Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sağol bonus,benim de bir yerim ağrıyor demeye fırsatım olmadı ki çocuklardan .Artık buraya yazmaya bile utanıyorum sürekli hastalık
Şimdi oğlanı bırakayım da alacağım ilaçları .
Olur mu öyle şey kukriş ya o nasıl laf ne utanması biz de yazıyoruz canım benim ❤
Daha dün her yerim ağrıyor diye yazdım napalım Allah beterinden korusun.

Al hemen başla inş çabucak fayda etsin.

Cok gecmis olsun kukrisim ortalik salgin dolu. Dikkat kendine. Varsa udi hindi yagi damlat şifa olacak inşallah

Sağol bonus,benim de bir yerim ağrıyor demeye fırsatım olmadı ki çocuklardan .Artık buraya yazmaya bile utanıyorum sürekli hastalık
Yemin ederim şuna çok üzüldüm . Niye böyle diyon allah icin. Biz hep birbirimizin yaninda olmadik mi. Niye cekiniyorsun ne varsa de belki birimiz olmaz birimizin bir tavsiyesi iyi gelir. Belki birinin duasi tutar

Hiç bir hayat mükemmel değil ki mükemmel görünüyorsa biz öyle gösteriyoruzdur boş balonları ortaya koyup.

Öyle eşim şöyledir böyledir demeyle olmuyor gerçekler
Yok be kuzusu benim ki öyle değil bir şeyden şikayet etsem kendi ailem de dahil bir elin yağ da bir elin balda derler kendine sorun arıyorsun şükürsüzsün diye devam eder benden çok onlar için mükemmel bir damat diyeyim

Çok geçmiş olsunn kukrişimm Bağışıklık sistemin düşmüş senin güzel dinlen beslen

Anladım canım ne diyim görmek istemeyen burnunun ucunu bile göremiyor

Hep öyleyiz canım valla.aslında ne garip bugün aileden hasta olmayan biri var dicez yakinda.
Gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…