyor peteklerdeJes kombinin filtresi tıkalı olabilir kendini ble ısıtmıyorsa. Bizim tesisattan kaynaklı sık sık tıkanıyor ve tıkandığında ne kadar açarsak açalım ısınmıyor
İşte dediğim o peteğe dokunuyorsun ılık oluyor istersen 55 60 a çıkar aynı oluyor bizim filtre tıkandığında ama temizlenince 45te bile el yakıyor. Bakım yapıyorlar ama filtre kısmına dokunanı görmedim pek.Kombi bakimi yapılmıştı adam 3 defa geldi ev sahibinin tuttugu. Ama yani tıkalı yere de açık demez sanirim. Kendini isitmiyordan kastim şu yani dokunuyorsun el yakan bir sicaklik hic olmuyor peteklerde
Haklısın. Önce süpüreyim buçukta kalkıcamSüpürüp otur da aklın kalmasın
Haklı bir yorum gerçekten de öyle oluyorBöyle diyenler genelde evlendikten sonra en çok şeyi yapanlar oluyor
Orasi neresi oluyor filtre kismi dediginİşte dediğim o peteğe dokunuyorsun ılık oluyor istersen 55 60 a çıkar aynı oluyor bizim filtre tıkandığında ama temizlenince 45te bile el yakıyor. Bakım yapıyorlar ama filtre kısmına dokunanı görmedim pek.
Iste bana bunlari net anlatin ki ona göre ne yapacagimi bileyimJES Kombiyi yükseltince peteklerinde çok sıcak olması lazım hava yapıyomuydu neydi içinden au boşaltıyolardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?