- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Allah seni napmasinPek hayara alemet gibi gelmedi
Şükür şimdi iyiyim canım sağ olteşekkür ederim canım
sana da geçmiş olsun üstünden abur cubur geçmiş biraz
Başımıza bir yasak çıktı artık sizi nerelerden toplıyacağız bilememAllah seni napmasinşu an mesajımı tekrar okudum da başka şeyleri de andırıyor gercekten
Şükür şimdi iyiyim canım sağ ol
Allah seni napmasinşu an mesajımı tekrar okudum da başka şeyleri de andırıyor gercekten
Şükür şimdi iyiyim canım sağ ol
Yok ben gündüz hiç bir şeye bakamıyorum tv açmıyorum kızdan dolayıİçimden de geçiriyorum bunu izleseSaricivcivcikcik ve sweetgirlcandy belki izliyor olabilir diye.
Kısmetse olur dan bahsediyorum.
O değil daha çok sayfa birikiyormuş sabaha nego ne yaparEee daha daha nasılsınız
Yok kız artık diyetteyim haftaicleri rahatımBaşımıza bir yasak çıktı artık sizi nereleden toplıyacağız bilmem
Valla canım iptalden önceki sınavda bi umudum vardı galiba olacak diyordum hatta tarih falan bayağı iyi geldi nerdeyse fulledim (ki tarihten çok korkuyordum).kpss noldu civcivim naptin
Kedi götü yemekte yasakmi
Değil heraldeBoş şekersiz çay içmek yasak değil dimi
Eminmisin
Yagsusgdjsywywgoyyyyy sesli güldüm yahuuuuu eşim diyor ne oluyirrrr
Ne anlatayım şimdi
Aaaaaa ben mi
Deterjan değil bacım bonus öyle diyor onun ne olduğunu bende anlamadım kahverengi plakaları anladım dadeterjan adı yasak değil ki
Korkarım aşkımın şiddetinden demiş kenan doğuluO değil daha çok sayfa birikiyormuş sabaha nego ne yapar
Vallah sen baslattin hsgshs hadi yine yap nego bizi kursuna dizsinAaaaaa ben mi
Deterjan değil bacım bonus öyle diyor onun ne olduğunu bende anlamadım kahverengi plakaları anladım da
Kudurun anam kudurun canım kudurunNego yok galiba hiç sesi çıkmıyor
Kudurmayacak miyiz niloyalar
Şaka şaka gelir melir ben bu riski alamam
YapmaaaaamVallah sen baslattin hsgshs hadi yine yap nego bizi kursuna dizsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?