Bende 4 var 2 de calistiriyorum 70 derecebenim de beko 3 programli
bakiyorim cevremde arcelik olanlarin bardaklari mis gibi benim jep bugulu kirilmayinca atamiyorsun daBenim önceki Arçelik di.şimdi Vestel memnunum
Mintax 70 derecede tertemiz cikarmadi mi ?Cidden çok yaama başkası da yaramıyor
Hep üstünde de kalıyor bulaşıkların bir de toz tozEn fena deterjan kokan o kukrişim ya hepsinin zararı var tabiki ama onda sanki durulanmamış gibi deterjan kokusu oluyor
Benimde oyle ama ben ne parlatici ne tuz kullanmiyom sadece tabletbakiyorim cevremde arcelik olanlarin bardaklari mis gibi benim jep bugulu kirilmayinca atamiyorsun damisafire de cikaramiyorum oyle bardagi
makinan kac senelik jesMintax 70 derecede tertemiz cikarmadi mi ?
Elektrik olarak geri dönmüyor mu fark jesimMintax 70 derecede tertemiz cikarmadi mi ?
4 e geliyor nerdeysemakinan kac senelik jes
Yav ben onu hic dusunemedimElektrik olarak geri dönmüyor mu fark jesim
daha yeniymis seninki ben benimkinin motoru yiprandi heralde pervanesi iyi donmuyor olabilir4 e geliyor nerdeyse
kisa programlarda daha cok enerji ve motor zorlanmasi oluyormus ..bir tamirci beyaz esya icin buni diyordu ozellikle camasir makinasiElektrik olarak geri dönmüyor mu fark jesim
Ediyor program farkı çamaşırda bulaşıkda da etkiliyormuş .Yav ben onu hic dusunemedimfark eder mi cidden.
Vallaha mi minikkisa programlarda daha cok enerji ve motor zorlanmasi oluyormus ..bir tamirci beyaz esya icin buni diyordu ozellikle camasir makinasi
50 kullanıyorum ben çok yoğun şeyler olursa 75 açıyorum nadir .kisa programlarda daha cok enerji ve motor zorlanmasi oluyormus ..bir tamirci beyaz esya icin buni diyordu ozellikle camasir makinasi
Süre ayni, sadece derece farkli suyun isinma derecesi bu denli etkiler mi kiEdiyor program farkı çamaşırda bulaşıkda da etkiliyormuş .
ben tamircinin yalancisiyimVallaha mi minik
Bende hep 50 kullaniyordum da mintax 70 de tertemiz yapinca yaglilari oyle kullanıyorum artik. Napalim odeyecegiz artik50 kullanıyorum ben çok yoğun şeyler olursa 75 açıyorum nadir .
Hayır gece tarifesi diye birşey var .ben tamircinin yalancisiyimmesela geceleri calistirin diyorlar ya makinalar icin ..esim elektrikci diyor ki gece calistirmak 10 krs falan tasarruf ediyormus onun icindr makina da unutulup kokmasina degmez
bende cesit yok zaten ekonomik -58 dk- yogun 70 derece ben hep 58 de kullaniyorum50 kullanıyorum ben çok yoğun şeyler olursa 75 açıyorum nadir .
ne kadar farkeder kiHayır gece tarifesi diye birşey var .
Bizim süremiz bitt o zaman ben hep sekizden somra açardım mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?