- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Sağol canım. Size de çok geçmiş olsun.Öksürük salgın herhalde ya k.pederide götürdüm güya antibiyotik kullandı ara oksurukleri geçmedi halaa ilaçları bitti nerdeyse ya
Çok geçmiş olsun canimtereyağ pekmez iyi geliyor diyolar cnm eltimde çok faydasını görmüşYa da dut kurusu icicen kaynatip bu ikisinden memnunlar
O zaman tamam haftaya cuma izinde anlaşalımSeni bilmeden koydum o yasağı cüvcüvüm
Millet EYT açıklaması gibin ağzına bakıyor bir yasağı kaldır hepimiz tencereyi kafaya geçirip gezecegiz
Bende sevmedim fena değil temizliği ama benim sirkeli pirilden iyi değilBanyo temizleyicisinin kokusunu sevemedim bir türlü
Kokusunu sevmiyorum dedim sana göre fresh bana göre hoş değilAslında çok fresh ama çokta etkili değil.
Yağ çözücüsü, mavi yumuşatıcısı ve pembe renkli ürünü favorim.
Benene oku oku bitmiyor sabahMillet EYT açıklaması gibin ağzına bakıyor bir yasağı kaldır hepimiz tencereyi kafaya geçirip gezecegiz
Yapabilrsen karbonat ve tuzlu su gargarasi yap canımSağol canım. Size de çok geçmiş olsun.
Evet ben de salgından nasibimi aldım ama pekmezde yapıyorum belki daha iyileşme sürecine girmedim bilmiyorum balgam geniz akıntısı beni çok rahatsız ediyor.
Pembenin oda kokusunu yapsalar kullanırım o kadar çok seviyorumOnu yeni deneyeceğim de çamaşır suyu güzel kokuyor çok amaclı temizleyicisi de
E sen akşamı beklemiyorsun onu napıcazO zaman tamam haftaya cuma izinde anlaşalım
Hee yaşlı teyzelerle ortak yönlerimiz de var bingildak kollarımız gobüslerimiz gibi
Ben şu vikingi her defasinda denicem diyorum unutup başka bisey alıyorum. İyidir diyolar buna bayağıEki Görüntüle 3184645 bunlari aldım bugün
Olabilir Nego sen beğenmemişsin bende çok bayılmadım kokusuna.Kokusunu sevmiyorum dedim sana göre fresh bana göre hoş değil
Olur yaparım inş. canım sağolasın.Yapabilrsen karbonat ve tuzlu su gargarasi yap canım
Etkili baya doktora gitmeden yapmistim rahat etmiştim
Hem burun temizlgii yaparsın hemde boğazın rahatlar
Siringayla burnuna verip burun temizligi yapabilrsin
Önce burnunu acarsin sonra da gargara
Rahat uyursun en azından
Siisstt korkmaOoo düşünemedim bile
Ben kokusunu sevmedim diyorum sen aslında fresh diyorsun bende görüşümü belirtiyorum ya haniOlabilir Nego sen beğenmemişsin bende çok bayılmadım kokusuna.
Sadece görüşümü belirttim öylesine.
bir keyfümüz vardıBenene oku oku bitmiyor sabah
10 sayfayı geçmeyizSonra gelirim
Benimde bir keyfim vardı kaçtıbir keyfümüz vardı
Kadın çok iyi hemen cevap veriyor. Takıldığı soruyu da ben hemen bildim parsel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?