Sus kız senide gördüm obez falan değilsinSen benim diğer sayfadaki kilomu görmedin demi
Diyemiyosun tabi dimi neyseNo. No
Kış günleri.için tarhana vardır nolacak başkaTüh yaa toplasir acardik şimdi de neyse
Yokkiz her zaman bişi yenmez bizde çay yanınaDiyemiyosun tabi dimi neyse
Bilmediğini yüzüne mi vurak
Var körlük okuyorum şu odayı bitiriyim devam edicem. Seninki bitti miLora kitap var mı kardeşim
Çeneden fısırat mı kaldı akşam akşam niye döktün yarın birlikte dökerdikVar körlük okuyorum şu odayı bitiriyim devam edicem. Seninki bitti mi
Bı dişle bakiyim neymişÜstünde kartol resmi olan sarı bişeyler çıktı paketten. Gavur icadı neler yapıyolar kim bilir ne işe yarir
Düşünüyüm neler varSende var değişik şeyler de söylemiyorsun
Ff ne biliyim esohmani alttan çekmiş onu düzelt dedim tüm bozdu dellendim döktümÇeneden fısırat mı kaldı akşam akşam niye döktün yarın birlikte dökerdik
Herkes gülmüş ben üzüldüm zalımlarOkuduğumdan beri ağzım sulanıyor ikiside yok evde böööööğğğğ
Geçmiş olsun hastayken zor vallaOoo menüde bol kalori var afiyet olsun.
Ben bi porsiyon adana yedim yanınada salatalar.
Ama canım bir şey istemiyor yemekte yapmak istemedi.Modum düşük valla
diş etim de çok ağrıyor hastayken ben ben değilim.
OoooKadayıflı fıstıklı tatlım var çayımla beraber geliyorum inş.
Bı dişle bakiyim neymiş
Saat dolmuş yazamıyorum. Stok yenilenmedi bitmek üzere isim vermiyorum bakın haKızların adı sülün kalcak
Ekler daha bitmedi mi bacım stokları mi yenilediniz yoksa
Yemek konuşmaya son 6 dk saat 19.54
Ben fenalık geçiriyorum ondan ses çıkarmadım fazla sweet ama eğer iyi olsaydım çok ağlardımsuikast düzenlicektim picak takmali
Geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?