Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu islemi kim yapiyor ?
Kombiciler yapıyor ama söylemen lazım yani bizim öyle oldu. Temizleme için gelenler genelde banyodan temizleyip gidiyordu tanıdık bi kombici bunu yaptı öyle öğrendik ama malesef bizim tesisatta sıkıntı var büyük ihtimalle o yüzden sık sık tıkanıyor bu filtre

Kombi bakimi yapılmıştı adam 3 defa geldi ev sahibinin tuttugu. Ama yani tıkalı yere de açık demez sanirim. Kendini isitmiyordan kastim şu yani dokunuyorsun el yakan bir sicaklik hic olmuyor peteklerde
Jesiko petekler temizlenmiş mi bizim bu yeni taşındığımız da öyleydi altları buz gibiydi temizlettik şimdi çok iyi sıcacık petekler

Af için kaysı yollayayım bacımsuya
Yemiş kadar oldum ama çok israr ediyorsun galiba o zaman gün kurusu olursa tercihen
Sen malatyali miydin? Neresindesin ben bikac yıl yaşadım orda çok severim orayi
Evi süpürüp de mi derse otursam süpürmeden mi otursam çok fena bir çıkmazdayım
Süpürmeden oturursan diken üstünde olursun bence süpür
Başladın mı çalışmaya ben de sözde başladım da düzene sokamadim bi gün çok çabuk bitiyor sanki

Süpürdüm oturdum canım. Başladım ilk başta düzenli yapıyordum 2 3 hafta çalışamadım toparlamaya çalışıyorum şimdi

Malatyalıyım gel bacımsu gel itin olmuş gün kurusu (buraların diliyle) yeter ki ağzının tadı bozulmasın
Ver adresi yollarım

Jesiko petekler temizlenmiş mi bizim bu yeni taşındığımız da öyleydi altları buz gibiydi temizlettik şimdi çok iyi sıcacık petekler
Ya ev sahibi adami getirmis gerizekali adam ilac versem petekler patlar demis mal herif temizlememis. Allahin belasi onun yuzunden 10 güne 750 tl para geldi. Eşim gelsin çocukla ilgilensin ev sahibini de haşlayacagim

Petekkerin oradan hava alıyorlar su gelince kapatıyorlar
Bize bu işlem yapilmadi sanirim ev sahibinjn tuttuğu adam Kombiye bakip gitmiş uğrasmamış bile. Bakmis petekler sicak tamam demis gitmis. Gerizekali mal onun yuzunden 10 gundur ısınamıyoruz 7 24 yandığı halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…