Okuduğumdan beri ağzım sulanıyor ikiside yok evde böööööğğğğBendeeee onu demedim daha da vururlar bana diye
Kıyafetleri katla kalk kalk daha burdaSende var değişik şeyler de söylemiyorsun
Ooo menüde bol kalori var afiyet olsun.Bende yiyeceklerimi yazayım patates köftesi yapıyorum onu yiycem gecede yerimdünden tantuni vardı onu da gece gömerim cips ve ekler de yiycem
Yalnız topiğin sülünleri biz gudurmayacak mıyık niloya moduna girdiğimizde hiç burda olmuyorlar demek ondan fit kalıyorlar.
Kardeşime Derenciiiim.Nereye gidiyosun kız
Siz giriş yapınca o moda bende gelirim arkanızdan bana uyar.
Kadayıflı fıstıklı tatlım var çayımla beraber geliyorum inş.
Kızların adı sülün kalcakYalnız topiğin sülünleri biz gudurmayacak mıyık niloya moduna girdiğimizde hiç burda olmuyorlar demek ondan fit kalıyorlar.
Ekler daha bitmedi mi bacım stokları mi yenilediniz yoksaBende yiyeceklerimi yazayım patates köftesi yapıyorum onu yiycem gecede yerimdünden tantuni vardı onu da gece gömerim cips ve ekler de yiycem
Ben fenalık geçiriyorum ondan ses çıkarmadım fazla sweet ama eğer iyi olsaydım çok ağlardım
Geçmiş olsun canımOoo menüde bol kalori var afiyet olsun.
Ben bi porsiyon adana yedim yanınada salatalar.
Ama canım bir şey istemiyor yemekte yapmak istemedi.Modum düşük valla
diş etim de
Bende de ondan varKadayıflı fıstıklı tatlım var çayımla beraber geliyorum inş.
İçimden de geçiriyorum bunu izleseBende de ondan var
Yaratıklar odaya daldı şu an ilk defa kıyafet gormus gibi davraniyorlarKıyafetleri katla kalk kalk daha burda
Ben yemek hazirliyordum valla ondan yoktum gzgsjsbs
Yalı çapkını izlicem onca dizi eleştirisine rağmenŞükür mutfağı topladım geldim. Çayi demledim. Dinlencem sonra dizi izleriz.
Bu ara şeyi izliyorum alice in borderlandmük
(Yemek konuşmamaya calisiyorumdur shhsjz)
Ne yapıyorsun demicem tabi vakit gelmişBen yemek hazirliyordum valla ondan yoktum gzgsjsbs
Sağol canım geçmiş olsun dileklerin içinŞükür mutfağı topladım geldim. Çayi demledim. Dinlencem sonra dizi izleriz.
Bu ara şeyi izliyorum alice in borderlandmük
(Yemek konuşmamaya calisiyorumdur shhsjz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?