Ay o neymış oyle yaa cagırmıssınızdır dımı petek temızlıgı için fln belkı ondandırEvet orikosum biktim ya 5 gün 350 geliyor ve evde isinmiyor
Yemeklik malzememde yok napsam
Buzlukta ne varsa bezelye vardı onu pişiriyorum bugünYemeklik malzememde yok napsam
Yok canımll niye tembel işi olsun ❤ hele fellah falan minik minikBu durumlarda en iyisi buzluğu karıştırmak :)))
Ya da herkesin sevdiği aperatif yemekler, kıymalı makarna, çi börek, fellah köftesi ya da kreple kahvaltılık çok tembel işi oldu ama aklıma bunlar geldi :)))
Günaydın kalp kalp kalp
Çi börekle fellah köftesine tembel işiBu durumlarda en iyisi buzluğu karıştırmak :)))
Ya da herkesin sevdiği aperatif yemekler, kıymalı makarna, çi börek, fellah köftesi ya da kreple kahvaltılık çok tembel işi oldu ama aklıma bunlar geldi :)))
Kendimi rahat hissettim gittim çikolata yedimBu fotoyu bugün ablamda gönderdi.
Kadinlarca mutlumu olduk ne bunu böyle görünce
5 yıl oldu bana da jes bizimki kalıcı ses etmeBen de hamile gibiyim ama 1 yil oldu dogurali
Çi börekle fellah köftesine tembel işi
dedi kadın
Rahmet olsun anneciğineAnnem öyle derdi rahmetli :)))))
Yapacak bir şey bulamayınca onlardan birini yapardı ama fellah köftesini böyle minik minik yapmazdı, çiğ kötfe gibi avucunda sıkar şekil verir öyle haşlardı o yüzden tembel işi derdi :)))) çi börekte bizim evde her şekilde yapılır el alışkanlığı olduğu için kolay geliyor :))
Rahmet olsun anneciğine
Maşallah valla. Benim için fellah yapmak bir olaydır
Destuuur! bugun fellah yapacağım falan yani
Çi böreği annem yapar,onu beceremem bak.
Olsa da yesek
Çok üzüldüğüm bir konudur bu
Böyle böyle ailelerin içini boşalttılar, evliliği pazarlığa çevirdiler
Kadının her zaman çalışmasından yanayım, kendi güvenliği, konforu için çalışmalı ancak ev işini sorun görmek, illa adam terbiye etmek kafasını anlamıyorum, çok çok aştı bu konu kendini. Hayatın içindeki her durumu kadın-erkek kavgasına dönüştürerek huzursuz insanlar yarattılar.
Herkes emek veriyor yaşamak için, evli olmasaydık evlerimizi b..k mu götürecekti ya da ailemizin evinde hiç mi iş yapmadık anlamıyorum ben.
Eşimle severek evlendim, seve seve ona yemek yaparım, seve seve evimin işini yaparım. Her yemekten sonra bana hatun ölmüşlerinin canına gitsin diyor ya, gönül hoşluğuyla iki lokma yiyoruz ya dünyaya değişmem bunu. 48 yaşında adam haftaiçi hafta sonu, gece mesaisi bilmem ne demeden çalışıp evine getirmek için uğraşıyor, vakti de olsa şunuda sen yapacaksın kadın-erkek bik bik demem, kıyamam. Elbet insan olan birbirine yardımcı oluyor, eskiden eşimde hafta sonları evdeydi, temizliğe, alışverişe her şeye yardım eder, bugün erken bitecek mesaisi mesela pazara o gidecek. Eş olmak birbirine omuz vermektir, kıymet bilmektir. Ben eşimi bazen çocuk gibi nazlarım, günde 300+km araba kullanıyor, akşam ayaklarını kremlerim, yastığını battaniyesini salona taşır televizyonun karşısına yerleştiririm keyif yapsın, o da beni nazlar, evin iki odası benim hobilerim için ayırıldı biri kütüphane diğeri dikiş odası, kütüphanedeysem okumam bölünmesin diye çayımı ayağıma getirir. Evlilik böyle bir pazarlık işi değil, seven sayan bir eş varsa ortada her şeye değer, vücut yorgunluğu bir şey değil uyursun geçer, ruhu yorulmasın insanın.
Çalışan kadın çalışmayan kadın ayrımı yok benim için, herkes emek veriyor yaşamak için ha çalışmak kadına sosyal güvence açısından fayda sağlıyor ama çalışıyorum diye de eşini askeri nizama tabi tutmak bana tuhaf geliyor. Ev işi için, para için, olur olmaz şeyler için sevdiğim adamı incitmeye değer bulmuyorum dünyayı. Emek veren herkes kıymetli, her şeyden önce Allah rızası için incitmemeli birbirini. Kadın çok güçlü ve özel bir varlık, bu güç aileyi ayakta tutuyor ama bunu da suistimal etmemek lazım. Burada elimizden geldiğince gün içinde yaptıklarımızı yazıyoruz, el ense yattım diyeni görmedim hiç sabahtan akşama herkes koşturuyor hele de çocuklular. Kadın çok değerli çalışanı da çalışmayanı da ama son yıllarda her şeyin o kadar şirazesi kaydı ki kötü bir yere evrildik, Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Son anda fırın da patetes yaptım çorba da var yeterYemeklik malzememde yok napsam
Çat kapı hiç hoş değil kukrişim ya sen kimseyi kırmazsın yüz mü buluyolarAy bugün çok darlandım ,kızlar zaten evde okula gitmiyorlar daha tam iyileşmediler.Dolabı temizliyorum diye süt vardı kaynattım ,sütlaç yaptım çikolata topu falan yaptım kalan bisküviler de bitsin diye mutfak dolaplarını düzenliycem diye herşey ortada daha çat kapı arkadaş geldi ,ee iyi geri çevirmiyeyim pek müsait değilim ama olsun gel dedim kahveyi yapacağım aa dur dur şey de gelecek o gelince yaparsın diyor, arkadaş bana gelirken sözleşiyorsunuz keşke bana da bir haber verseniz
Hayır diyemiyorum bonus ya ,birşey oluyor mesela kukrime geçeriz ,orada yaparız şöyle ederiz,sen geç ben kukrime geliyorum .Tamam da sizin müsait olamama durumunuz olabilirken ben nasıl üç çocukla her seferinde müsait olan oluyorum anlamıyorum .Çat kapı hiç hoş değil kukrişim ya sen kimseyi kırmazsın yüz mü buluyolar
Malesef hayır diyemediğimizden musait değilim diyemedigimizden bende cok muzdaribim bu konudaHayır diyemiyorum bonus ya ,birşey oluyor mesela kukrime geçeriz ,orada yaparız şöyle ederiz,sen geç ben kukrime geliyorum .Tamam da sizin müsait olamama durumunuz olabilirken ben nasıl üç çocukla her seferinde müsait olan oluyorum anlamıyorum .
Benimki cekirdekle yatip kalkiyor, duyunca o da yapmak istedi hsgdjehdKocalar niye girdi yarışa ya anaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?