Ben tok karnına tatlıda yiyememÖnce onu yiyodur
Sıralamasi hic farketmez ben yerimÖnce onu yiyodur
Ben tok karnına tatlıda yiyemem
Ben ramazanda hiç tatlı yimemem mesala tıka basa doyuyorum asla ağzıma sürememNeden açken mi yersin naparsın?
Sağol derenim ama böyle dipten yapınca heves ediomKız niye bu kadar heyecanlisın
Sankim ilk defa yapiyon sanacak bilmeyenlerhergün gıcırdatiyon zaten mutfagi
Ben karışık yiyemem patates cipsinde 1 senede 5 taneyi geçmezSıralamasi hic farketmez ben yerim
Sağol derenim ama böyle dipten yapınca heves ediommanyak bı heyecan işte
Allah iyiligini versinSağol derenim ama böyle dipten yapınca heves ediommanyak bı heyecan işte
Noodle efsane kiz.hele o acili baharatli suyu hmmmmmmBen karışık yiyemem patates cipsinde 1 senede 5 taneyi geçmez
Ya yer fıstıklı olanı varya onu yerim yada mısır cipsinden yerim.
Noodle asla yiyemem kokusu beni benden alır
Oyyyyyyy deme nefret ediyorum a ha büyük kız alıştırdı bunları evde kokusunu aldım kaçaçak delik arıyorlarNoodle efsane kiz.hele o acili baharatli suyu hmmmmmm
Bide fıtıkta kalçadan bacağa diyor da kalça tarafında yok bende ön kısımda. Yoruldum evet bu aralar belkide ondanKorkma kuzum o bölgede ağrıya birçok şey sebep oluyor tek fıtık değil.
Kimbilir neden oluyor işte erkenden gitmek lazım.
Yorulduysan bu ara ondan da olur tabi
Sanırım öyle yapicam kafamda planlar kuruyorum bı yandan da hayırlısı bakalm nanemBu 4 Ayda korunacak değilsin kafandan her birliktelik hamile kalıyım düşüncesi çıksın akışına bırak kilo vermeye çalış folik asit almaya başla 4 ayın sonunda gidersin doktora da
Geçmiş olsun cnm umarım gecicidirAy ben geldim üstümden tır geçti resmen bugün çok şükür atlattık
Kızlar ya 1 haftadır bacağımda bi sıkıntı var. Tam üst hbacağımın birleşim yeri yürürken yere basınca acıyor topallıyorum o derece gece yatakta dönemiyorum falan. Hamileyken de olmuştu. Şimdi niye oldu bu ne anlamadım. Bugün gelen misafirler de korkuttu beni bel fıtığı olabilir diye. Belimde aktif ağrı yok olur mu bilemedim dehafta içi randevu bulursam bi gideyim diyorum
Evettt neler yaptım nelerSelam kızlar bende temizlik başladı 1 saatttir baya yol katettim ama ayy şimdidden nasıl güzel oluyor bı görseniz
Sonuca az kaldı gibi
Efsoo bende öyleyim valla ,Ben ramazanda hiç tatlı yimemem mesala tıka basa doyuyorum asla ağzıma süremem
şerbetli tatlıyla aram yok yersem yersem sütlü tatlı yemeğin üzerinden baya geçmesi lazım
Şerbetlide yersem bir iki dilim
Bakma Çok light'ım aslında
Al benden de o kadar seveni o kadar çok kiOyyyyyyy deme nefret ediyorum a ha büyük kız alıştırdı bunları evde kokusunu aldım kaçaçak delik arıyorlar
Böyle yazınca kendime diyom bu kilo nerden geldiSanırım öyle yapicam kafamda planlar kuruyorum bı yandan da hayırlısı bakalm nanem
Geçmiş olsun cnm umarım gecicidir
Evettt neler yaptım neler
Koltuk örtüleri ve sehpa örtüleri yıkandı
Dolaplar iç dış silindi
Davlumbaz Ocak fırın silindi
Ocak gözleri ve demirleri elde yıkandı
Baharatlkllar ve erzak kapları boşaltıldı
Makinede kısa programda yıkandı kurulandi yerleştirildi
Erzak çekmecesi ve erzak kaplarinin yeri değiştirildi
Kaşıklık silindi çekmeceler düzenlendi
Çekmecelerin içi silindi
Erzak kase koydugum kaseler legenler makineye atıldı kısa zamanda yıkandı yerleşti
Buzdolabı iç dış silindi
Bulasik Makinesi silindi
Tezgah arası,tezgah ,lavabo camasir suyla silindi kurulandi
Mutfakta tamamen dip kose isim bitti ... Düzenli yapınca gerçekten zorlamiyormus
Yarın 2.30 saatten kurtardım kendimi
Yarında camlar tüller koltuklar yemek masası sandalyeleri silincem banyo vs
İnşallah kolayca biter
Efsoo bende öyleyim valla ,ama gel gör ki my fat
Shsjsjsj ben atlet bez öyle yapmıyorm artıkAllah iyiligini versin
Gecen bende doktorun odasindayim. Kızı muayeneye gotürmüstüm.baktim karsi apartmanda kadin cam siliyor. Acaba dedim nasil siliyor.
Ayni benim gibi once ıslak bez sonra atlet
Al buda benden bi cılginlık
Bana hep gelir nerden oldgu belli de olmazBöyle yazınca kendime diyom bu kilo nerden geldikendime bile inanasım yok
Benimkiler pandemide zıvanada çıkıp beni deli ettilerAl benden de o kadar seveni o kadar çok kiben tadına bile bakmadım hiç
Ser de delilik var bonusumDeli deli olma
Bu nasıl bir mide sentezi
Ben bu üçlüyü bir arda yesem alak bulak olurum
Baklava,kestane,mısır cipsi hemide dip soslu
Aynen valla bende bu üçlüyü bir arada yiyemem herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?