- 13 Ağustos 2020
- 15.682
- 89.051
- 598
- 32
Mezbahane lazım o zamanListem uzun ama keser misin onları bilmem
Ahhh Efser içim acıdı okurken vicdansızlık yazıklar olsunBüyük kıza hamileyken tam doğuma bir ay ve bayram kvye temizlik yapılacak yanı kaçış yok bana oruç tutmam için piskolojik baskı yapıldı hoş onlar için tutmadım ama çok zorladım Rabbim için orucumu tuttum eçrini versin inşallah karnım burnumda hem orucum çaresiz yapamam diyemiyorum ama yapmalıyımda temizlik sırasında benim dizler oldu davul sana sancısını anlatamam gösteriyorum anlatıyorum kvsiydi eltsiydi ödemdir yok öyledir deyip halen işe koşturdular dizlerim morarıyor ne eşimi inandıra bilidim ne kvyi çevremdeki herkes abartıyosun gözüyle bakıyor öyle olunca susuyor kendimi suçluyorum
Bayramı o dizlerle hizmete koşturuldum ve aile geniş yanı gelenin gidenin haddi hesabı yok
Evime inmek zaten o durumda izin yok gitsem nerdesin diye kapıya geliyolar biraz uzansam ayağımı uzatsam her odadan biri çıkıyor
Her gece ağlıyorum ağrıdan üst baldırlarım kömür gibi ve bildiğin kangren gibi bayramın ertesi bu canavar ve annesi insafa geldi beni aldılar dr götürdüler doktor kvye önce bir fırcaladı bu nasıl olur diye sonra beni hastaneye yatırdılar on gün kaldım ne kalp damarı ne beyin cerahisi kaldı göstermedik bulamadılar tek şüpelendikleri yumuşak doku intihabı 10 boyunca serüm ve antibiyotik tedavisi yapıldı bu yüzden bebek 40.haftasını tamamlayamadan 36 haftadan sonra
doğdu
Bugün bu olayı hatırlattım o kadın bunları kendine hiç yaşatırmı yada buna izin verirmiydi hangi kadın buna musade eder ve sen neyin hesaplamasını yapıyorsunda bana bunu söylüyorsun ben varlığın içinde sırf terbiye görüp eğrileyim diye hizmetci gibi on sene çalıştırıldım.
Bunu hesaba dökersek bana borcu çıkacağını bildiği halde bunu söylüyor yaaa...
Çok geçmiş olsun canımGünaydın ,amin
Gece bir buçuk gibi doktora gittim ben dayanamadım kulağımın ağrısına
Boğazımda kulaklarım da enfeksiyonmuş,orada serum taktılar.
Eczane açılınca ilaçları da alıp başlayacağım bakalım .
Muhabbet hoşgörü karşılıklı olursa karşında kıymet bilen varsa oluyor yoksa tek taraflı sadece kadının çabasıyla olan tek şey koca bir hayal kırıklığı.Hiç bir hayat mükemmel değil ki mükemmel görünüyorsa biz öyle gösteriyoruzdur boş balonları ortaya koyup.
Öyle eşim şöyledir böyledir demeyle olmuyor gerçekler
Geçen kış hep hastaydım insanın elinde değil ki canım kim ister hastalığıSağol bonus,benim de bir yerim ağrıyor demeye fırsatım olmadı ki çocuklardan .Artık buraya yazmaya bile utanıyorum sürekli hastalık
Şimdi oğlanı bırakayım da alacağım ilaçları .
Canım geçmiş olsun İnşAllah hastalığa çevirmezBende sanki hasta olacak gibiyim boğazım şişiyor gibi.
İçten hafif yanıyor dışardan boğazıma dokununca ağrıyor yara var gibi
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Valla bende öyleyim artık demeye utanır oldum çevrem de öyle siz sürekli hastasınız diyorlar.
Ben biraz toparladım eşim birden hastalandı dün gece, istifra etti gece boyunca.
Maskeli gezdi bizler için ne olur ne olmaz diye motor kullandım diyor çarptı beni.Salgından korktum
Dışarı çıkınca da maskeli çıktı.Keşke herkes hastalandığında maske taksa iyi olurdu bence.
Hastalığımın üzerine kalçamda çıban çıktı kaç gündür oturamıyorum eziyet gibi tamamen.Sohpete gittim oturamıyorum toplantı çıktı sıralar da malum minder yok bayağ sıkıntılıyım.
Bünyem zayıflamış heryerimde çıban apse falan çıkıyor.
Vallahi dün çamaşırı yerleştirirken kendi rafım için dedim ki şurayı bi yapamadım inş nego ödev verir
Tıpkı anasıAktif Lora dün benim küçük bi an gaza gelip oyuncak çekmecelerini dökmüş toplamaya başlayınca da yorulmuş öylece bıraktı.
Bütün gün nolcak oyuncaklar dedi en son ablasıyla topladılar
Nego ölsün2 gün dışarı çıktım ya premses vucudum tepki veriyor
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Olur mu öyle şey kukriş ya o nasıl laf ne utanması biz de yazıyoruz canım benim ❤
Daha dün her yerim ağrıyor diye yazdım napalım Allah beterinden korusun.
Al hemen başla inş çabucak fayda etsin.
Cok gecmis olsun kukrisimortalik salgin dolu. Dikkat kendine. Varsa udi hindi yagi damlat şifa olacak inşallah
Çok geçmiş olsunn kukrişimmBağışıklık sistemin düşmüş senin güzel dinlen beslen
Hep öyleyiz canım valla.aslında ne garip bugün aileden hasta olmayan biri var dicez yakinda.
Gecmiş olsun
Geçmiş olsun, dinlenmeye çalış en büyük ilaç dinlenmek, bir de varsa ada çayıyla gargara yap çok iyi geliyor
Çok geçmiş olsun sana da canımGeçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Valla bende öyleyim artık demeye utanır oldum çevrem de öyle siz sürekli hastasınız diyorlar.
Ben biraz toparladım eşim birden hastalandı dün gece, istifra etti gece boyunca.
Maskeli gezdi bizler için ne olur ne olmaz diye motor kullandım diyor çarptı beni.Salgından korktum
Dışarı çıkınca da maskeli çıktı.Keşke herkes hastalandığında maske taksa iyi olurdu bence.
Hastalığımın üzerine kalçamda çıban çıktı kaç gündür oturamıyorum eziyet gibi tamamen.Sohpete gittim oturamıyorum toplantı çıktı sıralar da malum minder yok bayağ sıkıntılıyım.
Çok sağolun kızlar ,iyilik sağlık hepinizin üzerine olsunÇok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsunGeçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Valla aklıma geldi ya allah kolaylık versin her gün çıkana böyle de iyice koflaştımNego ölsün
Birini niye tutmadılarDolap kaldı bugünlük temizliğe yardıma gidicemNego iş bitti dün baya bi yaptılar zaten ben gitmedimdi
Bulamadık hiç çevrede.Birini niye tutmadılar
Alıntı da gördüm Efser çok sinir oldum karşı tarafa.
Seni anlıyorum kendini de affedemiyorsun bence. Karşı taraf için yorum yapmama gerek yok Allah için şu ruh emicilerden uzak dur ablam senin kalbin yeter çok iyi kalpli birisin buradan tanıdığım kadarıyla.
Durum bizde de aynı benim kv beni hizmetçi olarak görüyordu ben dur dedim artık 7 yıl sonra patladım.
Mesafimi katttım cevabımı verdim uslubumu bozmadan ve asla ama asla bir daha onunla konuşmayıp bi ortamda bulunmayacağım ölüsü ölüme dirisi dirime gelmesin.
Ama inan mental olarak kafa olarak çok rahatım.
Ben anlatsam aynı şekilde şu zamanda yıl olmuş ne hala beni boyunduruğu altında ezmeye çalışan insan tipi.
2 düşük yapmıştım bebeğime hamileyim anlıyorum günlerim geçmişti.
Hastaydı hastane de kaldı yanında kaldım eve getirmeden kova kova su taşıdım evini temizledim.Yetmedi bütün misafirlerini ağırladım asker gibi bütün gün hazır olda oturacak yer dahi yoktu artık mahfolmuştum.Kim bunu yapar ki 2 düşüğün ardından hiç oturmamak yıllarca beklenen bebek iğne vuruyorum hergün Rabb'im in yardımı işte
Karşılığında sadece nankörlük nankörlük gördüm benim kv inananılmaz biri kalbinde merhamet duygusu bana karşı yok.
En iyisi uzak durmak iletişimsiz olmak bana kafayı takmış durumdalar duruşum onlardan çok farklı bu yüzden herşeyimi hem eleştirip hemde aynısını yapıyorlar çok tuhaf beni taklit ediyorlar.Çevreden söyleyenler olunca fark ettim kesinlikle kıskançlık başka açıklaması yok
Senin de muhtemelen böyle canım ablam kıskanıyorlar seni aşağı çekmek için uğraşıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?