Bu nasıl bir mide senteziGelin gelin düğün var totosunu kestiklerim bensiz keyif attiniz heeeEki Görüntüle 3188141 Eki Görüntüle 3188142 Eki Görüntüle 3188143
Kiz saatlerdir canim sıkkındı hatta agladim bayagı.ama senin su msjına güldüm sesli.Minik çiçeği g den sonra koyunca gune yerine gotune diye okudum la
Gelin gelin düğün var totosunu kestiklerim bensiz keyif attiniz heeeEki Görüntüle 3188141 Eki Görüntüle 3188142 Eki Görüntüle 3188143
+++Evi toparladım havalandirdim rutin işler
Kuruyan çamaşırları topladım şimdi katlicam
Mutfağı topladim elimde yikancaklari yikadm
Limon vardı bi kismni sıktım buzluğa attım kalanını yarin halletcm yorgunum
Bulaşık makinesinin filtresini temizledim
Spor yaptım
Çöpleri attım, çöp kovasını yikadim
Çayı demledim
Şimdi çamaşır katlicam sonra kendime aylik bi çalışma programi hazirlicam. Bir de robotun parçalarını yikicam yarına hazır olsun. Yarın güzel bi temizlik yapmam lazım
Evler zaten yap,boz.Ayy ben de geldim.
Çalışıyorum ( özel sektörde öğretmenim) ve çok yoruluyorum gerçekten ama şu evdeki dağınıklık beni daha çok yoruyor.
Ben de sizden feyz alıp ucundan kıyısından tutsam ne güzel olur
Aynen valla bende bu üçlüyü bir arada yiyemem herhalde.Bu nasıl bir mide sentezi
Ben bu üçlüyü bir arda yesem alak bulak olurum
Baklava,kestane,mısır cipsi hemide dip soslu
Erkek ve hamur yoğurmak bu gözler doğru mu okudu10 kilo un yogurttum kocama asagida pisi uapacagiz hava cok guzel
Git canım bulursan bazen ağrıyla gidiliyor fıtık çıkmıyor bazende fıtık ağrı değil uyuşma falan yapıyorAy ben geldim üstümden tır geçti resmen bugün çok şükür atlattık
Kızlar ya 1 haftadır bacağımda bi sıkıntı var. Tam üst hbacağımın birleşim yeri yürürken yere basınca acıyor topallıyorum o derece gece yatakta dönemiyorum falan. Hamileyken de olmuştu. Şimdi niye oldu bu ne anlamadım. Bugün gelen misafirler de korkuttu beni bel fıtığı olabilir diye. Belimde aktif ağrı yok olur mu bilemedim dehafta içi randevu bulursam bi gideyim diyorum
Ay inşallah değildir bonusum ilk defa bi hastalıktan çok korktum. Düşündüm durdum nasıl olacak edecek varsa diye. Malum kız küçük kucakta sürekliGit canım bulursan bazen ağrıyla gidiliyor fıtık çıkmıyor bazende fıtık ağrı değil uyuşma falan yapıyor
Korkma kuzum o bölgede ağrıya birçok şey sebep oluyor tek fıtık değil.Ay inşallah değildir bonusum ilk defa bi hastalıktan çok korktum. Düşündüm durdum nasıl olacak edecek varsa diye. Malum kız küçük kucakta sürekli
Ben ya tuzlu yerim ya tatlı hepsini aynı anda tüketemem
Önce onu yiyodurBen ya tuzlu yerim ya tatlı hepsini aynı anda tüketemem
Baklava arkasından yoğurt nasıl olacak o iş
Kız niye bu kadar heyecanlisınSelam kızlar bende temizlik başladı 1 saatttir baya yol katettim ama ayy şimdidden nasıl güzel oluyor bı görseniz
Sonuca az kaldı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?