Gunaaydın8 ocak ödevi
Çamaşır katlayıp yerleştirmek.
Dış kapıyı silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
Oriana
tablet mi sivi mi ?Kizlar mintax i hanginiz önermişti bilmiyorum da resmen hayatim.kurtuldu.fairy e 1 tanlete 4 tl vermek vallahi akil kari degil. Aldim mintax sadece 50 derece degil 70 te calistiriyorum kirlileri. Mis gibi cikti valla maşallah diyim. Gittim hemen 4 paket aldim stok yaptim
ohh misss afiyet olsun simdidenPazara da gittim geldim balık aldım
Tabletttttablet mi sivi mi ?
Sağol canımohh misss afiyet olsun simdiden
sivisini almistim ben ama ablam tabletinin iyi olmadigini soyliyordu tuz ve parlatici da ne kullaniyorsunTabletttt
Ben almıştım ama memnun kalamadım canım hepsini bitirene kadar yüksek derecede kullandım hepTabletttt
Her makinede aynı sonuç vermiyor deterjanlar artık iyice emin oldumBen almıştım ama memnun kalamadım canım hepsini bitirene kadar yüksek derecede kullandım hep
ya bence makinadan makinaya fark ediyor buBen almıştım ama memnun kalamadım canım hepsini bitirene kadar yüksek derecede kullandım hep
Bence de ,yan komşum biminkini kullanıyor o gayet memnun ben de hiç işe yaramıyor ,fairy den memnun kalıyorum bir tekHer makinede aynı sonuç vermiyor deterjanlar artık iyice emin oldum
Aynen 50 derecede bende de sonuc vermedi de 70 de calistiririm ne olacak kiBen almıştım ama memnun kalamadım canım hepsini bitirene kadar yüksek derecede kullandım hep
tam da onu yazmistim bendeHer makinede aynı sonuç vermiyor deterjanlar artık iyice emin oldum
Beko benimHer makinede aynı sonuç vermiyor deterjanlar artık iyice emin oldum
Bende platinium plus kullaniyordum da 4.90 tl ne yav tablet adediBence de ,yan komşum biminkini kullanıyor o gayet memnun ben de hiç işe yaramıyor ,fairy den memnun kalıyorum bir tek
Benim önceki Arçelik di.şimdi Vestel memnunumya bence makinadan makinaya fark ediyor bu
annemin makimasi 3 yillik daha 2 kere tuz koymus
parlatici isigi da hic uanmamis koymamis
bardaklarinda tek cizik yok benim bardaklar les gibi bugulu cikiyor tuz yada parlatici eksik olsa
makina bozulinca bende arcelik alacagim
benim de beko 3 programliBeko benim
En fena deterjan kokan o kukrişim ya hepsinin zararı var tabiki ama onda sanki durulanmamış gibi deterjan kokusu oluyorBence de ,yan komşum biminkini kullanıyor o gayet memnun ben de hiç işe yaramıyor ,fairy den memnun kalıyorum bir tek
Cidden çok yaBende platinium plus kullaniyordum da 4.90 tl ne yav tablet adedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?