Birinin kv sinin totosu yüzünden ban yedim
Ohhh sende iyi giydiriyon bana heeee totosunu kestigim
B.. Yoluna gittin be Jes. Neyseki çabuk döndün
Gece deprem olmuş sabahta artcılarıNoldu mimesise
Sırtı ağrıyormuşBonusa noldu la
Üstüme iyilik sağlıkBeddua mi ettin nettin la
Ohh ne güzel gider kalabalıkla hem de açık havada10 kilo un yogurttum kocama asagida pisi uapacagiz hava cok guzel
Diyetteyiz diye yapmiyim dedim makarna loram ya. Ama çorbadan da vazgeçtim zatenCivciv yamakarnaya niye gönül razı değil menü çıktı ne güzel bugün zorlama yapmak istemedim bişeyde bulamadım tavuğun içine sebze koymuştum zaten. Soğan halkası ve patates kizarttim
Davlumbaz ve fırını da hallettim kızımın odasına daldım biraz şifonyerini ve çalışma masasını hallettim dolap, bazasını da yarın yaparım yoruldum çokBugün pek çalışkanım tuvaleti banyoyu detaylı temizledim dolapların içleri vs mutfak tezgahını pırıl pırıl ettim çamaşır suyuyla sıra davlumbaz ve fırında önce bir gayfe
Teyzesiii yesin onu yesinnnnSelam kızlar bakamadım buralara bugün aşı olduk benim paşa biraz huysuz
Sağol bonusum.Hasret bitecek güzel başlangıçlarımız olsun inşAllah amintİnnoşşşş çok sevindim ne güzel haber bu
Jesikommmm az kaldı artık aynı saat düzeninde uyuyup uyanacağızBuda ben uykuya doyamadigim vakitte gidip uyuyo ya ayar oluyorum
Keşkee kuzum ne güzel olurduSana yardıma geleyim
Biseler Tirtiklarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?