- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Allahim senin hikmetinden sual olunmaz ama neden bene de böyle yiyip yapismayan kullarından olmayı nasip etmedin yarabbimYa ben o kadar sülün değilim ama hep aynıyımkendimi çok zayıfmış gibi göstermeye çalışmıyorum da yiyincede yapışmıyor çok öyle söylim.
1.64 e 57 kiloyum vücut kitle endeksine göre tam ölçüde.
Anneme ve çevremdekilere göre Teneffüs çok zayıfladın diyorlar.62 kilodaydım bikaç kilo bile bende çok fark ediyor ciddi söylüyorum.
1,5 2 kg almıştım kuzen dikkat et kilo almışsın dedi halbuki o daha etine dolgun benim 2 kilom nasıl rahatsız etti anlayamadım.
Ben de içiyorum kışın iyi geliyor sıcak sıcakÇay var içen ,
Yavrum sen yürek mi yedin ona bakılır miO vücut kitle indeksi in Allah cezasını versin bana obez dedi
İyiyim sen nassınEee daha daha nasılsınız
Allahim benim jeton sonradan düştüÜstünde kartol resmi olan sarı bişeyler çıktı paketten. Gavur icadı neler yapıyolar kim bilir ne işe yarir
Değişik bi tohumdan yapılmış kahverengi plakalar var
Bunu gerçekten anlamadım kulağıma fisildasanaDeğişik bi tohumdan yapılmış kahverengi plakalar var
Saat dolmuş yazamıyorum. Stok yenilenmedi bitmek üzere isim vermiyorum bakın habaşka ona benzerleri var eşim almış ama yemiyorum
Aklima bir şey geliyor amaCivcik bunu bilememiş olamazsın yaa kahverengi diyorum kardeşim
kAhverengi kare şeklinde plakalar kardeşimBunu gerçekten anlamadım kulağıma fisildasana
anladım bacım
Değişik bi tohum ne alaka amaAklima bir şey geliyor amaç ile mi başlıyor
Hah gafasını yediğimAklima bir şey geliyor amaç ile mi başlıyor
Benim hala düşmüyorAllahim benim jeton sonradan düştü
Bak mühim olan sensin diyet değil şimdiden düriyeye bağlamaDeğişik bi tohum ne alaka ama
Heeeee dur anladım tohum derken şeyi kastettin galiba
Her mesajında iki kat daha açıklayıcı oluyorsun canım benim canım benimkAhverengi kare şeklinde plakalar kardeşim
Hani bunun yesillisi %80 o tohumu içereni oluyorBenim hala düşmüyor
Banane o da anlamamıs isteBak mühim olan sensin diyet değil şimdiden düriyeye bağlama
Hani bunun yesillisi %80 o tohumu içereni oluyortohum derken bonusa bakma sen adamlar işliyor onu kırk işlemden geçiyor siyah bir toz
Banane o da anlamamıs iste
Ben de doğru anladığımdan emin değilim bir de millete anlatıyorum yanlışsa ne gülerim ama
Pek hayara alemet gibi gelmediHani bunun yesillisi %80 o tohumu içereni oluyortohum derken bonusa bakma sen adamlar işliyor onu kırk işlemden geçiyor siyah bir toz
Banane o da anlamamıs iste
Ben de doğru anladığımdan emin değilim bir de millete anlatıyorum yanlışsa ne gülerim ama
Geçmiş olsun canim
Kızlar açıkçası midem küçülmüş galiba o kadar ağır geldi ki yediklerim çok afedersiniz kussam rahatlicam
Ne vardı bu kadar yicek bilmiyorum bir de tatlı aldırdım çayın yanına sanki yiyebilcek gibibenim yeme içme gecesi iptal siz gidin
Bu saatten sonra yiyip içeceğim tek şey şekersiz çay
İşte bu
Yav utandım öyle demeyeama yine de hem tecavuzcu hem gazozcuyu coşkun olarak hatırladım itiraf ediyorum
Ayrica sene teessüf ederim haftaici bunlar yedi ben baktım bugün beraber yiyek dedim yasssak hemşehrim diyorsunhoş zaten yiyemicekmisim midem çok kötü
Denemek lazimama simdi degil
Kitabının arasınada eyi bah55 ziyaretçiye el sallayarak teli bırakıyorum yoksa okuyamıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?