Düzenli Evimiz & Hayatımız

Valla hamile kadina zulm eden ağır iş yaptiran leş yiyiciden farksiz diyordu bir hoca.

Allah sorsun ya baska ne denirki

Günaydın canlar

Dün akşam işten geç çıktım bir koşturma işlerimi hallettim, erkenden uyumuşum. Neler yaptım

Mutfak,hol ve banyo süpürüldü
Mutfak toplandı, tezgahlar ciflendi
Klozet ve lavabolar temizlendi
Bugün pazar var sebzeliğimi düzeltip sildim, eksik listemi çıkardım
Bir makina çamaşır yıkadım,astım

Bu sabah
Tekrar mutfak toplandı
Kumu temizleyip çöp çıkardım
Geri dönüşümleri hazırladım işe giderken götüreceğim.
Nego giysi dolabım düzgün ama bir çekmece var epeydir dokunmadığım yatak odasında onu düzeltirim akşama inş Hepinize güzel bir gün diliyorum

Efser Istemsizce gözümden yaşlar akarak okudum yazdıklarını bir çok konuda kendimi gördüm senin yazdıklarında erken evliligimiz mükemmel görünen hayatımız ama içimizde yanan bir ateş var ne zaman geçtiğini düşünüp unutsak hatırlayınca yaşananları başa dönüyor herşey aslında biz aştık onları unuttuk sildik Allah a havale ettik de hatırlatanlar hem suçlu hem güçlü oluyor ya ondan bu kırgınlık ... birbirini anlayan kalplerimize dokunan bir topigimiz var JES de arada bir kocaların totosunu keser daha ne olsun Nego da silinecek listesine mutsuz anıları da ekler ....Ne zamanlar yaşayıp geçirmişsin hatırlamak mutsuzluk değil güç versin sana da ...

Son düzenleme:
Oy kukrişim geçmiş olsun niye böyle ilerlemiş tüh iyi ki gitmişsin

Oy kukrişim geçmiş olsun niye böyle ilerlemiş tüh iyi ki gitmişsin
Sağol bonus,benim de bir yerim ağrıyor demeye fırsatım olmadı ki çocuklardan .Artık buraya yazmaya bile utanıyorum sürekli hastalık
Şimdi oğlanı bırakayım da alacağım ilaçları .

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…