- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
hala var evde gelene gecen verdik Allah kabul etsin insallahYaaaa bende istiyom offff
cok guzel oldu yuruyuse cikan herkes nasiplendiÜstüme iyilik sağlık
Kendin ettin kendin buldun ceeesss yicem yicem dedin
Ohh ne güzel gider kalabalıkla hem de açık havada
Diyetteyiz diye yapmiyim dedim makarna loram ya. Ama çorbadan da vazgeçtim zaten
Onlara da şifa olsuncok guzel oldu yuruyuse cikan herkes nasiplendiyuruyuse cikanlara iyi yaptik kotu mu bilemedim
abbowwwww beni de al beni de ben de istiomGelin gelin düğün var totosunu kestiklerim bensiz keyif attiniz heeeEki Görüntüle 3188141 Eki Görüntüle 3188142 Eki Görüntüle 3188143
insAllahOnlara da şifa olsun
Avcunu yala bi kazan pişi yedin bensizabbowwwww beni de al beni de ben de istiom
Kestaneyi dün gece yedim de şu baklavalar beni mahvetti şu an ceeesss yalan söylüyorlar dün gece herkes dut yemiş bülbül gibiydiGelin gelin düğün var totosunu kestiklerim bensiz keyif attiniz heeeEki Görüntüle 3188141 Eki Görüntüle 3188142 Eki Görüntüle 3188143
Afiyet şifa olsun ben de bu gece içeyim sıcak sıcakBugün. Ihlamur günü ... Şifa olsun
Avcunu yala bi kazan pişi yedin bensiz
Bananeeee bananeeeeeeKestaneyi dün gece yedim de şu baklavalar beni mahvetti şu an ceeesss yalan söylüyorlar dün gece herkes dut yemiş bülbül gibiydi
YAaa jess çok fenasin heeeeGelin gelin düğün var totosunu kestiklerim bensiz keyif attiniz heeeEki Görüntüle 3188141 Eki Görüntüle 3188142 Eki Görüntüle 3188143
Cipsi de hiç eksik olmuyor hanımefendininYAaa jess çok fenasin heeee
Afiyet olsun
Heee fenayım dimiiii dün helvalari yutarken oyle demiyodunYAaa jess çok fenasin heeee
Afiyet olsun
bir daha alimoglunun şu minik baklavalari varya onlardan ye bakGelin gelin düğün var totosunu kestiklerim bensiz keyif attiniz heeeEki Görüntüle 3188141 Eki Görüntüle 3188142 Eki Görüntüle 3188143
Alimoglu kim labir daha alimoglunun şu minik baklavalari varya onlardan ye bak
Minik çiçeği g den sonra koyunca gune yerine gotune diye okudum lagune gec basladik kahvalti yaptik
toparladim
camasir katladim
evin karmasasini duzelttik
normalde disari cikacaktik ailece plan degisikligi ile
esimin istegini yaptik Allah kabul etsin
Anca tavalari legenleri tepsileri yikadim
oglum cay koydu cay icecegim
bir makina daha katlanacak
ve yikanacak cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?