Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aktif Lora dün benim küçük bi an gaza gelip oyuncak çekmecelerini dökmüş toplamaya başlayınca da yorulmuş öylece bıraktı.
Bütün gün nolcak oyuncaklar dedi en son ablasıyla topladılar
Maşallah en son başının çaresine bakmıs yavrum. Benimkilere bir ders vermem lazım. Akşamki attığım resimdeki dağınıklığı toplayın dedim heosini yatağın altına itmisler

Geçmiş olsun, dinlenmeye çalış en büyük ilaç dinlenmek, bir de varsa ada çayıyla gargara yap çok iyi geliyor

Günaydin kizlar
Dün ortalik toplayip salon mutfak kizin odası ve banyoyu süpürdüm. Konsolun tozunu aldim
Bulasik makinem temiz yıkamiyor.fiskiyesinin gozenekleri tikanmisti gecen birazini temizledim çikardim bazılar geri icine girdi.esim bugün bakacak.öf elimde yıkıyorum bitmiyor.
Yağdanligımı dün sıcak ve deterjanli suda beklettim.sabahta iyice telledim.
Ocagi ve aspiratörü iyice temizlicem bugün

Efser Efser ...... içim kıyıldı okurken, Rabbim sorsun hesabını

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Valla bende öyleyim artık demeye utanır oldum çevrem de öyle siz sürekli hastasınız diyorlar.
Ben biraz toparladım eşim birden hastalandı dün gece, istifra etti gece boyunca.
Maskeli gezdi bizler için ne olur ne olmaz diye motor kullandım diyor çarptı beni.Salgından korktum
Dışarı çıkınca da maskeli çıktı.Keşke herkes hastalandığında maske taksa iyi olurdu bence.
Hastalığımın üzerine kalçamda çıban çıktı kaç gündür oturamıyorum eziyet gibi tamamen.Sohpete gittim oturamıyorum toplantı çıktı sıralar da malum minder yok bayağ sıkıntılıyım.
Bünyem zayıflamış heryerimde çıban apse falan çıkıyor.

Maşallah en son başının çaresine bakmıs yavrum. Benimkilere bir ders vermem lazım. Akşamki attığım resimdeki dağınıklığı toplayın dedim heosini yatağın altına itmisler
Kısa bir döğüşten bağırmadan sonra işte en son misafir geliyor gazıyla bitirdiler

Alıntı da gördüm Efser çok sinir oldum karşı tarafa.
Seni anlıyorum kendini de affedemiyorsun bence. Karşı taraf için yorum yapmama gerek yok Allah için şu ruh emicilerden uzak dur ablam senin kalbin yeter çok iyi kalpli birisin buradan tanıdığım kadarıyla.
Durum bizde de aynı benim kv beni hizmetçi olarak görüyordu ben dur dedim artık 7 yıl sonra patladım.
Mesafimi katttım cevabımı verdim uslubumu bozmadan ve asla ama asla bir daha onunla konuşmayıp bi ortamda bulunmayacağım ölüsü ölüme dirisi dirime gelmesin.
Ama inan mental olarak kafa olarak çok rahatım.
Ben anlatsam aynı şekilde şu zamanda yıl olmuş ne hala beni boyunduruğu altında ezmeye çalışan insan tipi.
2 düşük yapmıştım bebeğime hamileyim anlıyorum günlerim geçmişti.
Hastaydı hastane de kaldı yanında kaldım eve getirmeden kova kova su taşıdım evini temizledim.Yetmedi bütün misafirlerini ağırladım asker gibi bütün gün hazır olda oturacak yer dahi yoktu artık mahfolmuştum.Kim bunu yapar ki 2 düşüğün ardından hiç oturmamak yıllarca beklenen bebek iğne vuruyorum hergün Rabb'im in yardımı işte
Karşılığında sadece nankörlük nankörlük gördüm benim kv inananılmaz biri kalbinde merhamet duygusu bana karşı yok.
En iyisi uzak durmak iletişimsiz olmak bana kafayı takmış durumdalar duruşum onlardan çok farklı bu yüzden herşeyimi hem eleştirip hemde aynısını yapıyorlar çok tuhaf beni taklit ediyorlar.Çevreden söyleyenler olunca fark ettim kesinlikle kıskançlık başka açıklaması yok
Senin de muhtemelen böyle canım ablam kıskanıyorlar seni aşağı çekmek için uğraşıyorlar.

Aaa niye belerteyim ne mutfaklar okudu bu gözler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…