- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.001
- 598
Bi koseye gecelim soyliyim hsgsjsbsNe yapıyorsun demicem tabi vakit gelmiş
Ayy ben bugun bitirdim onuŞükür mutfağı topladım geldim. Çayi demledim. Dinlencem sonra dizi izleriz.
Bu ara şeyi izliyorum alice in borderlandmük
(Yemek konuşmamaya calisiyorumdur shhsjz)
Haha evet ilk çıktığını ablamla izlerdik öyle kahve içerken falan yillar önceİçimden de geçiriyorum bunu izleseSaricivcivcikcik ve @sweetgirlcandy belki izliyor olabilir diye.
Kısmetse olur dan bahsediyorum.
Evi böcek sardı sandım bi an yaratık diyince dehşete kapıldım loraYaratıklar odaya daldı şu an ilk defa kıyafet gormus gibi davraniyorlar
Kesinlikle zaman kaybı nasıl bir şey varsa entrika seviyoruzHaha evet ilk çıktığını ablamla izlerdik öyle kahve içerken falan yillar önce
Buna da şöyle bi baktım da sarmadı. Bir de ne biliyim şov sonuçta izlemek istemiyorum o yüzden bıraktım zaman kaybı gibi geldi
Evi böcek sardı sandım bi an yaratık diyince dehşete kapıldım lora
Evet çok akıcı kesinlikle tavsiye ederim nefes almadan izlersinSağol canım geçmiş olsun dileklerin için
Netflix' te mi izlediğin dizi? :)
Ya ben o kadar sülün değilim ama hep aynıyımKızların adı sülün kalcak
Ekler daha bitmedi mi bacım stokları mi yenilediniz yoksa
Yemek konuşmaya son 6 dk saat 19.54
Ben fenalık geçiriyorum ondan ses çıkarmadım fazla sweet ama eğer iyi olsaydım çok ağlardımsuikast düzenlicektim picak takmali
Geçmiş olsun canım
Ay çok merak ettimEvet çok akıcı kesinlikle tavsiye ederim nefes almadan izlersin
Yemek bile aklına gelmez
Yaratıklar odaya daldı şu an ilk defa kıyafet gormus gibi davraniyorlar
1....2....3...tıp
Konuşanın ağzına yılan girsin
O vücut kitle indeksi in Allah cezasını versin bana obez dediYa ben o kadar sülün değilim ama hep aynıyımkendimi çok zayıfmış gibi göstermeye çalışmıyorum da yiyincede yapışmıyor çok öyle söylim.
1.64 e 57 kiloyum vücut kitle endeksine göre tam ölçüde.
Anneme ve çevremdekilere göre Teneffüs çok zayıfladın diyorlar.62 kilodaydım bikaç kilo bile bende çok fark ediyor ciddi söylüyorum.
1,5 2 kg almıştım kuzen dikkat et kilo almışsın dedi halbuki o daha etine dolgun benim 2 kilom nasıl rahatsız etti anlayamadım.
Yanında bişey yok mu dicemde neyseÇay var içen ,
O vücut kitle indeksi in Allah cezasını versin bana obez dedi
No. NoYanında bişey yok mu dicemde neyse
Bana daO vücut kitle indeksi in Allah cezasını versin bana obez dedi
Sen benim diğer sayfadaki kilomu görmedin demiSakin ol kardeşim seni tanısa öyle demezdi
Tüh yaa toplasir acardik şimdi de neyseYeni yıl paketi gelmiş bize içi tebrik kartı dolu varsayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?