Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam güzeller güzelleri
Haftasonu gevşekliğindeyim

Sabah işleri, herkes evde.
Nevresim değiştirdim.
Wc yıkadım.
Çocukları annemlere bırakıp alışverişe gittik.
Akşama da anamlarla birlikte eltimlere gidicez.
Yemekler annemden, çay eltimden bugun rahatım

Şimdi dışardayım arada derede sizlere selam çakmak istedim.
Sonra okuyacağım sizleri.Biraz insafınız varsa çok konuşmazsınız
Mıncırdım

İşten geldim veee hemen işlere koyuldum
ev havalandırdı
çamaşır mak.çalıştırıldı
yatak toplandı
ev süpürüldü
ev silindi
toz alındı ( ayy bezler canavar gibi )
yemek yapıldı (karnıbahar haşladım çorba var )
mutfak temizdi yine de buzdolabı bul.mak. fayanslar ocak vs... bez gezdirdim
wc ve lavaboyu yıkadım
Havluları değiştirdim
çöpleri attım

çamaşır bitince asılacak (umarım haftaya kadar kurutma mak. gelir kargoda şuan)

Bu günlük bu kadar yarına nasip

Beddua mi ettin nettin la
Üstüme iyilik sağlık
Kendin ettin kendin buldun ceeesss yicem yicem dedin
10 kilo un yogurttum kocama asagida pisi uapacagiz hava cok guzel
Ohh ne güzel gider kalabalıkla hem de açık havada
Civciv ya makarnaya niye gönül razı değil menü çıktı ne güzel bugün zorlama yapmak istemedim bişeyde bulamadım tavuğun içine sebze koymuştum zaten. Soğan halkası ve patates kizarttim
Diyetteyiz diye yapmiyim dedim makarna loram ya. Ama çorbadan da vazgeçtim zaten

Bugün pek çalışkanım tuvaleti banyoyu detaylı temizledim dolapların içleri vs mutfak tezgahını pırıl pırıl ettim çamaşır suyuyla sıra davlumbaz ve fırında önce bir gayfe
Davlumbaz ve fırını da hallettim kızımın odasına daldım biraz şifonyerini ve çalışma masasını hallettim dolap, bazasını da yarın yaparım yoruldum çok

Selam canlar
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Ocak tezgah lavabo silindi
Mutfak şupuruldu
Salon havalandi
Çöpler attirildi
Gece mutfak temizlencek
Yarinda aylık temizliğimi yapicam camlar koltukar perdeler vs hazir hava guzelken eşimde yardım eder mis olur . .... Ancak kafam rahat edecek böylesi

Merhaba kızlar, iyi akşamlar anca gelebildim.
Sabah kahvaltısı yapıldı, yataklar toplandı.
Bulaşıklar toplandı, elde yıkanacaklar yıkandı.
Evi detaylı süpürdüm, salon heryer kırıntı toz hergün süpürülüyor halbuki bu nasıl oluyor anlam veremiyorum.
Masalar Vikingle silindi.
7 parça ütü yapıldı.
Lavaboyu, wc yi yıkadım.
Çocuklar geldi mısır falan indirdim gidince tekrar evi topladım, yerleri gırgırladım.
Halı çokça lekelenmişti bebiş sağolsun bütün lekeleri çitiledim temizledim mecburen çamaşır suyu kullandım halı beyaz zaten. Ardından duruladım.
Bulaşıkları yerleştirdim bulaşık makinesini çalıştırdım
Yemek yaptım.
Çok yorgunum.

kahvaltı hazırladım mutfağı temizledim bulaşık makinesi ni çalıştırdım oturma odası süpürülup silindi vestiyeri düzenleyip sildimkıymalı ıspanaklı börek yaptım 'patatesli çiğ köfte yaptım diğer kardeşim de kek ile kurabiye yapmış tı kardeşim ve arkadaşları geldi kahve servisi yaptım çamaşır makinasını çalıştırdım çok da birşey yapmamışım bugün akşam yemeğini hazırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…