Nego bunu da görmez tabiBittibu akşam serbest diye attım
Bi bitmediniz beeeee
Cok gecmis olsun canim opuyorum yanaciklarindanGünaydın güzel kadınlar
Herkese iyi bir hafta sonu diliyorum
Akşam yazamadım, idrar yolu iltihabı olmuşum, antibiyotik başladım, kötüydüm çok dolaşmadım erkenden yattım. Nevresimleri değiştirdim, mutfağı toplayıp bulaşığı çalıştırdım hepsi o. Bugün biraz toparlanırım inşallah
Buda ben uykuya doyamadigim vakitte gidip uyuyo ya ayar oluyorum
Noldu mimesise@mimesis canım geçmiş olsun
Ben yokum ya gulleri fayansa da serersin tepene de
Bonusa noldu la@Bonus tatlım geçmiş olsun
Hosbuldum tubisim.Hoşgeldin jesim
dun basi onceden de sirti agriyorduBonusa noldu la
Minik ninik cinik napiyon totsunu kestigimin minigi
Hurdaya ayiracagim onu az kaldidun basi onceden de sirti agriyordu
10 kilo un yogurttum kocama asagida pisi uapacagiz hava cok guzelMinik ninik cinik napiyon totsunu kestigimin minigi
herkes davetli gelin soma ya alir8m ben sizi aracimla10 kilo un yogurttum kocama asagida pisi uapacagiz hava cok guzel
Yaaaa bende istiyom offff10 kilo un yogurttum kocama asagida pisi uapacagiz hava cok guzel
Kalbini seveyim jesimmm Allah razı olsunHosbuldum tubisim.Disardan takip etmeye çalışıyordum. Okudum seni ve cuma niyetine cok dua ettim sana üzme canini olur mu. Yaz ne geciyorsa içinden paylas tutma olur mu
Canim benimKalbini seveyim jesimmm Allah razı olsun
Paylaşiyorm zaten siz benim ikinci ailemsiniz arkadaşımsiniz
Hosbuldum canim benim
Civciv yaDertlerimiz bile aynı ben de sabahtan beri ne yemek yapsam diye dusunuyorum
Yani kuru fasulye, nohut, karniyarik, fırında sebze, patlıcan oturtma hepsi olabiler benceçok yardımcı oldum gerçekten.
Benim de dünden fırın sebze var yanına kapuska yapsam her şey sebze olacak makarna yapsam gönül razı değil mercimek corbasi yapiyim en iyisi.
Sana yazarken kendi yapacağım yemeği buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?