Çokne kadar farkeder ki
ya bu hani sarj aletleri fis te kaliyor ya o bile elektrik harcamiyormus harciyormusta 3-4 ayda bir saat ampul yanmasi kadar anca
Evet bizim incelendi mesela bana çok geliyor fatura diye bilirkişiler öyle dedi .Fişte hiçbirşey kalmasın falan .konfeksiyon var altta onun kadar fatura geliyor bana nerde iseya bu hani sarj aletleri fis te kaliyor ya o bile elektrik harcamiyormus harciyormusta 3-4 ayda bir saat ampul yanmasi kadar ancabunlari soyleyen de esim tabi
onu bilmiyorum hic dogrudurEvet bizim incelendi mesela bana çok geliyor fatura diye bilirkişiler öyle dedi .Fişte hiçbirşey kalmasın falan .konfeksiyon var altta onun kadar fatura geliyor bana nerde ise
O tarife bittikten sonra yükseldi çok ,kp in başvurması gerekiyor olmadı bir türlü bir daha .
Çok yemiyorum diyorum yıllardır inanmıyonuzSülün mü olacan başıma
Aynısını düşündümBurun deliği aç burun dıhandım izlerken
Ben demiştim onu da bende birinden duymuştum hatırlamıyorum. Evde ki bitsin ondan alıcam bende.Kizlar mintax i hanginiz önermişti bilmiyorum da resmen hayatim.kurtuldu.fairy e 1 tanlete 4 tl vermek vallahi akil kari degil. Aldim mintax sadece 50 derece degil 70 te calistiriyorum kirlileri. Mis gibi cikti valla maşallah diyim. Gittim hemen 4 paket aldim stok yaptim
Benimde vestelBenim önceki Arçelik di.şimdi Vestel memnunum
manisa da yasayip evine vestel sokmayan tek benim sanirimBenimde vestel
Çamaşırda tam tersi kısa süreli programlar daha çok elektrik harcıyor. Ben artık hep eco simgesi çıkan ayarlarda çalıştırıyorum.Ediyor program farkı çamaşırda bulaşıkda da etkiliyormuş .
Off yakışır DesteremeBenimki umraniye coplugu sizin gibi asilzade midesi değil ben yerim
Çoğu eşyam vestelmanisa da yasayip evine vestel sokmayan tek benim sanirim
Yaptır yaptır hem seviyormuşta erkek milletine ne yaptırsan kardır bana görepandemide hep o yapti ama sadece yogurma kismi ondaben unu suyu mayayi ayarliyorum sadece kivamina bakmak icin parmagimla bakiyorum
evdeyse yapar zor gelmiyor ona hic
2 posta çamaşır katlanmak üzere beni bekliyor8 ocak ödevi
Çamaşır katlayıp yerleştirmek.
Dış kapıyı silmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
Ben de hepsini çevirdim Vestel’e daha memnunumÇoğu eşyam vestel
Ben finish alıyorum daha ucuz fairy e göre hemde memnunum.birde kullandiginiz makine hangi markayi öneriyorda onu alip kullaninKizlar mintax i hanginiz önermişti bilmiyorum da resmen hayatim.kurtuldu.fairy e 1 tanlete 4 tl vermek vallahi akil kari degil. Aldim mintax sadece 50 derece degil 70 te calistiriyorum kirlileri. Mis gibi cikti valla maşallah diyim. Gittim hemen 4 paket aldim stok yaptim
Gercekten burada herkes vestel kullaniyormanisa da yasayip evine vestel sokmayan tek benim sanirim
Benim makine de arcelik hic denemedim onu. hepsinden karisik kullanıyorum. Bi deniyim bakiyim aynen cok pahali ya uctu maşallahKizlar mintax i hanginiz önermişti bilmiyorum da resmen hayatim.kurtuldu.fairy e 1 tanlete 4 tl vermek vallahi akil kari degil. Aldim mintax sadece 50 derece degil 70 te calistiriyorum kirlileri. Mis gibi cikti valla maşallah diyim. Gittim hemen 4 paket aldim stok yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?