Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ahhh Efser içim acıdı okurken vicdansızlık yazıklar olsun

Çok geçmiş olsun canım

Hiç bir hayat mükemmel değil ki mükemmel görünüyorsa biz öyle gösteriyoruzdur boş balonları ortaya koyup.

Öyle eşim şöyledir böyledir demeyle olmuyor gerçekler
Muhabbet hoşgörü karşılıklı olursa karşında kıymet bilen varsa oluyor yoksa tek taraflı sadece kadının çabasıyla olan tek şey koca bir hayal kırıklığı.

Sağol bonus,benim de bir yerim ağrıyor demeye fırsatım olmadı ki çocuklardan .Artık buraya yazmaya bile utanıyorum sürekli hastalık
Şimdi oğlanı bırakayım da alacağım ilaçları .
Geçen kış hep hastaydım insanın elinde değil ki canım kim ister hastalığı

Son düzenleme:
Bende sanki hasta olacak gibiyim boğazım şişiyor gibi.
İçten hafif yanıyor dışardan boğazıma dokununca ağrıyor yara var gibi
Canım geçmiş olsun İnşAllah hastalığa çevirmez
Geçmiş olsun canım

Aktif Lora dün benim küçük bi an gaza gelip oyuncak çekmecelerini dökmüş toplamaya başlayınca da yorulmuş öylece bıraktı.
Bütün gün nolcak oyuncaklar dedi en son ablasıyla topladılar
Tıpkı anası

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Olur mu öyle şey kukriş ya o nasıl laf ne utanması biz de yazıyoruz canım benim ❤
Daha dün her yerim ağrıyor diye yazdım napalım Allah beterinden korusun.

Al hemen başla inş çabucak fayda etsin.

Cok gecmis olsun kukrisim ortalik salgin dolu. Dikkat kendine. Varsa udi hindi yagi damlat şifa olacak inşallah

Çok geçmiş olsunn kukrişimm Bağışıklık sistemin düşmüş senin güzel dinlen beslen

Hep öyleyiz canım valla.aslında ne garip bugün aileden hasta olmayan biri var dicez yakinda.
Gecmiş olsun

Geçmiş olsun, dinlenmeye çalış en büyük ilaç dinlenmek, bir de varsa ada çayıyla gargara yap çok iyi geliyor

Çok geçmiş olsun sana da canım
Çok geçmiş olsun canım
Çok sağolun kızlar ,iyilik sağlık hepinizin üzerine olsun

Geçmiş olsun

Hiç bir zaman kayın aile sorunu yaşamadım ama ablamdan bilirim ; kv desinden dayak yemişliği, aç bırakılmışlığı, köle gibi çalıştırılmışlığı var, 39 kilo doğuma gitti bebek 2,30 doğdu zaten. Bazı insanlar saf kötülük olarak doğuyor, çekmek evla mı evliliğe değer mi bilmiyorum. Ben çekip aldım ablamı, bebeği birlikte büyüttük, sadece ablamın değil benim de hayatımı değiştirdiler.... Çok şey yaşandı aklımda kalan sadece kötülük, kendide oğlu da öldü, Allah'a hesap veriyorlar şimdi biz affetmedik Rabbim kendi bilir.... Ama hep diyorum evlilik bunları yaşamaya değmez, evinin prensesi olmayacaksan, mutlu olmayacaksan evlenmeye değmez tüm kadınlara diyeceğim bu. Hesap mutlak var inancımız tam ama yaşanacakta bir ömür var, böyle insanlara heba etmeye değmez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…