Düzenli Evimiz & Hayatımız

Demirdokum servisini arayacagim gelip yapsinlar fatura isteyecegim ev sahibi ister odesin odemezse de kiradan düşeceğim. Ben ona dedim adam akilli birini getir diye merdiven alti bir mal bulmuş ucuz olsun diye.

Bize bu işlem yapilmadi sanirim ev sahibinjn tuttuğu adam Kombiye bakip gitmiş uğrasmamış bile. Bakmis petekler sicak tamam demis gitmis. Gerizekali mal onun yuzunden 10 gundur ısınamıyoruz 7 24 yandığı halde
Petek temizliği yaptır canavar gibi yanar. Bizimde bir ara el yakmıyordu temizlettikten sonra düzeldi.

Süpürdüm oturdum canım. Başladım ilk başta düzenli yapıyordum 2 3 hafta çalışamadım toparlamaya çalışıyorum şimdi
Allah zihin açıklığı versin canim
Malatyalıyım gel bacımsu gel itin olmuş gün kurusu (buraların diliyle) yeter ki ağzının tadı bozulmasın
Ver adresi yollarım
Canim benim düşünmen yeter
Malatyanin yeri bende çok ayrıdır ayrılırken çok ağladık biz ordan insanları falan çok sıcak kanliydi bu zamana kadar senin malatyali olduğunu nasıl görmemişim şaşırdım
Deterjan gözünü alıyorum

Evi havalandirdim
Yatagi duzelttim
Bazlama yaptım dolaba attım
Yemeği hallettim (taze fasulye)
Mutfağı toparladim
Süpürgeyi temizledim
Açtım evi supuruyor
Üstten toz aldım
Balkonların kapi camlarini sildim

Birazdan bi depoya incem kaç gündür inmiyorum ısrarla
Şimdi çay içerken kitap okucam ders ve spor bir de ödevi de yaptım mı tamamdır başka bir şey yok

Ev hanımlarını hor görenler en başta hemcinslerimiz zaten. Bu sitede bile o kadar çok var ki "akşama kadar evdesin ayy niye çalışmıyorsun,üreten kadın olun" Ev hanımları zaten üretmiyor canım ne alaka akşama kadar tv izliyorsunuz diyenler de hemcinslerimiz. Herkes çalışmak zorundaymış gibi ya da her çalışan çok vizyonlu üretkenmiş gibi. Her üniversite mezunu kültürlü, vizyonlu,görmüş geçirmişmiş gibi. Ya hu görüyorum işte bu sitede iki lafı bir araya getiremiyor üniversite okumuş memur olmuş. Şimdi ben onu dil bilgimle döverim misal ama yoook o üniversite mezunu çalışıyor ya benden daha üstün.
Ayy neyse bak bende dolmuşum.

Dün sökülmüş 2 parça diktim.
Çamaşır makinesi iyi sıkma yapmıyordu alt tarafını açtım kirli değildi fakat iğne vardı onu alınca iyi sıkma yapmaya başladı şükür ki.
Kırılan oyuncakları ayıkladım atılacak.
1 poşette kaldırmak için ayırdım baza altına katacağım.

Petek temizliği yaptır canavar gibi yanar. Bizimde bir ara el yakmıyordu temizlettikten sonra düzeldi.

Aradim nego ev sahibini fırçaladim sonra da demirdokum servisini aradim hem baştan kombi bakimi hemde petek temizliği yapip ilac verecekler icine. Ya en azindan bir ariza sorun varsa 3 ay sonra başıma kalmasin ben imzali kagidi faturayi alir bakarim önüme.

Ev sahibine de kizdim sustu dinledi 10 gun 750 odedim deyince şoka girdi. Parayi ondan alacagim mi sandi ne. Çağır ne gerekliyse yapsinlar dedi.

Gel ödeme yap dedim ben gelemem hastam var sen öde sonra öderim sana dedi. Ben de keyfin bilir. Benden 6 aylik kirayi peşin aldin ay başını mi bekleyeceksin yani dedim. Sen bilirsin ben 7. Ayin kirasindan düşeceğim. Kira sözleşmesinde de yazıyor zaten dedim. Bu sustu hallederiz fark etmez dedi.

Eşimi görüntülü aradim diyor ki olayları anlatinca gözünden ateş çıkıyor yoktan yere ona da kizinca. Ev sahibi kombici komşu şu bu gazını alamamış bana yürüyorsun diyor
Seninde gazını alsınlar bir sakin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…