- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Briyantini de bildim hemen
Bittttiiiiiiiiii
Bu adamın gözü değiyor net
Bu programı çok seviyorum
Devamı var sonraki kadın çok heyecan yaptıBu adamın gözü değiyor netkime iyi dese tepetaklak oluyor
Başlıycak birazdan. Bende seviyorumBu programı çok seviyorum
İyi iyi Nego gitmişken yasağa da yarım saat varken hadi yemek konuşalımSonra gelirim
Nasılsın Süpürgecim?İyi iyi Nego gitmişken yasağa da yarım saat varken hadi yemek konuşalım
Nöbet günümdü canımcım tek kelimeyle yorgunNasılsın Süpürgecim?
Geçmiş olsun canım. Yemeğimi yiyip devrildim.Nöbet günümdü canımcım tek kelimeyle yorgunsen nasılsın ?
Bende yiyeceklerimi yazayım patates köftesi yapıyorum onu yiycem gecede yerimHaa bende üzülmüştüm iyi fikir.Patates yedim fırında közledim soslu yoğurt yedim devamı gelirse 8 olmadan yazalım
Anladım benim görüşümü soran olmamış zaten ben ortaya atlamışım gibi olmuşum.Ben kokusunu sevmedim diyorum sen aslında fresh diyorsun bende görüşümü belirtiyorum ya hani
Ay aynen ya cuma çok yoğun geçiyor kapanış yorucu oluyor biraz bi de eşim maçta dört gözle gelmesini bekliyorum çocukları satayımGeçmiş olsun canım. Yemeğimi yiyip devrildim.Haftanın yorgunluğunu atamadan hop tekrar başlıyor.
Daha yok muBende yiyeceklerimi yazayım patates köftesi yapıyorum onu yiycem gecede yerimdünden tantuni vardı onu da gece gömerim cips ve ekler de yiycem
Bendeeee onu demedim daha da vururlar bana diyeBen severim kesin çünkü ekşi elmayı tuzla yerim
Hadi aslanım yaparsın gözünde büyütme aç bir şarkı dım tıs dım tısNiye yaptım bilmiyorum yine çocukların dolabı döktüm duzenlicem diye, dökünce pişman oldum da geç oldu
Sende var değişik şeyler de söylemiyorsunBendeeee onu demedim daha da vururlar bana diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?