Düzenli Evimiz & Hayatımız

ya bu hani sarj aletleri fis te kaliyor ya o bile elektrik harcamiyormus harciyormusta 3-4 ayda bir saat ampul yanmasi kadar anca bunlari soyleyen de esim tabi
Evet bizim incelendi mesela bana çok geliyor fatura diye bilirkişiler öyle dedi .Fişte hiçbirşey kalmasın falan .konfeksiyon var altta onun kadar fatura geliyor bana nerde ise
O tarife bittikten sonra yükseldi çok ,kp in başvurması gerekiyor olmadı bir türlü bir daha .

onu bilmiyorum hic dogrudur

Ben demiştim onu da bende birinden duymuştum hatırlamıyorum. Evde ki bitsin ondan alıcam bende.

pandemide hep o yapti ama sadece yogurma kismi onda ben unu suyu mayayi ayarliyorum sadece kivamina bakmak icin parmagimla bakiyorum

evdeyse yapar zor gelmiyor ona hic
Yaptır yaptır hem seviyormuşta erkek milletine ne yaptırsan kardır bana göre

Sizlere merhaba demedim
Herkese mutlu hafta sonları dilerim inş.
Sabah rutinlerini yaptım.
Bulaşıkları yıkadım.
Poğaça hamuru yoğurdum.
3 tepsi peynirli, lorlu, maydonozlu poğaça yaptım çok güzel kabardı maşallah
Büyük büyük yapıyorum çabuk bitiyor.
Fırın sıcakken en iyisi kurabiyeyi de aradan çıkarım dedim.
Elma rendeledim fındık kırdım.
Elmalı kurabiye yaptım.
Kendime çay koydum inş.afiyetle yiyeceğim.

Ben finish alıyorum daha ucuz fairy e göre hemde memnunum.birde kullandiginiz makine hangi markayi öneriyorda onu alip kullanin
manisa da yasayip evine vestel sokmayan tek benim sanirim
Gercekten burada herkes vestel kullaniyor

Benim makine de arcelik hic denemedim onu. hepsinden karisik kullanıyorum. Bi deniyim bakiyim aynen cok pahali ya uctu maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…