Valla hamile kadina zulm eden ağır iş yaptiran leş yiyiciden farksiz diyordu bir hoca.Yangına körükle gitmek istemiyorum ama al işte en en en nefret ettiğim meseleler bunlar.....
Gerçekten çok sinirleniyorum ya. İşte bi evlilige yüz kişi karışırsa olacağı budur. Ama her şeyden önce vicdan meselesi bence. O mahluklar insan olsa evladı ya da kardeşi gibi davranirdi koruyup kollardi. Ama nerde akılları şeytanliga çalışıyor ancak.
Yarın bir gün yatağa düşer bisey olur sonra sen bakmak içinden gelmez (doğal olarak!) Ama yine vicdansız hayırsız gelin olmakla suclanirsin efserbu iğrenç düzen böyle gelmiş böyle gidiyor maalesef. İyice klasiklesmis saçma sapan.
Zaten sana baskıyla oruç tutturmalari apayrı bi olay.. ya gerçekten böyle insanların yatacak yeri yok cidden sonları kötü oluyor. Belki bu dünyada görmezsin ama ahirette mutlaka karsiligini alacaklar. İçini ferah tut sen.
Eşinin de bunları içten içe bilip sırf haklı görünmek için ortaya attığına eminim. Klasik davranışlar..
Allah sorsun ya baska ne denirkiBüyük kıza hamileyken tam doğuma bir ay ve bayram kvye temizlik yapılacak yanı kaçış yok bana oruç tutmam için piskolojik baskı yapıldı hoş onlar için tutmadım ama çok zorladım Rabbim için orucumu tuttum eçrini versin inşallah karnım burnumda hem orucum çaresiz yapamam diyemiyorum ama yapmalıyımda temizlik sırasında benim dizler oldu davul sana sancısını anlatamam gösteriyorum anlatıyorum kvsiydi eltsiydi ödemdir yok öyledir deyip halen işe koşturdular dizlerim morarıyor ne eşimi inandıra bilidim ne kvyi çevremdeki herkes abartıyosun gözüyle bakıyor öyle olunca susuyor kendimi suçluyorum
Bayramı o dizlerle hizmete koşturuldum ve aile geniş yanı gelenin gidenin haddi hesabı yok
Evime inmek zaten o durumda izin yok gitsem nerdesin diye kapıya geliyolar biraz uzansam ayağımı uzatsam her odadan biri çıkıyor
Her gece ağlıyorum ağrıdan üst baldırlarım kömür gibi ve bildiğin kangren gibi bayramın ertesi bu canavar ve annesi insafa geldi beni aldılar dr götürdüler doktor kvye önce bir fırcaladı bu nasıl olur diye sonra beni hastaneye yatırdılar on gün kaldım ne kalp damarı ne beyin cerahisi kaldı göstermedik bulamadılar tek şüpelendikleri yumuşak doku intihabı 10 boyunca serüm ve antibiyotik tedavisi yapıldı bu yüzden bebek 40.haftasını tamamlayamadan 36 haftadan sonra
doğdu
Bugün bu olayı hatırlattım o kadın bunları kendine hiç yaşatırmı yada buna izin verirmiydi hangi kadın buna musade eder ve sen neyin hesaplamasını yapıyorsunda bana bunu söylüyorsun ben varlığın içinde sırf terbiye görüp eğrileyim diye hizmetci gibi on sene çalıştırıldım.
Bunu hesaba dökersek bana borcu çıkacağını bildiği halde bunu söylüyor yaaa...
hizar deme sinanin hizar sesini taklit etmesi geliyor aklima guluyorumYok abi bu ana oğula bıçak değil hizar makinası lazim kesmeye
Günaydın ,aminGünaydınnnn bereketli hayırlı bir şekilde kar yağması mevsimlerin normale dönmesi umuduylaEki Görüntüle 3186843
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Geçmiş olsun inşallahGünaydın ,amin
Gece bir buçuk gibi doktora gittim ben dayanamadım kulağımın ağrısına
Boğazımda kulaklarım da enfeksiyonmuş,orada serum taktılar.
Eczane açılınca ilaçları da alıp başlayacağım bakalım .
Teşekkür ederim,aminGeçmiş olsun inşallah
Oy kukrişim geçmiş olsun niye böyle ilerlemiş tüh iyi ki gitmişsinGünaydın ,amin
Sağol bonus,benim de bir yerim ağrıyor demeye fırsatım olmadı ki çocuklardan .Artık buraya yazmaya bile utanıyorum sürekli hastalıkOy kukrişim geçmiş olsun niye böyle ilerlemiş tüh iyi ki gitmişsin
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinGünaydın ,amin
mükemmel görünen hayatımız ama içimizde yanan bir ateş var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?