Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yatakları topladım, çarşaf kılıf değiştimk
Toz aldım
Banyo tuvalet temizledim serdim duşkabin yıkadım kuruladım
Çamaşır koydum
Bütün evi süpürdüm 1 tane halı fırçaladım
Çocuk odasında çalışma masası çekmece dolap ve kapısını cifledim sildim kuruladım
Çekmece düzelttim
Yerleride sildim
Mutfağı topladım oğlana yemek ayarladım
Çamaşır bitti astım
Çay yaptım içiyorum kitabım elimde ama çok uykum geldi

Yemeğim yok ütüm var

Bu durumlarda en iyisi buzluğu karıştırmak :)))
Ya da herkesin sevdiği aperatif yemekler, kıymalı makarna, çi börek, fellah köftesi ya da kreple kahvaltılık çok tembel işi oldu ama aklıma bunlar geldi :)))
Yok canımll niye tembel işi olsun ❤ hele fellah falan minik minik

Patates kızartm dedim oda bitmiş amma denk geldi. Makarna yeni bitti dur bakim bişy çıkıcak illaki

Bu durumlarda en iyisi buzluğu karıştırmak :)))
Ya da herkesin sevdiği aperatif yemekler, kıymalı makarna, çi börek, fellah köftesi ya da kreple kahvaltılık çok tembel işi oldu ama aklıma bunlar geldi :)))
Çi börekle fellah köftesine tembel işi
dedi kadın

Çi börekle fellah köftesine tembel işi
dedi kadın

Annem öyle derdi rahmetli :)))))
Yapacak bir şey bulamayınca onlardan birini yapardı ama fellah köftesini böyle minik minik yapmazdı, çiğ kötfe gibi avucunda sıkar şekil verir öyle haşlardı o yüzden tembel işi derdi :)))) çi börekte bizim evde her şekilde yapılır el alışkanlığı olduğu için kolay geliyor :))

Rahmet olsun anneciğine
Maşallah valla. Benim için fellah yapmak bir olaydır
Destuuur! bugun fellah yapacağım falan yani
Çi böreği annem yapar,onu beceremem bak.

Olsa da yesek

Rahmet olsun anneciğine
Maşallah valla. Benim için fellah yapmak bir olaydır
Destuuur! bugun fellah yapacağım falan yani
Çi böreği annem yapar,onu beceremem bak.

Olsa da yesek

Çok severim ikisini de bizde çi böreğin erbabı ablam, herkesi toplar 80-100 tane açar parti verir. Defteri vardır onun meşhur, börekleri açıp açıp defter yapraklarının arasına koyar yapışmasın diye, oradan alıp kızartır, valla benimde aklıma düştü. Bu arada sen dersen fellahı yaparım ama çi börek kapasitem 15 tane maksimum:)))) ablam beceriksizsin diyor :)))))

Ay bugün çok darlandım ,kızlar zaten evde okula gitmiyorlar daha tam iyileşmediler.Dolabı temizliyorum diye süt vardı kaynattım ,sütlaç yaptım çikolata topu falan yaptım kalan bisküviler de bitsin diye mutfak dolaplarını düzenliycem diye herşey ortada daha çat kapı arkadaş geldi ,ee iyi geri çevirmiyeyim pek müsait değilim ama olsun gel dedim kahveyi yapacağım aa dur dur şey de gelecek o gelince yaparsın diyor, arkadaş bana gelirken sözleşiyorsunuz keşke bana da bir haber verseniz

Çat kapı hiç hoş değil kukrişim ya sen kimseyi kırmazsın yüz mü buluyolar

Çat kapı hiç hoş değil kukrişim ya sen kimseyi kırmazsın yüz mü buluyolar
Hayır diyemiyorum bonus ya ,birşey oluyor mesela kukrime geçeriz ,orada yaparız şöyle ederiz,sen geç ben kukrime geliyorum .Tamam da sizin müsait olamama durumunuz olabilirken ben nasıl üç çocukla her seferinde müsait olan oluyorum anlamıyorum .

Malesef hayır diyemediğimizden musait değilim diyemedigimizden bende cok muzdaribim bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…